• Lynx17
    4.2k
    "A cold, rainy night at Stoke" = "A hard pitch in Kranjceviceva"
  • ElDorado
    1.5k
    Najjača mi je ova novinarska spika kak Dinamo ide all-in. Pa jeote za sada je jedino Galešić ozbiljnija investicija
  • E46
    1.1k
    Nista vise osim dobro ga je imat u klubu, slazem se. Nadodao bih jos vrhunski gol protiv Slovana van 16m kad je bilo gusto, kao i dobre utakmice protiv Qarabaga. Ali u HNLu je to jako tanko, i da ga pitas sigurno bi ti rekao da nije zadovoljan i da je jedan od razloga zasto smo na - 7,razumijem promasit jednom sa 3m, ali imao je on tih promasaja puno previse u zadnje vrijeme gdje smo izgubili bodove, Dinamo ne trpi promasaje, bar ne bi smio.
  • Droljo
    11.4k
    još gore. Prvi žuti mu nije bio dosta nego je, onakav nediscipliniran, još jednoga napravil u istoj tekmi!
  • čovjekjogurt
    1.1k
    Onuachu je igrao za Genk protiv Dinama u EL. Danima se pričalo o njemu prije utakmice i svi su upozoravali da je on najopasniji igrač Genka. Kao napadač od 2 metra se isticao pojavom i ne znam kako se nitko ne sjeća tih utakmica, nije to tako davno bilo. Onuachu je dobar igrač, puno bolja opcija od Hallera za kojeg je teško reći je li u ovoj fazi karijere uopće na profesionalnom nivou. Takve igrače poput Onuachua Dinamo treba ciljati.
  • E46
    1.1k
    Pa za mene je poluamater, to nije vrijeđanje, postoje profesionalni nogometasi, amateri i ovi izmedu, on mi je na trenutke amater na trenutke profesionalac i dođemo do poluamatera, bez jebene ironije. Razumijem da je pojedinima drag jer je veliki Dinamovac ali nekad to nije dovoljno, bar ne za drugu opciju u napadu europskog kluba.
  • NitkoBitan
    22.1k
    Onuachu - Kule na steroidima, sve mu ulazi :rofl:

https://youtube.com/shorts/n0lJkpcBQRs?si=Cs4m30MasMUQYQYw

Najjaci hat trick ikada.
  • Izet Hajrović
    3.5k
    tu se više misli na dovođenje ozbiljnih, skupih igrača na posudbu od kojih imaš uglavnom samo kratkoročnu korist. To je ono što nam sada treba i ne vidim ništa negativno u forsiranju pojma all-in.
  • Dumitru Mitu
    29
    Po tome čime se ti vodiš naši bi klubovi onda svaku domaću tekmu u europi morali biti favoriti jer eto nitko nezna igrati po našim terenima
  • E46
    1.1k
    Receno sve jasno i glasno, nije prvi put da kazem da je on rubni igrac za prvih 16 u Dinamu.. to bi mu trebala biti premija s obzirom na tehniku i realizaciju.
  • Str1nger Bell
    1.7k
    Steta sto Southampton nije tražio misljenje stručnjaka sa Zone.

Uštedili bi 18.000.000€ koje su bacili na Onuachua.
  • Mali Zeus
    15.1k
    nije prvi put da kazemE46

a vjerujem ni zadnji.
  • mali M
    6.4k
    hjooo bolje da mi ovo nisi pokazao! izgleda šlampavo za poludit.. nadam se da ima neki YT clipić gdje trpa kao Benzema! :lol:
  • Maxova dijagonala
    2.9k
    Nažalost počeli smo tražit pojačanja kakva priliče Besiktasu ili Trabzonsporu.
    Haller,Onuachu...
    Ja sam i dalje za mladu špicu ma da ne bi ni ovaj bio loš na 6 mjeseci.
  • E46
    1.1k
    Vjerojatno ne dok se ne dovede netko tko ce ucinit da je on treca opcija gdje zasluzuje bit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions