• javolimtebejako
    1.7k
    meni su fascinantni ljudi koji naprave profil pa deru 50 upisa u danu. u pravom zivotu ne bi dosli medu grupu novih nepoznatih ljudi i krenuli pričat bez prestanka i vodit monologe. ovo je internet i tu imamo anonimne profile pa ekipu boli kurac al malo postovanja prema zajednici koja je postojala dosta dugo prije njih ne bi bilo na odmet
  • jedan u nizu
    10.4k
    Staviti mogucnost postanja u odredene teme samo ljudima sa dovoljno lajkova/postova.

Kada se novo registriras, imas samo neke laganije teme gdje mozes komentirati. Najbezazlenije igdje se najmanje lome koplja, poput sanka i sl. (ne znam koji su podforumi uopce ovdje i koje teme spadaju koji podforum :D ).

Kada skupis recimo 500 lajkova dobijes mogucnost da komentiras teme utakmica, bivse igrace, scout sluzba i sl.

Kada skupis 1000 lajkova mozes komentirati u temema igraca, sportskog direktora, trenera, uprave i slicno. Tamo gdje se najvise vrijeda i najvise banova skupi.

Ne znam gdje bih stavio temu transferi, tu temu preskacem u 98% slucajeva, pa izbjegavam to ludilo tamo.

Takoder, temu streamovi utakmica staviti u zadnji rang, da novi profili ne mogu traziti i dobivati linkove streamova pa da nam ih onda zatvaraju.

Mozda se neke teme moze staviti samo da mozes citati, poput transfera i slicno. A tek kasnije komentirati.
    A neke teme da ne mozes niti citati dok ne steknes neki rank.

Mozda malo ne demokratski, ali smanjilo bi se trolanje, sirenje laznih informacija i razlozi zbog kojih racuni budu banirani.
  • vjeko1701
    11.2k
    Nema tehničkih mogućnosti za tako nešto.
  • Captain America
    19.2k
    Hoću li dobiti ban ako mi bude prekrižena Marićeva glava na profilnoj? Imam je pripremljenu od srpnja dok sam bio živ na snetu pa da znam.
  • kajsitilud
    513
    obzirom da nisi dobio ban za proslih 26 prekrizenih glava na profilnoj, vjerojatno neces ni za ovu.
  • vjeko1701
    11.2k
    Da. Prestani paliti ovakvu napetu situaciju slikama, anegdotama i metaforama.
  • Paggini
    31.6k

Prije svega, smiri svoje naslađivanje cijeli mrtvi dan u ovakvoj situaciji, gadljivo je.
  • jp23
    2.8k
    Jel i dalje moguće zaključati registracije na forum, ili barem povećati kvotu pitanja prilikom registracije?

Isto tako pohvale moderatorima koji se hvataju u koštac sa truleži koja se nakupila na forumu i koja gušta i uživa u greškama Dinama, a puno ih je tu kojima je Dinamo očito usputna stanica koja je dobra samo kada je uspješan.
  • jedan u nizu
    10.4k
    Ovo ne ide moderatorima i osnivacima foruma, nego sirokom puku zone.

SRAMITE SE!!

JEBENO SE SRAMITE.

Ovakvi trenutci samo pokazuju da smo gori od najgorih na svijetu.
    Navijaci dinama su ocigledno uvrijedene frajle, koji cekaju bilo kakav los trenutak samo da bi sasuli sva govna koja su nakupili u ovim blagdanskim prejedanjima na ovaj forum, na upravu i ostale zaposlenike kluba.

Pokazujete svoja prava lica.
    Pozivate na bacanje clanarine.
    O ljudima koji su iscupali klub od ruku zlocinaca, govorite da su grobari dinama.

Pa jel vi navijate za dinamo ili za trenera A, sportskog direktora B, skauta Ž??

U redu je kritizirirati, negodovati o odlukama ljudi koji rade u klubu.
    U redu je ne slagati se s tim i govoriti koliko je to lose.
    Ali tolika govna prosuti po svojim tipkovnicama je dno dna.

Jer sta je ovo, mi smo jedini klub koji je smijenio trenera jer nije imao dobre rezultate?
    Jesmo jedini klub ciji navijaci nisu zadovoljni prijelaznim rokom?
    Jesmo mi jedini klub u povijesti koji je smijenio trenera 3 mjeseca nakon njegovog imenovanja?

Prestanite biti neodgojena derišta i pocnite biti odrasli, civilizirani ljudi.

Nekad me stvarno sramota s kim dijelim tribinu (ili u ovom slucaju tipkovnicu).
  • miro
    5.1k
    Stari moj bas si fulao

Ja bih se ubio prije nego s Mamićevcima sjeo za stol a kamoli išta drugo

Najveća Dinamova pobjeda u životu mom je pobjeda Dinamovog proljeća

A L I

Kao netko tko je srcem i dušom unutra, glasom, vremenom i novcima koje trošim ZAHTIJEVAM objasnjenja

Tko je trener Fabio Cannavaro, na temelju kojih karaktrristika TRENERSKIH je odabran?
    Koliko vremena ima ako krene po zlu?
    Kako ćemo igrat?

Imamo li svetih krava u klubu, koje se ne smije ništa pitat? Čekaj malo, pa kaj smo ovce?
  • GOAT
    1.5k
    Imamo li svetih krava u klubu, koje se ne smije ništa pitat? Čekaj malo, pa kaj smo ovce?miro

Imam isti osjećaj, kao da moram slijepo vjerovati u svaku njihovu odluku. Odjednom je ponestalo komunikacije sa navijacima, nema odgovora na pitanja.

Ponašamo se kao da ljudi koji vode klub imaju tone kredita i sto godina iskustva iza sebe i na nama je da ih samo pratimo bez pogovora pa ne vodi nas Flo Perez.
  • jedan u nizu
    10.4k
    Kao netko tko je srcem i dušom unutra, glasom, vremenom i novcima koje trošim ZAHTIJEVAM objasnjenja

Tko je trener Fabio Cannavaro, na temelju kojih karaktrristika TRENERSKIH je odabran?
    Koliko vremena ima ako krene po zlu?
    Kako ćemo igrat?

Imamo li svetih krava u klubu, koje se ne smije ništa pitat? Čekaj malo, pa kaj smo ovce?
    miro

sve 5, apsolutno se slazem s tim i uglavnom dijelim tvoje misljenje.
    Ali ovo sto je zona postala u zadnje vrijeme, a najvise u zadnjih 30min je skupina neandrtalskih postova, seljackih i kocijaskih vrijedanja i samo bacanja govna.

Evo, ti si sasvim normalno objasnio zasto se ne slazes sa odlukama i zahtijevas odgovore.
    Nisi napisao ''jebem vam mater nesposobnu, crknite, mrzim vas, gonite se iz kluba, a vi ovce samo bacajte svojih 20 eura i sljedece godine, grobari mars iz dinama''.

Razumijes me sad?
  • jp23
    2.8k
    Jedno je kritizirati, ispitivati sa normalnim tonom, a potpuno drugo je ovo sve što se danas radilo na Zoni Dinamo. Odvratno za čitat
  • Paggini
    31.6k

Ovaj forum je danas bio sve samo ne mjesto za konstruktivnu raspravu. Svaka čast pojedincima na racionalnoj raspravi, ali ovo je danas devolviralo na najniže razine mulja najgorih Facebook komentara.
  • Brusa
    1.9k
    gle, jbg, na neki način kao i klub danas, odnosno zadnjih dana.
    Sjednica od 8 minuta, pa onda uz trenera smo, pa danas već kreću natpisi po novinama (pazi, ovo se kuha doslovno cijeli dan!), pa sjednica IO navečer, pa sazovu konferenciuu za novinare, pa sve objave na interneru prije, otkaz Bjelkanu, odmah se predstavlja novi trener, a kako je sve zvučalo na konferenciji za medije, ne znam točno jer nisam gledao live, al po ovom što su ljudi tu prenosili, nije mi baš dobro zvučalo...tako da ono, nije bajne nigdje..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.