• hardek
    3.6k
    Kakva je ovo logika? Pa valjda u tom slučaju treba dobit otkaz onaj u lancu koji ne dopušta SDu da donosi svoje odluke, odnosno gura prste tamo di mu nije mjesto.
  • Zg123
    777
    Na temelju cega bi Maric trebao ostati u klubu na bilo kakvoj funkciji ukoliko ga se smijeni s mjesta SD-a u nekom periodu? Ja sam apsolutno za mlade i nove ljude u klubu, ali covjek je citavu karijeru radio kao pomocni trener i ne vidim na temelju cega bi trebao imati bilo kakvo mjesto u sportskom sektoru? Eventualno moze biti pomocni trener kao neki vojnik kluba.

Vjerujem da Jakir i Bjelica nisu bili njegovi izbori i da je jedva cekao da ih se rijesi, vidjet cemo je li uspio pogoditi barem trenera i sto ce spremiti za zimski prijelazni rok. Ovo mu je zadnja sansa za spasiti stolicu jer nema sanse da iduci potres prezivi.
  • Droljo
    10.5k

Ma mislim ak mu ne daju odlučivat. Tak ne budu ni novome. U tom slučaju treba mijenjati nekoga drugoga tko opstruira sd-a pa bio to i zeko ili tko god. Ponavljam, niš ne insinuiram jer ne znam. Samo laprdam o mogućim scenarijima.
  • Captain America
    19.2k
    Bez provokacija, molim odgovor ko mu je skinuo V.D. i na temelju kojih zasluga?
  • Noel
    7.8k
    Ako je istina da je on bio protiv Bjelice od početka a da je netko drugi donio konačnu odluku za dolazak Bjelice onda je sve do jučer bio VD. Ustvari jučer je postao službeno sportski direktor jer je doveo kaj je od početka htio. Možda je likovao ovih tjedana u stilu "jesam vam rekao" pa su rekli oke radi kaj hoćeš.
  • sport
    3.9k
    Pošto zbog vladavine Mamića 20 godina klub nije uspio odgojiti SD iz vlastitog kadra jer nije bilo moguće iz znanih razloga pustite čovjeka koji obnaša tu dužnost 9 mjeseci da radi svoj posao.A mislim da nakon uhodavanja kao i na svakom drugom poslu počinje raditi u pravom smislu i donositi odluke.Ako ste mogli tolike godine trpiti najboljeg SD svemira Mamića ili ga podržavali možete valjda dati malo kredita i Mariću bar do završetka sezone kad se mrtvi broje.
  • E46
    953
    Ne kuzim, od kog tocno ocekujes odgovor na ovom forumu da bas tebi kaze sad ko mu je skinio tu titulu, mogao si otici na clanski dan i postaviti mu to pitanje.
  • ElDorado
    1.2k
    a to je i jedno od krucijalnih pitanja za funkcioniranje kluba
  • SAS1987
    15.6k
    Ljudi jako rijetko neku stvar naprave samo jednom, obicno je to dio njihovog karakterja (behaviour pattern) pa brine da Marić cesto ostavlja dojam neiskrene osobe.

Uz to se cini da sam sebi postavi neke strateske ciljeve koje ne realizira te nakon toga odluci da ionako nisu bili toliko vazni (neke vrste confirmation bias). Recimo treci napadac ili B momcad.
  • Mali dioničar
    16.5k
    Ljudi jako rijetko neku stvar naprave samo jednom, obicno je to dio njihovog karakterja (behaviour patternSAS1987

Google likes this. :smile:

Znači kad zareda dvije dobre odluke, ne puštamo ga. :cool:
  • SAS1987
    15.6k
    Znači kad zareda dvije dobre odluke, ne puštamo gaMali dioničar

Neka prva bude Cannavaro :smile:
  • CISCO
    200
    Gospodin sportski direktor je još uvijek u klubu?
  • Mali Zeus
    14.8k
    Čini mi se kao da mu malo pada kosa, što se baš gadno vidi s obzirom da se češlja na razdjeljak.

A kako uostalom vjerovati osobi koja se u 21. stoljeću češlja na razdjeljak i fura frizuru koja se furala devedesetih.
  • mali M
    6.2k
    Čini mi se kao da mu malo pada kosa, što se baš gadno vidi s obzirom da se češlja na razdjeljak.Mali Zeus

Oplakah budalo!!! :rofl: jedan od ako ne i najjači upis na temi o SD-u
  • Izet Hajrović
    3.1k

Screenshot-20241231-103242-Facebook.jpg

Izborniče, otkrij svoj identitet na Zoni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.