• Mali Zeus
    14.8k
    ↪Maxova dijagonala Ma dzabe mu duge lopte kad mu od 5 prodju 3 duge a svaki napad protivnika je 70% gol ili penal kad on igra.. jednostavno nije taj.E46

Super si sve napisao, osim što niš nije istina od tog.
  • Kastrator iz zasjede
    19
    Ne kuzim tu mrznju prema Bernaueru.Rijetko jeftin a koristan stoper.On je najmanji problem.
  • Hectorharatti
    236
    sve ti stoji al Cordoba bar ima kredita da se snađe na terenu još. Mlad je došao je sa drugog kontinenata, normalno da mu treba bar pola sezona ( i to je malo ) da se prilagodi. To usporedjivat sa Špikićem koje je tu 4 godine vec ja smiješno.
  • Bosskovitz
    13.5k
    Hoxhu prodaješ jer na njegovo mjesto dovodiš boljeg igrača - Ivanušec. On dolazi kao kratkoročno riješenje, a na ljeto nađeš dugoročno bolje riješenje od Hoxhe.hardek

Ovo.

Na ljeto nam svakako slijedi ozbiljan remont, to je neminovno: Ristovskom je ugovor gotov i pitanje je hoće li dobiti novi, a ako i hoće njegova uloga bi trebala prerasti u backup opciju, Ademi naprosto ne može pratiti razinu koja je potrebna Dinamu i volio bih njega vidjeti da odradi još koju sezonu doma u Šibeniku pa se vrati ovdje u nekoj drugoj funkciji, Perić ulazi u zadnju godinu ugovora i vjerujem da se na njega više ne računa, KTC je legenda i možda dobije još godinu dana ali se na njega sigurno neće računati kao na startera, Moha sigurno neće dobiti novi ugovor ako još bude ovdje na ljeto, Bočkaja ćemo dati bilo kome samo da uzmu makar i dio plaće, Mbukuu i Franjiću (pretpostavljam) istječe posudba i na nama će biti hoćemo li ih zadržati, Ivanušecu (opet pretpostavljam) bi izvjesno istekla posudba, Za Hoxhu i Torrentea navodno ima ponuda pa bi mogli ići ako procijenimo da su to dobri transferi za nas, Baturina 99% odlazi, a nije nevjerojatno ni da ode i Sučić. To je 13 igrača od kojih svi, osim možda Bočkaja, sada na pripremama (ako su medijski napisi točni pa Franjić i Ivanušec dolaze) konkuriraju za prvih 11.

S pozitivne strane, ako sve bude prema planu (a vjerujem da hoće), na ljeto ćemo nakon sezone u kojoj smo se financijski stabilizirali imati sigurnu Ligu prvaka do siječnja 2026., što je garantiranih 30-ak milijuna eura, i još vjerojatno barem 20-ak milijuna na kontro prodaje igrača. To znači da ćemo imati love, a po prvi puta u našoj povijesti moći ćemo i od prvog dana ljetnog prijelaznog roka garantirati svakom pojačanju igranje Lige prvaka, što zbrojeno znači da ćemo reputacijski biti nikad atraktivniji za pojačanja.

Još kad bi se zlatnoj lopti na klupi pridružila zlatna lopta u sredini terena nakon kaj Perezu pukne film... sad već pretjerujem :eyes:
  • Mandelinho
    497
    Još kad bi se zlatnoj lopti na klupi pridružila zlatna loptaBosskovitz

Vec mi palo na pamet.

Prati ga na Instagramu a nije lajkao njegov appointment :down: :down:
  • Paggini
    32.4k
    Mbukuu i Franjiću (pretpostavljam) istječe posudbaBosskovitz

Pitanje - jel nismo uzeli Mbukua, a Augsburg ima buy back opciju? Moguće da sam krivo shvatio...
  • Dumitru Mitu
    14

Ima jedan bez ugovora iz MLS Josef Martinez
  • Praskaton
    3k
    a nije nevjerojatno ni da ode i Sučić.Bosskovitz

Vidim vec da je par forumaša napisalo slično nesto.Stvarno se nadam da ukoliko igramo pa makar i EL te prodamo Baturinu što je sigurno rekao bi,nema potrebe da prodajemo Sučića.

Treba nam remont al ipak moramo ostavit neku garanciju kvalitete iduce sezone
  • Crni86
    7k
    Augsburg ima buy back opciju?Paggini

To je nesto zmuseno. Augsburg ima opciju otkupa (ne znam da li obaveznu ili optional), a mi svejedno ako oni aktiviraju tu opciju mozemo kontrrirati uplatiti im dogovorenih x eura i da buki ostane nas.

Ugl mi odlucujemo gdje ce buki igrat iduce sezone.

Edit. Ne zelim kurit frku. Sutra cemo bit pametniji po pitanju Nike. Ja se nadam da je sutra kod nas

“Unatoč pisanju nekih medija da je Niko Galešić već promijenio klub, danas je za Radio Rijeku potvrđeno da se dokapetan Bijelih očekuje na prozivci.”

https://www.rijekadanas.com/rijeka-poslala-ponudu-za-orsica-galesic-stize-na-prozivku-na-rujevicu/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2kS3QP5lHXdqph_6gs2DnqtkrYscQVOrCo6B0101CXd76OgqQLXag3vEg_aem_FuSsUEbRR6Vhypw9vn7iaA#google_vignette
  • Mario17
    4
    Augsburg ga nije mogao poslati na posudbu jer je već ispunio kvotu (šest igrača), koje može posuditi i trebalo je pronaći neki drugi način. Dogovoreno je da ga Dinamo kupi (navodno za 400 tisuća eura) i Mbuku je s Modrima potpisao trogodišnji ugovor. No, Augsburgu je ostavljena mogućnost reotkupa Mbukua na kraju sezone.

Dinamo će na kraju sezone odlučiti što s Mbukuom. Mogu odbiti Augsburgovu ponudu za reotkupom (navodno 200 tisuća eura) i tada će Mbuku, definitivno, postati njihov uz 'određene uvjete'. Što znači da će ipak morati još nešto platiti Nijemcima, piše Germanijak.
  • Paggini
    32.4k

Pa ovo je dosta dobar deal, ako je istina.
  • E46
    979
    Koji teski trashtalk od clanka, pa takve poslove nije ni Mamic mogao sklopiti kad je drmao klubom. To je 98% neistine.
  • FrenchMontana
    748
    Tiago Dantas? Ističe mu ugovor na ljeto. Ja bi njega kontaktirao da vidimo kako stoji, dobar igrač.
  • E46
    979
    Bas je bio jako jeftin, za te pare se mogao kupit puno bolji stoper ali rekoh mislite sta ocete.
  • E46
    979
    Sta je tocno laz? Hoces rec da nije svaku utakmicu sukrivac ili krivac za gol ili to da ipak ima 5 od 5 tocnih dugih lopti a ne 3 od 5?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions