• hardek
    3.8k
    Baca malo i na Antu Čorića
  • blubach
    722
    Kao netko tko nema vremena čitat 65 stranica u 2 dana, jel ima neka dobra duša koja bi mogla napisati par imena s kojima smo se malo jače povezivali zadnjih dana i postoje li neke realnosti da se ostvare?
    Znam za Galešića (3m + odricanje postotka od Jankovića), Grega Taylora (malo vjerojatno), Hallera (nerealno)...
    Ima li kakvih vijesti za Selahija možda?
  • Paggini
    34.5k

Galešić je dogovoren, Taylor je u razgovorima, nije bezvezarija, Haller je isto u pregovorima uz još jedno ime, ne znam koji je status s tim. Sa Selahijem se priča, ništa još konkretno.
  • GOAT
    1.7k
    Onda sve znaš. Navodno za Galesica nismo poslali ponudu ali smo se s njim dogovorili dok neki kazu da vec dolazi na pripreme za par dana, Haller ima ponude iz Nizozemske,za Selahija mislim da nista jos ne znamo. Pa vjeruj informacijama koje ti najviše pašu hahaha
  • Nogo
    4.8k

Jel Miro ušao u tebe? Šala, mala.
    Volio bih da se riješi status pojačanja a ova navedena daju optimizam. Mogli bi nas Marić/Cannavaro pozitivno iznenaditi!
  • Droljo
    11.3k

Imaš i temu Transferi -Vijesti gdje ne komentiramo i lijepo je sažeto to što te zanima.
  • Laugreano
    3k
    Mislim da ce pojacanja koja cemo dobit smirit cijelu ovu histeriju.
  • GOAT
    1.7k
    Mislim da ce pojacanja koja cemo dobit smirit cijelu ovu histeriju.Laugreano

*Thompson voice* NECE NIKADA
  • Sibirski plavac
    2.8k
    Jel ovo neki insajderski info, ili samo pretpostavka. Nadam se ovo prvo. :cool:
  • Orc123
    10k
    Medo đors isto neke napisati...ako netko nema nikakve info onda je to Medo i gol.hr hehehe
  • don
    9.7k
    pa šta bi bilo, Galešić na odmoru u NY i tamo će dočekat Novu godinu.

najbolje da će sletit u Zg samo da potpiše ugovor i natrag onda :lol:
  • Nogo
    4.8k
    Pada mi na pamet, znam da je nerealno, ali zamislite da ponudimo Liverpoolu da nam na posudbu daju Federica Chiesu. On je u krizi, ne igra, izostavljen je iz momčadi, i ovo je idealna prilika da mu pokušamo spasiti karijeru. Znam da već imamo previše igrača na krilima, ali ovo je ipak razina iznad.
  • CastAway1986
    2.4k
    Nakon Galešića nadam se da je drugo ime Selahi
  • Omake
    5k
    Meni je nakon Hallera na pamet pao Ansu Fati kao napadačka opcija na posudbu. Vidim da nisam jedini optimist ovih dana
  • Paggini
    34.5k
    A možemo barem whapp poruku poslati za Chiesu i Fatija, pozeljet Bozic i novu godinu i "kad se vec cujemo, sta cemo sa Chiesom hehe oce igrat stagod?"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions