• ElDorado
    1.2k
    Malo je fine gospode na zapadu. Kaj sve lupeću i kakve reakcije neprepričljivo je. Pol ih nemre proći jednostavni psiho test.
  • Crni86
    6.9k
    Bati spasi se i idi na zimu. Igras sam, jos te mi vrijedamo i za sve krivi. Nije te zasluzila niti tvoja ekipa niti mi kao navijaci.
  • rioda
    6k
    Ne znam tko je odlučio da on izvodi kornere itd., ali to nema nikakvog smisla. Dva Bočkajeva kornera su opasnija od svih njegovih ove polusezone
  • chago13
    57
    Kaj se čeka s njegovim i Sučićevim ugovorom?
  • Izet Hajrović
    2.9k
    Nekako mi se čini da trenutno imamo većih problema od njihovih ugovora.
  • Izet Hajrović
    2.9k
    Martin je prošao gotovo neokrznut tijekom svih ovih događaja jučer. Baš prekjučer gledam Tribinu i tamo Korda govori o nekim informacijama iz reprezentacije kako Martin nema pravi pristup na treningu, odnosno ugledao se na način treniranja onih na koje se nije trebao ugledati i da ga je Modrić "školovao" slično kao i Livakovića što je postalo viralno, odnosno rekao mu je da taj pristup mora promijeniti jer inače ništa neće postići. Takav pristup ne prolazi kod trenera vani. I onda dolazi ovaj cirkus s Bjelicom i jučer Kvasina kaže da je Bjelici presudio odnos s Martinom Baturinom, kaže da vjerojatno razlog izostanka protiv Varaždina nije bila temperatura. Postaje li Martin Baturina problem Dinamove svlačionice?
  • Mali Zeus
    14.8k
    Evo ja nemam pojma tko je Kvasina?
    I zašto bi trebali tom istom Kvasini vjerovati na riječ?
  • Marley
    2.4k
    informacijama iz reprezentacije kako Martin nema pravi pristup na treningu, odnosno ugledao se na način treniranja onih na koje se nije trebao ugledatiIzet Hajrović

Tocno.
    Vjerojatno se "ugledao" vise na Petka, nego na jednog Modrica ili Perisica.

Sjecam se onih podcasta s reprezentativcima prije Eura. Pa su pricali jedni o drugima, o sebi itd.
    Bilo je pitanje o provodjenju vremena u teretani, koja im nije obavezna mislim ujutro prije treninga, tako nesto. Martin je samo puhnuo i rekao da on ne ide :rofl:

Steta, jer to je ono sto razlikuje najbolje, od onih koji bi to mogli biti, ali mozda nece nikad postati, radi svog pristupa.
    Imas one koji prvi dolaze i zadnji odlaze s treninga, u slobodno vrijeme jos dodatno rade na sebi itd. A imas i ove koji odrade koliko moraju, a ostatak vremena igraju plejku ili sjede u bircevima i cugaju, otprilike :grimace:

U Martinovim godinama se to jos uvijek da "ispraviti", ali mu to mora kliknuti u glavi, za sto je potrebno puuuno puno razgovora.
  • Nogo
    4.6k

Bati, nadam se da si se odmorio da zasjaš punim sjajem i talentom u nastavku sezone! :starstruck:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.