• Big Daddy
    1.4k
    Mariću, ne bu ti veselo
  • Marc
    248
    Nezz kaj da velim… nezzz…
  • GOAT
    1.4k
    A zvuci okej ali smo takva obecanja dobili i nakon izbora pa velika vecina nije ispunjena.
  • PlaviDuh
    96
    Rijesili smo se Mamića, budemo i tebe
  • Hrc-Vg
    449
    Lik je teška ljiga i lažljivac koji mjenja priču kak mu paše…
  • Jurki
    13.9k
    Cannavaro prati hnl... hahahah vece gluposti nisam duze cul.
    Taj nas bu u grob oteral.
  • dbut
    74
    Ne kužim kaj se čudite? Marić je dao intervju kad je došao, lijepo je rekao svoju viziju i kako želi da klub funkcionira kratkoročno i dugoročno!

Canavaro ne znam kakav je trener ali po ovom kaj je Marić rekao puno više ulazi u tu njegovu viziju nego Bjelica. Nadam se da je to moderan trener koji je u uzlaznoj putanji svoje karijere, da će dignut nivo kluba na novu razinu, igrat taj napadački nogomet u HNLu i dati klincima prilike da se pokažu.

Pitanje je zašto je uopće doveden Bjelica? Ali ovaj otkaz je zaslužio i tu SD nema nikakvog utjecaja.

A ovo kaj je rekao da Cannavaro prati HNL prije bi rekao da je netko isforsirao Bjelicu i da Cannavaro već netko vrijeme je na standby. Samo nema smisla to iznositi u javnost i srat po bivšem treneru.
  • Dragon1Warrior123
    3.4k
    Jao ajde nemojte prosipat pamet sa tim da nije moguće da je Cannevaro pratio HNL... Ako je već bio prije opcija, ako mu je cilj uzet neki klub s vrha di može nešto napraviti, meni uopće nije nerealno da prati HNL i njegov potencijalno budući klub. Uz to može se sasvim dobro proanalizirat momčad u par tjedana, a toliko čovjek ima... Razumio bih da smo Rudeš pa da je stvarno malo moguće da Cannevaro gleda našu momčad, ali mi smo ipak jebeni DINAMO. Ipak smo nešto i napravili u Europi i imamo nekakvo ime vani... Sere se da bi se sralo, i tako u krug...
  • Jurki
    13.9k
    a Hnl je bitna liga u Europi.
    Dajte ljudi malo realnosti.
    Ok ima vremena vidjeti kakav ima kadar.. al reci da prati ligu je svjetska glupost.
    Ovo je isto ko da ja velim da pratim Bugarsku ligu i da znam kakve je jacina liga.
  • miro
    5.1k
    Da bi netko nešto "pratio" treba mu barem nekoliko tjedana, slažemo se?
  • Dragon1Warrior123
    3.4k
    Da ponovim. Čovjek je bio opcija prije tri mjeseca, vjerojatno je onda proanalizirao malo momčad. I možda je u međuvremenu nastavio analizirati kada su se krenuli nizati loši rezultati ili je jednostavno nastavio analizirati za možda neki drugi put.

Možda HNL nije neka liga, ali da baš nitko ne može pratit HNL ja ne vjerujem... Pogotovo ljudi koji vole nogomet i žive za njega,
  • BBB Sibenik
    5k
    Klasično miniranje Bjelice, da se Mariću zastiti svoje dupe. Sritno nam bilo :pray:
  • GOAT
    1.4k
    Realnost je da je lik pogledao jedno poluvrijeme Dinama u ligi prvaka i rekao vidi ove igraju bunker doma i prebacio na Liverpool
  • Jurki
    13.9k
    Pogledal sam jos jedanput pressicu od jucer i veli nas vrli sd da je pital neke igrace kakav je Cannavaro trener.
    Kao prvo ovo mi je retardirana izjava da ti ispitujes bilokojeg nogometasa kakav je xy trener.
    Drugo, Cannavaro je u Kini treniral valjda 5 igraca ne Kineza.
    11 godina trenerskog iskustva a bas nikakvog traga.

Mogu samo reci da je ovo sve skupa jako mrsavo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.