• badjibadara
    6.6k
    Iako je jučer tijekom dana stigla informacija da bi u Maksimiru mogao završiti Sebastian Haller, igrač Borussije Dortmund na posudbi u Leganesu, saznajemo da od tog posla neće biti ništa. Možda i bolje jer Haller poslije borbe s rakom testisa više nije onaj siloviti napadač koji je dominirao Bundesligom.

Što se tiče lijevog beka, spominjalo se ime bivšeg hrvatskog reprezentativca Borne Barišića, koji je još uvijek član Trabzonspora. No ni njegov transfer u Dinamo nije izgledan, zasad nije bilo nikakvog kontakta između te dvije strane.
  • Yovitssa
    904
    Što se tiče lijevog beka, spominjalo se ime bivšeg hrvatskog reprezentativca Borne Barišića, koji je još uvijek član Trabzonspora. No ni njegov transfer u Dinamo nije izgledan, zasad nije bilo nikakvog kontakta između te dvije strane.badjibadara

Aleluja! :pray:
  • Jos-Optimus
    6.5k
    ja sam bio sarkastičan, Haller je španer koji bi došao biti prva špica, Brodić to nije ni u vanserijskoj formi
  • rioda
    9.2k
    Rog se 2.1. mora pojaviti na treningu Cagliarija, zasad nije riješen njegov ostanak na posudbi do ljeta

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/germanijak-doznaje-marko-rog-u-cetvrtak-na-treningu-cagliarija-dinamo-jos-moze-reagirati/139556
  • Danko
    2.2k
    Ma ima vremena za pojačanja, pa tek za 3 dana počinju pripreme, čemu žurba?
  • Pavinho
    333
    malo jace...7 dana hahaha
  • Mali Zeus
    18.8k
    Pomalo.

Nemre Marić raditi 2 stvari istodobno.
  • Vedraca
    175
    Jedva cekam vidjet prva Pojacanja (Galesica vise ner racunam jer za njega znamo vec) da vidimo U Koji smjer ide prijelazni Rok jos sam skeptican
  • Droljo
    18.7k
    Puno vas piše da je galešić rešen. Od kud to? Ili znate nešto što ja ne znam? To je posao sa ciganom miškom a vi velite da je gotovo. Ja sam skeptičan total oko toga.
  • rakurs
    1.6k
    Ja se ne bojim Miška nego naše potencijalne neodlučnosti i zakašnjelosti, ne bi bilo prvi puta. Pogotovo s obzirom na događanja posljednjih dana.

Ali vjerujem da će doći Galešić na kraju, po meni je on točno ono kaj nam treba.
  • Mali Zeus
    18.8k
    Samo da ne čujemo Marića da smo htjeli kupiti Galešića, ali je eto netko ponudio više.
  • Mandelinho
    685
    Ja mislim da oni računaju da su već doveli pojačanje (Mmaee) pa se možda i odustane od Galešića…
  • E46
    1.6k
    A drugi stoper u tom slucaju? Ja se nekako potajno nadam da ce Mmae i Galesic bit prvi izbor treneru a treći da će bit Perković
  • austrijanac
    7.5k
    Taylor igra odličnu sezonu i nema sreće jer Celtic hoće nekog klinca dopeljat.

Ak je istina, veliko pojačanje.

Dobri naš stari Vlak i njegov način scoutinga.

Dopeljaj igrače koji su igrali dobro protiv nas :grin:
  • Orc123
    12.6k
    S Taylorom bi riješili pitanje beka na dugo vremena....
    Kako nas ide u zadnje vrijeme sam skeptican i uopce se ne zelim nadati, a nadam se. Fak

Ako on kojim slucajem zeli u Dinamo nasi moraju napraviti sve da ga dovedu, taman da ga i preplate 6mj prije isteka ugovora. Sad je cifra simbolicna, nek nasi to poduplaju jer mi beka trebamo sad, odmah, ne na ljeto!
    Svakako jeftiniji nego da dovodimo kvalitetnog beka za 4-5mil eura....tesko da i za te novce mozemo iskopati nekog poput Taylora!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.