• Mali Zeus
    14.8k
    nije prvi put da kazemE46

a vjerujem ni zadnji.
  • mali M
    6.2k
    hjooo bolje da mi ovo nisi pokazao! izgleda šlampavo za poludit.. nadam se da ima neki YT clipić gdje trpa kao Benzema! :lol:
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    Nažalost počeli smo tražit pojačanja kakva priliče Besiktasu ili Trabzonsporu.
    Haller,Onuachu...
    Ja sam i dalje za mladu špicu ma da ne bi ni ovaj bio loš na 6 mjeseci.
  • E46
    959
    Vjerojatno ne dok se ne dovede netko tko ce ucinit da je on treca opcija gdje zasluzuje bit.
  • NitkoBitan
    21.4k
    izgleda šlampavo za poludit..mali M

Tak izgledaju svi dvometrasi. Ovaj je utrpao 14 golova u 20 utakmica u turskoj ligi, placen kako kazu oko 20 milijuna eura... valjda zna nesto.
  • E46
    959
    A sta fali pojacanjima koja prilice tim klubovima, sta smo mi kmetovi pa bi trebali bit losiji od tih prosječnih turaka koje zguzimo svaki put kad igramo protiv njih?
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    Mi živimo od prodaje
  • NitkoBitan
    21.4k
    Mi živimo od prodajeMaxova dijagonala

Sve manje i manje smo ovisni o prodajama igraca.
  • Jurki
    14.1k
    Mi živimo od prodajeMaxova dijagonala

Fala Bogu pa imamo u rosteru napadace vrijedne po 20 milja eura koji su ove polusezone utrpali 50 komada, a Onuachu im bu uzel mjesto u momcadi.
    Pas mater nist ne valja, gasi klub i nek ide sve u 3pm.
  • E46
    959
    Nismo mi export import, to sto smo zivili od prodaje dok je glava drmao klubom ne znaci da se to nece promjenit, vise clanova i gledatelja donosi nove i sigurne prihode kroz sponozore, dresove, novi stadion ce doc.. Nema razloga da se ogranicavamo i zakucavamo na tu nisku razinu da smo mi import export klub.
  • NKDZ86
    2.5k
    dragi kolega Droljo, niš od navedenog. lupetam ko i svi na ovoj temi :rofl:
  • emilperska
    7.4k
    Iako sam veliki pobornik povratka Ivanušeca u GNK, želim samo napomenuti nužnost otkupne klauzule.

Otkupna klauzula u bilo kojem obliku je nužna, ona štiti nas, štiti igrača i daje drugačiju perspektivu na posao. Iznosila ona 3,5 ili 7 milijuna, daje nam nekakav manevarski prostor u slučaju pozitivnog pa i negativnog rezultata na proljeće.

Posudba bez otkupne klauzule može lako dovest do Lacika, Brekalo, Bradarić scenarija u Hajduku. Što ako se Ivanušec svjetski razmaše na posudbi, što ako rezultatski potonemo do kraja, zašto bi razvijali Ivanušeca na uštrb Stojkovića/Horvata ili ikog. U slučaju posudbe bez otkupa sve će biti divno krasno ako rezultat ide, ako rezultat ne dođe. Onda će krenuti kaos s njegovom posudbom. Mislim da to ne treba nikome..

A i naš renome je dosta veći i jači od jogurtovog da bi primali igrače na posudbu od klubova koji su granično jači od nas (Feyenoord) bez ikakvih prava..
  • Orc123
    9.7k
    Jbt bila rijec da dolazi Bakrar, koji ce nam kurac, nedokazan, ovo ono, Haller propao igrac, nespreman itd itd.....sad Onuachu koji se nazabijao u velikim klubovima ko rijetko koji Hrvat, e sad je on šlampav i prevelik.....

Koga god da se dovede nije dobro u pm.......
    Jos se nije rodio tko bi svima ugodio....
    Nisam ni ja bio za Franjica pa vjerujem procjeni nasih ljudi da nam treba....
  • Dumitru Mitu
    7
    pa da dolazi i Gyokeres bilo bi odmah,tko zna kako ce se snaci na nasim HNL pasnjacima
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions