• Žan
    337
    30 milijuna !
  • BBB Sibenik
    5.3k
    Ispod 30M fiksno nek ne okreću broj od Maksimirske 128
  • Borovljanin
    203
    Bio je najbolji igrač na terenu, a dijelio ga je s Leaom, Pulisićem, Moratom…
  • Filip Međimurje
    33
    Kakav igrač... Pa skautima gore bilježnice!
  • Izet Hajrović
    3.6k
    Možda i najbolja njegova utakmica, koliko je bio dobar u duelu, možda se i prodao ovom utakmicom. I kad ja ovo pišem, Ješe izjavljuje "Cannavaro je vratio Baturinu u život". S tim se slažem u potpunosti.
  • Petar86
    1.1k
    Ne mogu se oteti dojmu da je lijen (za) ili ponekad cak i bojkotira HNL. Ovo danas neki od najboljih veznjaka svijeta nebi radili Milanu. Sam ih je dobio.
  • hardek
    3.9k
    Kažu da je na terenu bio i tamo neki Leao. Takvu utakmicu je odigrao Baturina
  • Orc123
    10.1k
    Ovom utakmicom se prodao
  • Ali
    2.4k

Na kvatriću i kod okretišta u Dubravi postaviti "check point"...
    Nudimo 28 plus bonus... hvala ali nemozete dalje... ;)
  • Teofil Kateran
    1.7k
    Kakva utakmica danas! Pod Cannavarom Martin izgleda puno bolje i uhvatio je top formu, danas je bio uvjerljivo najbolji igrač na terenu, a to nije mala stvar kad se vidi kakva su sve imena bila s druge strane... Nadam se da ćemo u ovoj polusezoni gledat još puno njegovih majstorija jer jednostavno ga je užitak za gledati.
  • Dudu 9
    434
    Ne pamtim kad je neki naš igrač ovako izdomonirao protivnika u ligi prvaka. Orša je zabijao vrhunske golove, ali Martinu nisu mogli loptu uzeti. Svaka čast. Samo neka ovako nastavi u nedjelju i Osijek pada ko klada.
  • jakov1
    419

Driblinzi 6/9
    Dueli 12/19

Što više reći?
  • Miro Vugrinec
    7.1k
    Razmišljam si dal da bacim osvrt na ovu doktorcinu. Ali jednostavno nema potrebe. Napisao sam već milijun puta sve sto mislim o njemu i doktor nogometa kad god ekipica počne sumnjat i pljucat razvali neki tamo Monaco, neki tamo Salzburg i neki tamo Milan. Plus još 6-7 rješenih derbija s Hajdukom. Dame i gospodo najveći transfer Dinama u povijesti MARTIN BATURINA!
  • NVKOD
    2.5k
    Kad vidim kakve su se sve panjine prodavale za 20 milijuna €, a bome i za puno više, Martin vrijedi barem 2-3x više nego što mu piše na TM-u. Ponude ispod 30 milijuna bez % na daljnju prodaju i bonuse uopće ne treba razmatrati!

Jučer se u bilježnicama skauta njegovo ime podcrtavalo debelim markerom i svi su mogli vidjeti kakav je Baturina igrač. Dođe mi muka kad se sjetim da ga je Fiorentina htjela uzeti za nekih 15-17 milijuna...

Daleko najbolji igrač Dinama, bit će mi žao što ga nećemo više gledati nakon ljeta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.