• ElDorado
    1.2k
    lik zabije glavu u pod i ne vidi ništa drugo. Centaršut nikakav, kombinatorika nikakva. Znači tipični igrač kontri gdje sve sam riješava. Tako nam je donio pobijedu protiv Rijeke.
  • Hebimir Strašni
    16

Orša bi i kao rotacijski i sa jednom zdravom nogom strpao 6-7 komada u polusezoni u ovakvoj ligi ko naša.
  • Paggini
    32.6k
    Meni se Hoxha isto sviđa u driblingu i šutu, ali također često pokaže nogometno neinteligentne odluka.

Primjer - Primanje lopte na 40 metara s dva igrača oko njega. Sučić mu se otvori, a na Hoxhu izađe još jedan igrač. Povratna na Sučića i iskorištavanje rupe u vezi protivnika, a Hoxha navlači trojicu koja se okreću od njega i uletava u prazan prostor oko 16m. To je inteligentna odluka.

Hoxha jako često donosi odluku kad odbije povratnu Sucicu i zaleti se sprintajući u tri igrača i izgubi loptu.

Preprepremalo je dao, nazalost.
  • Haza
    7.3k
    Nitko ne glorificira Špiku, nitko ne kaže da ima kvalitetu za prvotimca, nego da je korektan rotacijski igrač. Jako dobar u defanzivi. Nemam problem s tim da ode, dapače, ali nekad imam osjećaj da je ekipi on kolektivni krivac za sve loše u Dinamu.
    Ja se protiv Gorice sjećam i zicera Kulenovića, ako ćemo na tu tekmu, Špika je imao na toj tekmi asistenciju ako se ne varam.
    Pa nama i Hoxha izgleda kao amater, a na Euru nam je vozao cijelu repku onih 10 minuta što je igrao.
    Cordoba neke tekme nije znao šta radi na terenu, kao i većina naših krila, nešto ide i do trenera.
    Što se tiče usporedbe Kadzior Špika, razlika je generalna u ekipi, mi smo tada bilo top, imali 20 plus bodova od Hajduka, sad ti nitko nije dobio priliku u kontinuitetu, svi igraju u grču, i sad nitko nema dobru statistiku.
    Nama su krila generalno problem, i to ponajviše zbog načina naše igre, nije slučajno da su nam baš sva krila u banani bili ovu jesen, a dobar dio i na proljeće.
  • Mandelinho
    497
    lik zabije glavu u pod i ne vidi ništa drugoElDorado

Pa upravo sam rekao da to treba popraviti i ne riješiti ga se olako jer ono što će se dogoditi je da će eksplodirati negdje drugdje i onda će biti paljba po upravi, trenerima i slično. Čudni su Albanci, i Rrahmanija smo podcijenili, budimo realni.
  • keppi
    245
    Tu je trener da odluči tko je od krila bolji, tko ostaje ili tko možda odlazi može odlučiti tržište.
    Ako su recimo Hoxha i Špikić možda tu negdje po kvaliteti (naravno kako kome, ima sigurno različitih mišljenja), onda može presuditi eventualna ponuda za nekog od njih.
    Stalno ponavljamo da sada imamo i višak krila, ali tko kaže da će svi oni ostati.
  • ElDorado
    1.2k
    duboko sam uvjeren da je glavni problem naših krila organizacija igre. Uvijek idu na dvojicu-trojicu. Užasno me nervirala Bjeličina opaska da nam krila ne donose ništa.
  • Orc123
    9.7k
    Kad 4 godine si u nekom klubu mozes vrlo dobro procjeniti koji su limiti tog igraca. Spika je prema naprijed nista, ne donosi nista, prosjecno 4 gola i 2 asista za krilo po sezoni i to vecinom standardno ne da je slabo, nego je ultra pre malo!
    Ono najmanje sto zasluzuju ostali je prilika pa da pokazu jel su im limiti veci ili manji od Spike!
    Spika zasluzuje novi podrazaj i mozda klub sa manjim pritiskom....nije ispao promasaj nego ok igrac, ali sad je vrijeme da se nesto i vrati na njemu jer se moze na njemu izvuci cca 1,5mil eura, a mozda i vise malo.....
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    Ma treba odma uvalit Maxa i Špiku za po milju ipo,šta će oni,smotanjeri obični...
    Šta će Dinamu rotacija i igrači koji mogu odmorit stožerne igrače da ih zaštitimo od ozljeda i umora protiv Šibenika i Gorice.
    Daj mi Zebića na stoperu pa da zajebe 3 gola i Miljka na krilu da u 60 minuta 5 puta takne loptu,ipak oni mogu napredovat i učit na greškama za razliku od ove dvojice koji će ostat ovakvi kakvi jesu.
  • Tongo Doumbia
    5.2k
    Hoxha može biti ovakav ili onakav, no jedina je činjenica da je u završnici prošle i na početku ove sezone bio dobar i da ga je Bjelko ugasio.

Jedino naše krilo koje gleda u gol i pokušava 50 puta ako treba. Konkretni krilni doprinos imali smo kad su igrali on i Pjaca. Čak mi je Pjaca desno bio solidan, jer nije komplicirao na kontra nozi kao lijevo kad se cima i navlači po dvojicu, a ionako ima potez i klasu u nogama.

Ako ode, hvala za sve, pri tome ćemo nešto i zaraditi ali je po meni i dalje iskoristiv i opasan igrač.
  • Crni86
    7k
    na početku ove sezone bio dobar i da ga je Bjelko ugasio.Tongo Doumbia

Prije bi reko da ga je profa poceo gasiti konstantnim mjenjanjem, bjelko ga je samo do kraja ugasio.

Hoxha je prvih mjesec dana bio skoro nas najopasniji igrac. Opasniji i od pjace. Mozda je jednostavno i problem u glavi.

Međutim, prema RecordSportu, Celtic ostaje u pregovorima s Taylorom i njegovim predstavnicima oko novog ugovora. Unatoč zagrebačkom interesu, trener Rodgers se ‘nada’ da će se moći dogovoriti produženje, no pomaka u razgovorima zasad nema.Nogo

Samo da ovdje ne bi ispali samo kao predmet pomocu kojeg taylor sebi dize placu u celticu.
  • E46
    983
    Zapravo je Maxime taj koji svaku tekmu zajebe bar jedan gol ako cemo realno, ne znam sto se vidjelo u njemu, iako narativ je da dobro igra nogom, kada ga se stavilo na šesticu igra s nogom pod pritiskom protivnika je bila grozna,osim toga nema nista niti duel niti skok niti postavljanje, ali dobro to je vec ispričana prica, osobno bi ga prodao ako dođe Galesic, znam da je vecini drag ali jbg nije tu jer je drag.
  • E46
    983
    Imam neki osjecaj da bi iz nekog glupog razloga Spikic da sad ode u Rijeku njima donio naslov i bio igrac prevage..
  • Efes Pilsen
    9.4k
    Razlog je taj da mnogi nogometasi, kao i obicni ljudi, puno bolje reagiraju kad pritiska nema.
    Zato nije svaki covjek koji uspjesno odradi svoj posao automatski za lidera, menadzera itd. Ista stvar je s nogometasima, s razlogom postoje razlike u ugovorima.
  • Haza
    7.3k
    Zapravo je Maxime taj koji svaku tekmu zajebe bar jedan gol ako cemo realnoE46

I to napišeš kolegi koji ima nick Maxova dijagonala;)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions