• hardek
    13.5k
    Meni je i dalje žao što nam je Van Nisterlooy kliznuo kroz prste prije nego smo uzeli Bjelicu...
  • Sibirski plavac
    10.2k
    I dalje se nadam da ništa od raznih Cannavara, Karanki, Sopića i sličnih te da ćemo na početku priprema i dalje gledati Nenada na klupi, ali naravno , sa igračkim upgrade-ovima na nekim pozicijama.
  • Mihaljević
    15.2k
    Nije Karanka nego pričaju o Mourinhovom pomoćniku Javorovčiću...
  • Chempers
    1.5k

Startna postava Kacavenda, Stojkovic i Rog zajedno ne mogu raditi razliku niti u HNL-u. To su činjenice i to je valjda jasno nakon ovog zadnjeg perioda gdje nije bilo nikoga drugoga za stavljati.

Na obranu koja je primila 24 gola u 18 utakmica ne treba trošiti riječi. Naprijed imamo krila koja cijele sezone nisu napravila ništa protiv nikoga i Kulenovica koji još od Slovana izgleda kao potpuni invalid, s oproštenjem. Kako onda?

Moglo je i trebalo bolje unatoč tome, 4-5 bodova više smo mogli imati, ali suludo je ovo svaljivati na trenera.
  • ZrnTSCHeZ
    2.3k
    Bogami je postigao, najgori niz Dinama u njegovoj povijesti. Ne igrajmo se ovdje idolopoklonstva, nitko nije veći od ovog kluba, pa ni trener sa 1.3 boda po utakmici. — Paggini

@Paggini kak ono mlade generacije to vole nazvati, mali "throwback" od par mjeseci

U ovom trenutku, rasprave nema - Neno je jedino instantno i dugoročnije riješenje.

Dvije sezone u Dinamu, dobio otkaz kad mu je lopov odradio takozvani "Niko Kranjcar" manevar, da nije - još uvijek bi bio u klubu, siguran sam.

Nakon 17. rujna 2024. 99% Zone je svršavalo na Bjelicu i imalo "idolpoklonske" upise u maniri ljubavnih pisama mladih omladinki drugu Titu

A nije Bjelica u međuvremenu napravil ništa drugo od onoga na što se upozoravalo od manjine.
  • hardek
    13.5k
    A di je to točno Javorčić bio pomoćnik Mourinhu?
  • pencilneck
    1k
    Nisam ocekivao da ce Maric imati muda na ovaj potez kojim samom sebi glavu stavlja na panj, ali koji je apsolutna nuznost ako zelimo imati sanse za titulu s obzirom da je Bjelica unistio sve sto se od igre moglo unistiti.

Respect zbog toga, ali svima je jasno da ne uspije li ovaj eksperiment - Maric leti skupa s Cannavarom.
  • San Lorenzo
    24.5k
    Nije Karanka nego pričaju o Mourinhovom pomoćniku Javorovčiću — Mihaljević

tenor.gif
  • Paggini
    100k

Hvala na ovom throwbacku, apsolutno nigdje nisam spomenuo da nisam bio za dovođenje Bjelice, kao i da sam tada mislio da je loša odluka. U svom postu sam aludirao na činjenicu da se u tom "ratu" između Bjelice i uprave Dinama biraju strane, te ako se odabere strana Bjelica da se pretjeruje sa uzdizanjem istog, za što nema uporišta s obzirom na igre u HNLu.

Razumijem razmisljanje u to vrijeme kad ga se dovodilo, ali kad si već to izvukao, mogao si izvući i poneki moj post gdje sam još tada govorio da će pravi test uprave i marića doći u prijelaznom roku kad će se trebati zauzdati Bjelicine porive za dovođenjem igrača, što eto, pokazalo se istinitim
  • GOAT
    9.5k
    The 48-year-old has a preference for employing a defence-first style of football, built on long passes, winning second balls, counterattacks and crosses while ensuring that things are kept tight at the back.'' — sebenico

Sean Dyche za sirotinju. Passion n desire
  • ZrnTSCHeZ
    2.3k
    trebati zauzdati Bjelicine porive za dovođenjem igrača, što eto, pokazalo se istinitim — Paggini
    naravno da dinamo treba biti iznad svakog pojedinca

ali upravo iz razloga jer je bilo krajnje izvjesno da bu do toga došlo i da bu to u samo par mjeseci izazvalo novi potres, nismo se u startu smjeli dovesti u takvu poziciju odabirom osobe koja je problematična

pa sada ispadamo diletanti drugom smjenom u nepunih 100 dana
  • i more je plavo
    1.3k
    Hahahaha......pobjeđuje lik koji nas je nakrcal sa krilima koja ne igraju i sumnjivim stoperima a ostavil nas bez zadnjeg veznog i napadača.
  • Marquis Manners
    93
    Ako ode Bjelica iz Dinama prije starta prvenstva, Dinamo je prvak s ovim rosterom. 100%
    Možda čak dobijemo Milan i idemo prođemo prvu fazu lige prvaka.
  • GeneralNapoleon
    2.9k

"Ako ode Jakir do zime smo na plus 15 sa ovim rosterom". Mozda je i do rostera nesto.
  • chago13
    360
    Ti se razumiješ u nogomet ko Marica u krasni k...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.