• Nogo
    4.6k
    Pada mi na pamet, znam da je nerealno, ali zamislite da ponudimo Liverpoolu da nam na posudbu daju Federica Chiesu. On je u krizi, ne igra, izostavljen je iz momčadi, i ovo je idealna prilika da mu pokušamo spasiti karijeru. Znam da već imamo previše igrača na krilima, ali ovo je ipak razina iznad.
  • CastAway1986
    2.3k
    Nakon Galešića nadam se da je drugo ime Selahi
  • Omake
    4.6k
    Meni je nakon Hallera na pamet pao Ansu Fati kao napadačka opcija na posudbu. Vidim da nisam jedini optimist ovih dana
  • Paggini
    32.3k
    A možemo barem whapp poruku poslati za Chiesu i Fatija, pozeljet Bozic i novu godinu i "kad se vec cujemo, sta cemo sa Chiesom hehe oce igrat stagod?"
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    nije valjda bilo ajmo insajderi informacije u inbox ili vam ide trajni ban!! :cool:
  • vjeko1701
    11.2k
    Nama je plaća iz kluba insajderske informacije tako da se možemo ku*čiti po internetu.

EDIT: I sendviči s parizerom...
  • OsamŠest
    4.1k
    Pa svakako da dolaskom Cannavara rastu šanse za neko bombastično ime, a prema najavama nije i nemoguće.
  • tp1997
    761
    Škotski mediji pišu o interesu Dinama za Taylora, ali redom navode da se neće raditi o transferu na zimu, već na ljeto kad mu istekne ugovor.

Bio bi odlično pojačanje, bez sumnje, ali nama lijevi bek treba sada, ne možemo čekati ljeto
  • don
    9k
    poprilično sam siguran da naši traže rješenje za odmah i da će se sve probat za Taylora na zimu, jer nemamo livog beka i logično je.
  • Laugreano
    2.8k
    Ne ne, trebalo je pisat, imam takav osjecaj.
  • Bosskovitz
    13.5k
    Ako on kojim slucajem zeli u Dinamo nasi moraju napraviti sve da ga doveduOrc123

Za razliku od ostalih kod kojih naprave pola od onoga kaj treba da ih dovedu? Ne razumijem baš komentar, kao da ljudi rade na šalteru u pošti pa odrađuju posao preko k. Sigurno se za svakog igrača kojeg se kontaktira napravi sve što je u mogućnosti da ga se dovede, ali tu postoji milijun sitnih pizdarija koje uvijek mogu uletjeti i nisu uopće nešto što klub može kontrolirati.

Ne mislim ovo kao alibi ikome nego je realnost da svaki klub na svijetu - izuzev možda nekoliko najvećih - naprosto ne uspjeva dovesti većinu igrača koje pokuša dovesti. Ako uspjeva, to vjerojatno znači da je nedovoljno ambiciozan s transferima.

Meni se osobno čini preozbiljno ime sa malom šansom da nema neku ponudu iz donjeg doma Premiershipa. Generalno igrači s otoka biraju ostati na otoku.vjeko1701

I meni, iskreno. Kad bi došao, to bi bilo zaista mega pojačanje, igrač koji je godinama standardan u jačem klubu i jačoj ligi, reprezentativac pristojne repke, a dolazi u najboljim godinama. Pogledao sam TM, vrijedi 7 milijuna eura i s tom vrijednošću bio bi bio najvrjedniji igrač koji je ikada došao u Dinamo: trenutno tu listu predvode Tonel i Balaban s 4.5 milijuna vrijednosti u trenutku dolaska u Dinamo, zatim Mykhaylichenko i KTC s 4 milijuna te RPG, Henriquez i Eduardo (golman, ne napadač) s 3.5 milijuna.

Zvuči malo predobro da bi bilo realno. Tim bolje ako se zaista ostvari.
  • vjeko1701
    11.2k
    Zvuči malo predobro da bi bilo realno.Bosskovitz

Nažalost da. Al ajde, neka nas pozitivno iznenade i naprave takav posao.
  • Paggini
    32.3k
    Ako išta, više me veseli čitati kako ne uspjevamo dovesti Taylora nego da ne uspjevamo dovesti Teklića :groan:
  • Sibirski plavac
    2.6k
    A mislim, ak je jedan Ferencvaroš uspio dovest Nabyja Keitu na posudbu, ne vidim zašto bi nama bilo nemoguće dovest neko takvo ime barem na posudbu.
  • ShanKu
    1.2k
    Sad išal pogledat malo Hallera na youtube, Petković je hladan ko špricer, ovaj Haller je još hladniji :sweat:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions