• Vedraca
    52
    Jedva cekam vidjet prva Pojacanja (Galesica vise ner racunam jer za njega znamo vec) da vidimo U Koji smjer ide prijelazni Rok jos sam skeptican
  • Droljo
    10.3k
    Puno vas piše da je galešić rešen. Od kud to? Ili znate nešto što ja ne znam? To je posao sa ciganom miškom a vi velite da je gotovo. Ja sam skeptičan total oko toga.
  • rakurs
    535
    Ja se ne bojim Miška nego naše potencijalne neodlučnosti i zakašnjelosti, ne bi bilo prvi puta. Pogotovo s obzirom na događanja posljednjih dana.

Ali vjerujem da će doći Galešić na kraju, po meni je on točno ono kaj nam treba.
  • Mali Zeus
    14.8k
    Samo da ne čujemo Marića da smo htjeli kupiti Galešića, ali je eto netko ponudio više.
  • Mandelinho
    490
    Ja mislim da oni računaju da su već doveli pojačanje (Mmaee) pa se možda i odustane od Galešića…
  • E46
    918
    A drugi stoper u tom slucaju? Ja se nekako potajno nadam da ce Mmae i Galesic bit prvi izbor treneru a treći da će bit Perković
  • austrijanac
    4.8k
    Taylor igra odličnu sezonu i nema sreće jer Celtic hoće nekog klinca dopeljat.

Ak je istina, veliko pojačanje.

Dobri naš stari Vlak i njegov način scoutinga.

Dopeljaj igrače koji su igrali dobro protiv nas :grin:
  • Orc123
    9.7k
    S Taylorom bi riješili pitanje beka na dugo vremena....
    Kako nas ide u zadnje vrijeme sam skeptican i uopce se ne zelim nadati, a nadam se. Fak

Ako on kojim slucajem zeli u Dinamo nasi moraju napraviti sve da ga dovedu, taman da ga i preplate 6mj prije isteka ugovora. Sad je cifra simbolicna, nek nasi to poduplaju jer mi beka trebamo sad, odmah, ne na ljeto!
    Svakako jeftiniji nego da dovodimo kvalitetnog beka za 4-5mil eura....tesko da i za te novce mozemo iskopati nekog poput Taylora!
  • vjeko1701
    11.2k
    Meni se osobno čini preozbiljno ime sa malom šansom da nema neku ponudu iz donjeg doma Premiershipa. Generalno igrači s otoka biraju ostati na otoku.
  • Maxova dijagonala
    2.5k
    Kako je kvasina sa ovim Taylorom digao sve medije na noge :lol:
    Inače top pojačanje za Dinamo,nadam se da dolazi iako mi sve to zvuči dosta nerealno.
    Ajde miro napiši GT i zapali forum!
  • Crni86
    6.9k
    sve to zvuči dosta nerealno.Maxova dijagonala

Po prvi puta da imamo postene ljude i love na bacanje u istom trenutku. Sada je njihovo vrijeme da pokazu koliko vrijede, a i nama ce ovo pokazat koliko je dinamo stvarno cijenjen u svijetu te na kakve igrace mozemo ciljati.

Dovedu li se haller i taylor uz galesica vec sad bi to bio jedan od najboljih prijelaznih rokova unazad ohoho godina.
  • ElDorado
    1.2k
    Zašto više nitko ne spominje Selahija?
  • ElDorado
    1.2k
    Sumnjam da je on bio Bjeličin igrač
  • E46
    918
    Meni ce osobno biti jako zao ako propustimo Selahija, mi takvog igrača nemamo, a jos gore nedaj Boze da ode u Hajduk u nekom ludom scenariju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions