• Nogo
    4.6k
    Prošlo je ispod "radara" da imamo baybuck klauzulu za Soldu od 1m na ljeto.

Moguće da Rog ostane do ljeta, pa onda Soldu uzmemo. Ili pak se okrenemo Selahiju. Možda radi Cannavara Marić ima druge opcije u igri u vezi sada.
    Nadam se da će nas pozitivno iznenaditi.
  • E46
    953
    Ne bi me čudilo da sarani koliko su opcinjeni nama sad do kraja sezone slabije ubacuju Soldu samo da mu ne bi cijena otisla u nebo a mi ga mozemo za milju uzet.
  • OsamŠest
    4.1k
    Sumnjam da je on bio Bjeličin igračElDorado

Brijem da je Rijekin.
  • Crni86
    7k
    Ove opcije di mi damo/prodamo igraca i ostavimo si buy back klauzulu mi se dosta svidaju (jedno vrijeme real je poslovao na taj nacin).

Rade bi dogovarao otkupne tako, nego postotak od buduceg transfera.
  • Nogo
    4.6k

Meni je to isto super!
    Nemojmo zaboraviti i Vrbančića. Neka ostane u Loksi do ljeta pa imamo 2 naša vezna spremna uskočiti u kopačke Batija i Sučića.
  • Jurki
    14.1k
    Rade bi dogovarao otkupne tako, nego postotak od buduceg transfera.Crni86

Evo primjer, dogovoris buy back za xy igraca, taj pocne dobro igrati, pojavi se interesent za tog igraca.
    Kod nas nema mjesta i ak nema postotka buduceg transfera - dal si tog igraca za dz.
  • mokoxax468
    915
    Zašto bi to bilo problem? Npr. Soldo odigra bolesnu sezonu i dođe neki njemački prvoligaš i ponudi 3mil eura na ljeto. Ti fino platiš milijun Osijeku buyback i opet si dobar za 2 dodatna milijuna koja ćeš zaraditi
  • Omake
    4.6k
    Real i dalje funkcionira na taj način. Ovih dana je Ancelotti dao intervju gdje se između ostaloga dotakao Nica Paza. Prodali su ga Comu za 6 mil, sada vrijedi 20. Pričao je o njemu kao da je njihov igrač. Rekao "Bilo nam je bitno da mu nađemo klub gdje će igrati. Ako ovako nastavi imati će budućnost u Realu".
  • Izet Hajrović
    3.1k
    Neka ostane u Loksi do ljeta pa imamo 2 naša vezna spremna uskočiti u kopačke Batija i Sučića.Nogo

Rekao bih da oni jedino mogu uskočiti u kopačke Stojkovića i Kačavende, a njih dvojica bi trebali uskočiti u kopačke Baturine i Sučića. Vidjet ćemo kako će se svi oni razviti do ljeta, ali ako sada dođe kvalitetan zadnji vezni, onda će možda njih dvojica za bagatelu biti dovoljni, ali moguće da će trebati ići po jednog kapitalca da nam veza opet bude cakum-pakum.
  • Crni86
    7k
    Evo primjer, dogovoris buy back za xy igraca, taj pocne dobro igrati, pojavi se interesent za tog igraca.
    Kod nas nema mjesta i ak nema postotka buduceg transfera - dal si tog igraca za dz.
    Jurki

Nisi, nisi. Napravis upravo ovo sta bi mi sa soldom. Otkupis ga i ti ga prodas. Cijeli profit ide tebi, a ne samo postotak od profita.
  • Jurki
    14.1k
    ok al takvih bu malo..
    mislil sam na slucajeve di je buyback recimo milju, a ponuda milju i 200. Dal se isplati zajebavati?
  • mokoxax468
    915
    A na isto će ti to doći novčano, na nekima zaraditi malo više, na nekima manje, imao procenat ili buyback. Ali najbitnije u svemu tome je da u slučaju buybacka da igrač stvarno ode "3 razine iznad" u jednoj sezoni, imaš jeftino pojačanje za Dinamo.
  • Jurki
    14.1k
    ma jasno.
    Jbg jedna solidna filijala to moze hendlati bez problema. I ne trebas se zajebavati sa upravama drugih klubova.
  • mokoxax468
    915
    Naravno da je filijala bolja opcija. Pričam samo postotak vs buyback, ja bih uvijek izabrao drugu opciju
  • hardek
    3.6k
    Postotak od buduće prodaje se koristi kada igrača prodaješ u veći klub, a buy-back klauzula kada igrača prodaješ u manji klub od sebe. Barem je u globalu tako
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions