• emreli21
    121
    Pregovara se s Rogom, ali je sve dosta komplicirano. Cagliari u slučaju posudbe do ljeta više ne pristaje da mu oni i Dinamo plaćaju po 50-50% plaće, već da Dinamo preuzme sve. Jer kao više nije ozlijeđen. I sad Rog to tamo pokušava promijeniti, moguće da se odrekne i 50% plaće. Sve je još neizvjesno.
  • Keyser Soze
    11.5k

Utrecht ne može ispuniti financijske zahtjeve Hallera.
  • emreli21
    121
    The fourth highest paid player at Borussia Dortmund is Sébastien Haller, who earns €163,462 per week. This is an annual salary of €8,500,000. On top of his current deal, Haller does not earn any bonuses.

Ovo mu neće nitko ispuniti.
  • austrijanac
    4.9k

Molit ce nas za tu milju.

Jel ima kakvih drugih novosti?
  • NKDZ86
    2.5k
    Utrecht ne može ispuniti financijske zahtjeve Hallera.Keyser Soze

sirotinja, sad će naš SD to rješit
  • Omake
    4.6k
    Utrecht po Capology troši 10 mil po sezoni na ugovore igrača, pitanje koliko je Dortmund htio da pokriju, i milja im je puno ako capology ima točne podatke. Tironi kaže da su na listi 3 strana napadača. Nadam se da je Tapia jedan od tri, ali i Marcelo Ryan mi je prolazan.
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    gledao sam Tapiu jučer.
    Fenomenalan udarac glavom ala Mario Mandžukić...bio bi odličan fit za nas.
  • NitkoBitan
    21.4k
    Utrechtov SD Von Den Marich na forumu Zone Utrecht ima nadimak Židov.
  • Laugreano
    2.8k
    Tapia je vec prosao ljecnicki u River Plateu.
  • tp1997
    761
    To bi stvarno bio sumrak pameti. Za to ti ne treba Franjić, jednako dobro može lijevog beka odigrati RPG kojem to jednako nije prirodna pozicija.

Nama fali šestica, i nadam se da se Franjić dovodi kao ista.
  • ivca
    13

Mislim da sam vidio negdje da je u Leganesu imao 2.5mil i da je bio najplaćeniji igrač, sumnjam da mogu i puno više od toga platiti, u rangu Dinama su otprilike po plaćama, mislim da bi Dinamo mogao to pokriti na pol sezone.
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    sad će se 90% zone dić kurac kao što bi rekao jedan ugledni forumaš :lol: :rofl:
    Neka,zdravo je to.
  • emreli21
    121
    mislim da mogu, ali da ne žele. dovest ćeš nekoga kome bi za pola sezone dao 1,2 milje, koliko otprilike ima petković za cijelu sezonu. odmah imas teški nered u svlačionici.
  • Jurki
    14.1k
    jednako dobro može lijevog beka odigrati RPG kojem to jednako nije prirodna pozicija.tp1997

Ne zelim vise nikad gledati RPG-a na lijevom beku.
    Bolje da je na terenu 10 igraca nego da vise krpa tu poziciju igrac koji nije l bek.
    To je tragedija kaj mi igracima radimo kaj ih se jebe LB, a oni to nisu.
  • tp1997
    761
    Apsolutno. Samo ako se Franjića dovodi da bude lijevi bek koji to nije, onda neka se ne dovodi Franjića, jer već imamo lijevog beka koji to nije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions