• Izet Hajrović
    3k
    Ono što treba istaknuti da je Marić preuzeo odgovornost na sebe u ovoj situaciji, ako uopće postoji odgovornost uz njegovo ime. Respektiram njegov karakter, na pressici je prvi odgovarao na pitanja bez ustručavanja i Zajec u cijeloj priči jučer nije bio spomenut. Predsjednik Uprave ne barata dobro nogometnom terminologijom i "gubi" se u ovakvim situacijama pred medijima i tu je Marić preuzeo sve na sebe i ispravljao Manenicu po potrebi. Što se tiče povjerenja, tu je Marić na nuli. Jasno je, Marić je nakon ovog ili pukovnik ili pokojnik. Prvo će mu suditi prijelazni rok, a onda i rezultati Cannavara.
  • Ivanmtk
    1.1k
    Marić je već trebao bit pokojnik. Nakon izbora Bjelice, zato jer je očito dao da se prilikom izbora trenera utječe na njega, jer Nenad nije bio njegov izbor, a on snosi odgovornost za sportsku politiku. Bjelica je sve suprotno od onoga što je Marić govorio kad je postao SD, na onoj pressici kad nas je sve kupio frazama i lijepim riječima. Mi svi znamo kakav je Bjelica karakter i trener, a pogotovo kako se ponaša u prijelaznom roku. Sad smo izgubili dva mjeseca zbog čovjeka koji se na Dinamu, očito, uči. U međuvremenu naš vrli predsjednik ne zna šta se događa. Vjerojatno misli da je Jakir još uvijek trener.
  • mali M
    6.2k
    Pogledao sad u miru presicu i zapravo sam se začudio kako novinari nisu ulovili Marića za laž... Frajer kaže da su već kontaktirali Canavara prije i da je pratio momčad, al "nije bilo vrijeme" a onda kad ga novinar pita kada su kontaktirali Canavara kaže prije par dana. To mi samo pokazuje da Marić buši Bjelicu već mjesecima.. to je katastrofa. I sad će dopeljat pojačanja Canavaru, bit će mu na raspolaganju oporavljenici i onda reć kako je Canavaro dobar trener.. Baš me sram kakav je lik ispao, smrad koji buši druge da bi pokrio svoju rit. Jedino što me tješi je da nesposobnost nemoguće dugo skrivati. Zbilja mi je nevjerojatno da sposobni likovi kakvi nam sad sjede u klubu slijepo puše tu priču.. to baš ne vjerujem ali onda ne kužim koja je njihova taktika u cijeloj priči. Pa glavni su, ako itko može lupit po stolu i prekinut sportsku katastrofu od politike kluba
  • rioda
    6k

Meni je nevjerojatno kako ljudi čuju nešto što žele čuti, a ne što je zapravo rečeno. Dakle, rekao je da su već imali kontakt s njim, ali nisu uspjeli dogovoriti njrgov dolazak (hint: nakon smjene Jakira)
  • sport
    3.9k
    Čitaj ili slušaj s razumjevanjem
  • Markelo
    3k
    Ispada da su se Mariću napokon muda spustila pa je doveo trenera kojeg je želio. Prvo nije htio talasat sa smjenom Jakira nakon prošle sezone pa onda da se raja umiri je doveden Bjelica kojeg, ispada sada u klubu nije htio nitko. Čovjek očito baulja sa svojim odlukama. Nadajmo se da je ovaj put pogodio i doveo trenera čije su genijalne trenerske sposobnosti prolazile svima ispod radara sem Mariću
  • mali M
    6.2k
    Dakle, rekao je da su već imali kontakt s njim, ali nisu uspjeli dogovoriti njrgov dolazak (hint: nakon smjene Jakira)rioda

Doslovno što sam rekao. Zašto bi onda Canavaro (po Marićevim riječima) pratio momčad i hnl ako nije dogovorio ništa.. šta prati i svaki Uzbekistanski klub ako mu se javi za angažman. Meni je super kako ga branite a iz aviona se vidi šta je napravio i šta radi. Pročitajte moje ranije upise i zbilja nisam rekao niti riječ protiv Marića do ovog trenutka.

Čitaj ili slušaj s razumjevanjemsport

Doslovno od riječi do riječi njegove presice. Daj konkretan argument ili se potrudi više sa svojim razumijevanjem. Presica ti je i dalje dostupna na YouTubeu pa preslušaj...
  • ElDorado
    1.2k
    Marić je od početka htio Cannavara al mu nije prošlo na IO. IO ili netko iz Uprave je na kraju progurao Bjelicu. Znači IO je blagoslovio Bjelicu.
  • Zvone92
    61
    Ispričavam se unaprijed sad što uljećem malo sa svojim razmišljem koje nije vezano možda za ove teme o kojima sada pričate..

Kad je Jakir bio smjenjen sam bio apsolutno protiv toga u tom trenutku, jer je izvukao prošlu sezonu i smatrao sam da je to destabilizacija kluba u tom trenu, 90% ljudi tu je bilo za to da ode, i okej, svatko ima pravo izraziti svoje mišljenje, a sada praktički isto razmišljanje imam i za ostavku Bjelice, s tim da čovjek nije dobio ni pripreme da odradi s klubom, sve stoji da su rezultati loši u HNL-u, u LP su iznad očekivanja, ali ovaj potez ponovno smatram destabilizacijom nepotrebnom, u 6 mjeseci su promjenjena dva trenera, a uprava i sportski direktor ne snose nikakvu odgovornost, ja se nadam da će neiskusni trener Canavaro uspjet isčupat maksimum iz ove momčadi i da ćemo se ipak u konačnici radovati onom što očekujemo, ali ovo je zadnji čin za prosudbu ove uprave i sportskog direktora, dalje nema.. nadajmo se najboljem..
  • Infinity
    17.1k
    Nadam se da ce se Cannavaro pokazati top izborom, ali i u slucaju duple krune mi trebamo novog sportskog direktora.
  • Droljo
    10.4k
    ali i u slucaju duple krune mi trebamo novog sportskog direktora.Infinity
    U neku ruku se slažem. Ali ostaje pitanje koliko je dečko autonomije imao u odlukama. Ako su mu se miješali zeko ili već neko u odluke i gurali druga imena, po meni, nije ništa kriv. A to nemremo znat. U biti ja ne znam ništa o tome i mogu samo naklapat...
  • Paggini
    31.9k
    Da, isto se slažem da treba neki iskusniji jer na stranu i ograničenja koja je Marić imao po pitanju novca i vezanih ruku, to ne znamo, ali ono što znamo jest da fokus mu bježi sa jednako bitnih stvari kao što je akademija, uvođenje juniora, planski razvoj i pronalazak filijale.

Dovesti nekog iskusnog da se bavi prvom ekipom i strategijom koja mu je kompatibilna sa životopisom, Marić neka mu asistira, uči se i fokus prebaci na školu čiji rad poznaje i filijalu
  • Infinity
    17.1k
    Sve i da odluke nisu njegove, sta ce nam sportski direktor koji ne donosi odluke? To je isto razlog za otkaz i promjenu.
  • Praskaton
    3k
    Dovesti nekog iskusnog da se bavi prvom ekipom i strategijom koja mu je kompatibilna sa životopisom, Marić neka mu asistira, uči se i fokus prebaci na školu čiji rad poznaje i filijaluPaggini

Tako je trebalo biti od prvog dana.Zašto nije pitanje je za odgovorne.

Inače čitam dosta teza kako Bjelica nije imao ekipu po svom guštu,nije je on slagao.
    Sad dolazi Cannavaro hoce li on imat ekipu koju želi ili je jedan od razloga otkaza taj da nas SD nema nikoga tko će mu proturjecit kod dovodenja igraca.

Uprava se nije pokazala mjerodavna kod takvih odluka,Zajec je u nekom svom filmu,sumnjam da Cannavaro poznaje hrv trziste odakle je SD rekao da prvenstveno gleda pojačanja.

Znamo da je Bjelica imao ambicije sudjelovat u transferima,za talijana ne znamo koliko to želi uopce.
    Znači li to da Marić u svojim rukama ima apsolutnu moć pri dovođenju?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.