• NVKOD
    2.4k

Sarkazam ili ne, ali mislim da je svima jasno kao dan da Baturina ima fantastičan udarac, ali kritično loše kornere. Kada Baturina zabije gol, svaki od njih je prava ljepotica, ali da mi je rođeni brat, nikad mu ne bih dozvolio da izvodi kornere. Stojković je u izvođenju kornera za njega prava raketa.

Neka naš Bati puca čim više, bilo kojom nogom, jer ima ubojiti nišan. Osim toga, puno njegovih udaraca su "curved" što čini gol još ljepšim. Mogao bih reći, Orša stil.
  • Maxova dijagonala
    2.9k
    Ne treba zaboravit da je baš on izborio slobodan udarac te bio upleten u prvi i treći gol svojim pasom na krilo Pjaci i Ristovskom.
    Da su Stojković ili Kačavenda imali prste kod sva tri gola cijeli forum bi izgorio(ja prvi) a ovako je to normalno.
    Imam osjećaj da će protiv Milana bit odličan!
  • Zagi
    9k
    Mici ga s prekida Fabbio!Miro Vugrinec

Mislim da su kolege, sasvim opravdano, prvenstveno nezadovoljne njegovim izvođenjem kornera.
  • serbus
    4.5k
    Kad jednog dana ode tek ćemo onda vidjeti koliko nam fali ta takozvana svaka njegova "mana".
  • sanjinlego
    3.1k
    Kako je vidio Baturinu, njegov gol iz slobodnog udarca prelomio je utakmicu?
    "Ne možeš igrati samo kad imaš loptu, već moraš ulaziti u prostor, pomagati momčadi. Baturina ima kvalitetu, ali kad ne dotakne loptu pet-šest minuta, odmah svi misle da nije dovoljno dobar."
  • Mlađi referent
    12.4k

Izjava je krivo prenesena od novinara

“…Pričao sam s njim na poluvremenu. Znate, danas nogomet ne možete igrati samo kad imate loptu u nogama, morate pronaći prostor. Morate uvijek pomagati ekipi, jer on ima veliku kvalitetu, ako ne dira loptu 5-6 minuta to znači da nije dobar..”
  • Izet Hajrović
    3.5k
    Ne treba izjave Cannavara tumačiti doslovno kako je rekao. Solidno govori engleski, ali nije to ne znam kakva razina i normalno je da se nekad krivo izrazi jer nije na ti s engleskim. Evo baš taj primjer o kojem raspravljate, ja ne mogu protumačiti što je on točno mislio u odnosu na izrečeno. Rekao je ovo što je napisao @Mlađi referent, ali mišljenja sam da je mislio ovo što je napisao @sanjinlego.
  • Mlađi referent
    12.4k

Svašta je moguće. Ja se nadam da je mislio onako kako je i rekao. Do sad mi se baš sviđa koje stvari Fabio detektira kao probleme ove ekipe.

Upravo je to segment koji bi Baturinu lansirao u druge dimenzije kad bi ga popravio. Apsolutno je naš najbolji igrač na lopti i kao takav mora bit play, mora popravit kretnje i češće dolazit u situacije da bude taj koji je kreator naših napada. Dovest će ga do boljeg end producta i bit će direktno igrač razlike. Kao prava desetka.
  • jakov1
    404
    kad bi ga popravioMlađi referent

Ma nikad neće to popraviti, on je već formiran igrač i očito misli da može dovoljno postići i ovako. U HNL-u se šetanje može opravdati motivacijom, ali u reprezentaciji kad Petković i Pjaca oru travu, Baturina se i dalje vraća lagano s noge na nogu (npr. drugi gol Albanije).
  • Mlađi referent
    12.4k

Razumijem tvoju bojazan, ali ne bih se složio.

Puno stariji ljudi su učili puno teže stvari, da bi rekli da je Baturina gotov igrač. Ja generalno nisam pobornik te “on je formiran i gotov igrač, nema tu promjene” još više bih rekao da pogotovo kod ofenzivaca nije rijetkost da drukčije uloge preuzimaju što su stariji.

Pričam o najvećim imenima koji su radili velike adaptacije svoje igre, pa onda ne mislim da jedan Baturina mora bit idealan u ovim godinama.
  • plavi devet
    450
    Ja mislim da je njemu sada problem i u tome što je Jakir često naglašavao dok je bio trener da Martin ima potpunu slobodu u igri.

Pitanje šta je bilo kod drugih trenera ali ako u zadnjih dvije godine igra takav nogomet da je imao slobodu, da nije imao točno određene obaveze na terenu, vjerojatno mu sada treba malo vremena da se prešalta. Ali smatram da to nije nešto što se ne može naučiti, utrenirari i adaptirati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.