• GOAT
    1.5k
    Kakav je na beku :eyes:
  • Orc123
    9.7k
    fala kaj si skrenuo pozornost...arena sport 1! Hehe
    Nadam se da mu je oprostajna tekma ovo hehe...
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    Doć će novi lijevi bek.
    Imaju tri mete a mi ode znamo za dvije(Taylor,Jurišić).
    Nemojte histerizirat sa tim Bartolom na beku kad sigurno nije doveden zbog toga...eventualno će ga krpat u slučaju kartona ili ozljeda.
    Nismo(valjda) toliko neozbiljni da opet idemo u krpanje sa Bartolom i RPG-om.
  • Mali Zeus
    14.8k
    Imaju tri mete a mi ode znamo za dvije(Taylor,Jurišić).Maxova dijagonala

Čudi me da se Jurišićevo ime pojavilo tek sad, tj. nadam se da nam je opcija, jer je dečko ionako naš i želja mu je ponovno zaigrati u plavom dresu.
  • rioda
    6k
    Cordoba nije previše oduševio. Ima potencijala, ali mnogi su pisali da smo bacili 2 mil. nakon par utakmica, kruže glasine da nije baš posvećen nogometuIzet Hajrović

Te glasine su demantirane i ovdje, a i u par članaka zadnjih nekoliko dana se pisalo da ide maksimalno na treningu. Čak su pisali neki i na Zoni da su ga viđali u teretani
  • Paggini
    32.3k
    Mislim da Jurisic nije jedna od opcija iskreno.
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    nije se pojavilo tek sad sigurno.
    Ja sam čuo za to ima mjesec ipo dana.
    Poanta je da ne paničarite oko Bartola na lb kad znate da imaju minimalno dvije mete i obojica su jako dobri igrači za nas.
  • Dragon1Warrior123
    3.5k
    Mislim da je Bartol više krpanje veze. Imamo realno Kačavendu koji je mlad i stakleni bio dosad, Mišić se tek vraća, Sučića ne moramo vjer ni očekivati do 3. mjeseca, i onda smo sad nakon što je otišao Rog ostali samo na Ademiju i Paviću. Treba nam realno tu još jedan igrač, ne samo Franjić.
  • Mali Zeus
    14.8k
    Ja sam čuo za to ima mjesec ipo dana.Maxova dijagonala

Meni je novo. :)
  • ElDorado
    1.2k
    Ne bi rekao da je krpanje. Franjic bi u sadasnjem rosteru bio jedina prava 6ca. Uz Pavića.
  • Mali Zeus
    14.8k
    Mislim da je Bartol više krpanje veze. Imamo realno Kačavendu koji je mlad i stakleni bio dosad, Mišić se tek vraća, Sučića ne moramo vjer ni očekivati do 3. mjeseca, i onda smo sad nakon što je otišao Rog ostali samo na Ademiju i Paviću. Treba nam realno tu još jedan igrač, ne samo Franjić.Dragon1Warrior123

Rog je otišao ili se još pregovara?
  • Facke
    4.6k

On od 01.01. sluzebne vise nije igrac Dinama.
    Tak da nisam ni siguren ak se sad dogovoriju da smije igrati snama LP?!
  • Dragon1Warrior123
    3.5k
    Koliko sam ja skužio Talijani su ga povukli nazad. Sad jel se pregovara ili ne, ne znam jer nisam insider, a niko mi ne javlja informacije u inbox kako sam tražio nekidan... :broken:
  • emreli21
    121
    ak se dogovori ostanak, smije igrat LP, prijavljen je.
  • veselko tenžera
    3.1k
    Po meni se puno previše histerizira oko lijevog beka. Cijeli nogometni svijet se krpa s tom pozicijom, samo navijači Dinama već 30 godina traže super rješenje koje će s lijevog beka samo pobjeđivati utakmice.

Zbroj individualne vrijednost igrača nikad nije jednak ukupnoj vrijednost ekipe. Ili je veći ili manji. Ne gledam previše u smjeru čudotvorca na lijevom beku kojeg (ne)ćemo dovesti. Ako se ekipa tako isprofilira, Franjić ili Perković tu mogu sasvim pristojno funkcionirati. Jasno mi je da to nije savršeno rješenje, ali ako ćemo tu biti malo zatvoreniji, a na kontra strani i u sredini više napadački orijentirani to može sasvim solidno klapati.

Želim reći, nama je ključ što i kako će Fabio napraviti. Ako on odradi posao, igrač ili 2 koji u teoriji nedostaju u rosteru se neće ni osjetiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions