• mali M
    6.2k
    e sad je on šlampav i prevelik.....Orc123

:lol: a ja se šalim Orče, pa nemoj sve shvaćati tako ozbiljno. Zgleda trapavo na ovom filmiću, a iskreno, svi i nagađamo o kome se uopće radi... možda nije nit blizu Onuachu
  • Crni500
    18
    Ovi novinari pisu o napadacu bijelcu,a mozda je bila prica o Bjelici.
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    Čekajte ljudi pa mogu li argumentirat zašto sam protiv Onuachua ili Hallera...
    Dinamo je klub koji živi od prodaje svojih proizvoda(Baturina,Sučić...) i mladih hnl potencijala(Brozović,Majer,Ivanušec).
    Za mene tu nema mjesta za stranca od 30 godina(pogotovo u ofanzivnom dijelu momčadi) koji će doć na posudbu.
    Dinamo se treba orjentirat na povratnike(Franjić,Ivanušec),top hnl igrače(Galešić) i svoju školu(Baturina,Sučić,Pavić,Mikić).
    Tek ako baš ne možemo nać igrača na nekoj poziciji u našem bazenu treba se posegnut za strancem(Taylor,RPG...).
    Zašto da slavim dolazak Onuachua(koji je po meni bolji pick od Hallera koji "ima probleme sa mišićima") ako smo u zadnje 2 godine propustili Franju,Belju i Frigana.
  • Omake
    4.7k
    Bijelac iz lige 5 koji jako malo igra, a vrijedio je 45 mil eura, Andre Silva....
  • Jurki
    14.1k
    ako smo u zadnje 2 godine propustili Franju,Belju i Frigana.Maxova dijagonala

Beljo je forsiral van, Frigan, Ivanovic - za njih bi morali iskesirati 3 klaftra eura plus 5 autobusa igraca debelom zalizanom i naravno minus postotak od Jankovica.
    Ak su nasi, to ne znaci da ih moramo jebeno preplatiti.
  • NKDZ86
    2.5k
    dajem predijelog da se tema preimenuje u: Transferi - rasprave - ludara
  • E46
    957
    Frigan je jako precijenjen igrac, ne treba dovodit sve sto je Hrvat i sto ima dvije noge jbt. Ja bi radje doveo umjesto Onuachua Matanovica ali da cu ja sad rec da mi Onuachu ne treba, ispao bi budala.
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    kako mogu ispast budala?
    Ispast cu budala ako nam Onuachu donese titulu i otkupimo ga a on nastavi rešetat naredne 3 godine i tako steknemo dugoročnu dobit od njega.
  • Efes Pilsen
    9.4k
    Nisam znao da u zivotu se pika samo dugorocna dobit.
  • Jurki
    14.1k
    i KTC je promasaj, nismo ga prodali i unovcili i to odmah znaci da je losa akvizicija.
  • Paggini
    32.4k
    dugoročnu dobit od njega.Maxova dijagonala

Dugorocna dobit od njega je 30 milijuna eura koje ćemo dobiti izravno od LP ako osvojimo naslov prvaka, dovođenje pojačanja uz garanciju LP, ostanak potencijalni Sucica jer će Baturina plus LP biti dovoljni za itekako zatvaranje budzeta...

Nista se ne može mjeriti s tim, nista i ako je cijena naslova par posudbi od 6 mjeseci, samo potpuni manijak bi to odbio.
  • GOAT
    1.5k
    Radije bi da mi napadac osigura titulu i ligu prvaka gdje bi dobili 25 mil minimalno nego da riskiramo i uložimo u igraca recimo 4 milijuna a prodamo ga za 10 možda nakon par godina.

Ne možemo imat 11 mladih igraca u sastavu
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    hnl možemo osvojit sa Kuletom,Petkom i Pjacom po potrebi u špici.
    Dođe li ovaj zatvaramo prostor Kulenoviću i onda neće više bit inozemnih ponuda za njega.
    Ako mogu birat Taylor ili Onuachu izabrao bi Taylora svaki put jer nam je to goruća pozicija i u najboljim je godinama.
    Što ćemo kad se Petko vrati sad protiv Istre? Netko će od njih dvojice izvisit...nemojte sad reć Petko će se ozlijedit,moguće je ali manja vjerojatnost nego jesenas jer će bit dosta manje utakmica.
    Nadam se dolasku mlađe špice.
  • E46
    957
    Jao u kojem ti imaginarnom svijetu zivis ako mislis da se - 7 moze nadoknadit sa petkovicem i kulenovic.
  • Jos-Optimus
    3.6k
    stari moj, ti ga baš naveliko *ereš, eto, da oprostiš, ali već par dana tu dominiraš, bacaš post na post, ne valja ništa i nitko, premladi, prestari, predobri, preloši...pa jbt daj više siđi u realan svijet, 7 bodova kaskamo za 2 ekipe, trebamo ozbiljnu špicu, nikakav potencijal, trebamo mašinu od prve minute nastavka
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions