• E46
    915
    Kako volim kad se na ovom forumu za svako istaknuto ili predlozeno ime unaprijed traze razlozi zasto je on nemoguc,mi smo valjda jedini navijači na svijetu koji za nekog igraca koji bi bio iskorak kluba smatramo da nema sanse da moze doc, zanimljivo skroz. Ako moze jebena zvezda, onda prestanite jebeno razmisljat da i mi ne mozemo, koji glupi razlozi skoti ne odlaze sa otoka, placa milijun eura, vrijedi 7 itd..
  • Pesca90
    65
    U njihovim medijima je izašlo da pokušavaju vratiti Tierneya na kojeg ne računaju u Arsenalu,pa bi mogao postati visak
  • austrijanac
    4.8k

To je doslovno bilo danas u 2 popodne i novinar koji je to napisao je objasnio na X-u.

Vas pola živi da bi stvarali neku stihiju i u tome nazivali.

Onda se čudite što na anketi Cannavaro - Nenad završi 50/50.

Nekima se neda raspravljat jer puno ljudi gušta u stvaranju kaosa.
  • vlatkomarkovic
    237

Kakvu histeriju?
    Prenio sam što sam dobio.
    Ne znam ni koji je novinar niti pratim X redovno!
    Moderator Vjeko je kasnije pisao tome. Uglavnom, nadam se da je sve skupa nebitna priča.
  • Zagi
    8.8k
    Auf, malo kasnim i tek sada vidio ovo za Hallera.
    Kao Ajaxov simpatizer.... Kakva je to igračina dečki moji...
  • Jos-Optimus
    3.5k
    ali je li bolji od Brodića u formi? (Pitanje prosječnog zonaša)
  • bbb medimurje
    3.5k
    pa naravno, uvijek bi radije potpisal na par godina brodica u top formi na kojem se jos i moze zaraditi nego hallera na posudbu (koja sigurno nebi bila jeftina) koji je van forme, bez gola ove polusezone
  • bbb medimurje
    3.5k
    Sta znaci Hallera van forme, kakav crni Brodic? Naplatio si Brodic vise nego solidno za taj period sto je bio u klubu. O cemu ti drvis vise?Žan

Znaci Haller kojemu je trzisna vrijednost nikad niza i koji je bez gola ove sezone
    Brodic dok je dolazio je bil prvi strijelac lige s dobrom trzisnom vrijednosti
    A misliš da si Haller sest mjeseci posudbe nebi dobro naplatio?
    Na brodicu je dinamo zaradio, na halleru sigurno nebi, a garancije povratka u formu nema
  • badjibadara
    4.3k
    Iako je jučer tijekom dana stigla informacija da bi u Maksimiru mogao završiti Sebastian Haller, igrač Borussije Dortmund na posudbi u Leganesu, saznajemo da od tog posla neće biti ništa. Možda i bolje jer Haller poslije borbe s rakom testisa više nije onaj siloviti napadač koji je dominirao Bundesligom.

Što se tiče lijevog beka, spominjalo se ime bivšeg hrvatskog reprezentativca Borne Barišića, koji je još uvijek član Trabzonspora. No ni njegov transfer u Dinamo nije izgledan, zasad nije bilo nikakvog kontakta između te dvije strane.
  • Yovitssa
    793
    Što se tiče lijevog beka, spominjalo se ime bivšeg hrvatskog reprezentativca Borne Barišića, koji je još uvijek član Trabzonspora. No ni njegov transfer u Dinamo nije izgledan, zasad nije bilo nikakvog kontakta između te dvije strane.badjibadara

Aleluja! :pray:
  • Jos-Optimus
    3.5k
    ja sam bio sarkastičan, Haller je španer koji bi došao biti prva špica, Brodić to nije ni u vanserijskoj formi
  • rioda
    6k
    Rog se 2.1. mora pojaviti na treningu Cagliarija, zasad nije riješen njegov ostanak na posudbi do ljeta

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/germanijak-doznaje-marko-rog-u-cetvrtak-na-treningu-cagliarija-dinamo-jos-moze-reagirati/139556
  • Danko
    1.3k
    Ma ima vremena za pojačanja, pa tek za 3 dana počinju pripreme, čemu žurba?
  • Pavinho
    120
    malo jace...7 dana hahaha
  • Mali Zeus
    14.8k
    Pomalo.

Nemre Marić raditi 2 stvari istodobno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions