• Vedraca
    52
    hahaha da Ludilo....ma nama ni Rashford nebi bio Pojacanje ....jer je izbacen iz ManU
  • emreli21
    118
    preksutra. trebaju sutra proći liječničke galešić i franjić
  • Droljo
    10.4k
    trebaju sutra proći liječničke galešić i franjićemreli21

Sve se to stigne u jednom danu.
    Ako nisi titraui :confused:
  • emreli21
    118
    Da, ne znam samo kad će Galešić sletit, on sutra kreće tek iz SAD-a, teško da će u istom danu doći u Zagreb, odmah odraditi sve liječničke, ali tko zna. Nadam se i ja da bude :)
  • Maxova dijagonala
    2.5k
    Odlaskom Nenada Bjelice nije gotova priča oko dolaska Jurišića u Dinamo.
    On je uz ovog Taylora najozbiljnija opcija.
    Ma da Ferencvaros je jače zagrizao nego Dinamo...vjerojatno čekamo rasplet oko Taylora.
    Jurišićeva cijena je 2,5 milijuna(toliko mu iznosi otkupna klauzula).
    Meni je on pojačanje za Dinamo ako već ne možemo do Škota sad na zimu...idealan scenarij je da od ljeta imamo obojicu u rosteru.
    Eto sad znamo 2/3 opcije na lb :wink:
  • Droljo
    10.4k
    Jurišićeva cijena je 2,5 milijuna(toliko mu iznosi otkupna klauzula).
    Meni je on pojačanje za Dinamo
    Maxova dijagonala

Bilo tko samo da je lijevi bek. Da to igra od uvijek. Nikakva polivalentna riješenja me ne zanimaju.
  • emreli21
    118
    jesam ja vjerojatno jedini skeptik oko taylora!? jednostavno, ne vidim kako dinamo može dovest standardnog beka celtica, škotskog reprezentativca. Stvarno je dobar igrač, nekako mi logičnije da ode u Premier ligu, nekakav Brentford ili Southampton, da to izabere prije Dinama. I da će on stvarno sa Celtic Parka di svaku utakmicu igra pred 60 tisuća gledatelja doći na Maksimir gdje nema jedne tribine. volio bih da dođe, ali sam baš skeptičan. da me bar Marić iznenadi :)
  • E46
    951
    A ima i ona Pariz nema kaj ti imaš :)
  • NitkoBitan
    21.4k
    I da će on stvarno sa Celtic Parka di svaku utakmicu igra pred 60 tisuća gledatelja doći na Maksimir gdje nema jedne tribine.emreli21

Ma ne igra to njima ulogu. Odlaze oni bez problema dolje u pustinju gdje igraju pred manje navijaca nego na Maksimiru, a cijeli stadion je manji od jedne maksimirske tribine.

Ponudi uvjete igracu, plati ga... na kompetetivnost
    lige i travnjake drugih klubova ne mozemo utjecat. Iako ruku na srce ni skotska liga nije Bog zna kaj i tu je negdje u rangu sa HNLom pa imaju neka respektabilna imena.
  • ivanzg
    262
    Bojim se da ništa od Taylora neće biti.
  • Maxova dijagonala
    2.5k
    u mom postu :wink:
    Moram i ja bacit neku informaciju kad se svi oko mene bahate sa Galešićem,Ivanušecom,Beyattom :lol:
  • Orc123
    9.7k
    Jurisic nije nikakvo rjesenje za najkriticniju poziciju u momcadi! I uspoređivati njega i Taylora je uvreda Tayloru....bolje da igra onda Franjic ili Rpg do ljeta nego da Jurisica dovodimo.,...zanemariva se Jurisiceva losa igra u obrani, dosta visi iza, i to svatko tko malo vise prsti Osijek zna, skok igra nikakva, donosi dosta prema naprijed u tranzicijskim momcadima ali on bi bio drugi Ogiwara u HNL kod nas! Tako smo Bockaja uzeli nakon jedne dobre sezone za iste ili slicne novce i bas cemo bit glupi ako opet dovedemo igraca koji je nedokazan na iole vecem nivou od Hnl na najkriticnijoj poziciji u momcadi!

Na svim drugim pozicijama mogu biti kompromisna rjesenja ali na l. Beku mora biti kapitalac u pravom smislu te rijeci!
  • Maxova dijagonala
    2.5k
    odi reci to Mariću.
    Ne znam zašto se ode sa nama laicima gubiš sa tolikim znanjem.
    Jurišić i Galešić su igrači za nas...za 2,3 godine u nas će postat rubni reprezentativci.
  • Droljo
    10.4k

Zanemari cijenu pa reci jel nije bolje da lijevog beka igra lijevi bek? A ne desni bek (rpg) ili franjić.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions