• hardek
    3.6k
    Meni je i dalje žao što nam je Van Nisterlooy kliznuo kroz prste prije nego smo uzeli Bjelicu...
  • Sibirski plavac
    2.6k
    I dalje se nadam da ništa od raznih Cannavara, Karanki, Sopića i sličnih te da ćemo na početku priprema i dalje gledati Nenada na klupi, ali naravno , sa igračkim upgrade-ovima na nekim pozicijama.
  • Mihaljević
    11k
    Nije Karanka nego pričaju o Mourinhovom pomoćniku Javorovčiću...
  • Chempers
    420

Startna postava Kacavenda, Stojkovic i Rog zajedno ne mogu raditi razliku niti u HNL-u. To su činjenice i to je valjda jasno nakon ovog zadnjeg perioda gdje nije bilo nikoga drugoga za stavljati.

Na obranu koja je primila 24 gola u 18 utakmica ne treba trošiti riječi. Naprijed imamo krila koja cijele sezone nisu napravila ništa protiv nikoga i Kulenovica koji još od Slovana izgleda kao potpuni invalid, s oproštenjem. Kako onda?

Moglo je i trebalo bolje unatoč tome, 4-5 bodova više smo mogli imati, ali suludo je ovo svaljivati na trenera.
  • ZrnTSCHeZ
    593
    Bogami je postigao, najgori niz Dinama u njegovoj povijesti. Ne igrajmo se ovdje idolopoklonstva, nitko nije veći od ovog kluba, pa ni trener sa 1.3 boda po utakmici.Paggini

@Paggini kak ono mlade generacije to vole nazvati, mali "throwback" od par mjeseci

U ovom trenutku, rasprave nema - Neno je jedino instantno i dugoročnije riješenje.

Dvije sezone u Dinamu, dobio otkaz kad mu je lopov odradio takozvani "Niko Kranjcar" manevar, da nije - još uvijek bi bio u klubu, siguran sam.

Nakon 17. rujna 2024. 99% Zone je svršavalo na Bjelicu i imalo "idolpoklonske" upise u maniri ljubavnih pisama mladih omladinki drugu Titu

A nije Bjelica u međuvremenu napravil ništa drugo od onoga na što se upozoravalo od manjine.
  • hardek
    3.6k
    A di je to točno Javorčić bio pomoćnik Mourinhu?
  • pencilneck
    731
    Nisam ocekivao da ce Maric imati muda na ovaj potez kojim samom sebi glavu stavlja na panj, ali koji je apsolutna nuznost ako zelimo imati sanse za titulu s obzirom da je Bjelica unistio sve sto se od igre moglo unistiti.

Respect zbog toga, ali svima je jasno da ne uspije li ovaj eksperiment - Maric leti skupa s Cannavarom.
  • San Lorenzo
    18.2k
    Nije Karanka nego pričaju o Mourinhovom pomoćniku JavorovčićuMihaljević

tenor.gif
  • Paggini
    31.9k

Hvala na ovom throwbacku, apsolutno nigdje nisam spomenuo da nisam bio za dovođenje Bjelice, kao i da sam tada mislio da je loša odluka. U svom postu sam aludirao na činjenicu da se u tom "ratu" između Bjelice i uprave Dinama biraju strane, te ako se odabere strana Bjelica da se pretjeruje sa uzdizanjem istog, za što nema uporišta s obzirom na igre u HNLu.

Razumijem razmisljanje u to vrijeme kad ga se dovodilo, ali kad si već to izvukao, mogao si izvući i poneki moj post gdje sam još tada govorio da će pravi test uprave i marića doći u prijelaznom roku kad će se trebati zauzdati Bjelicine porive za dovođenjem igrača, što eto, pokazalo se istinitim
  • GOAT
    1.5k
    The 48-year-old has a preference for employing a defence-first style of football, built on long passes, winning second balls, counterattacks and crosses while ensuring that things are kept tight at the back.''sebenico

Sean Dyche za sirotinju. Passion n desire
  • ZrnTSCHeZ
    593
    trebati zauzdati Bjelicine porive za dovođenjem igrača, što eto, pokazalo se istinitimPaggini
    naravno da dinamo treba biti iznad svakog pojedinca

ali upravo iz razloga jer je bilo krajnje izvjesno da bu do toga došlo i da bu to u samo par mjeseci izazvalo novi potres, nismo se u startu smjeli dovesti u takvu poziciju odabirom osobe koja je problematična

pa sada ispadamo diletanti drugom smjenom u nepunih 100 dana
  • i more je plavo
    1.2k
    Hahahaha......pobjeđuje lik koji nas je nakrcal sa krilima koja ne igraju i sumnjivim stoperima a ostavil nas bez zadnjeg veznog i napadača.
  • Marquis Manners
    93
    Ako ode Bjelica iz Dinama prije starta prvenstva, Dinamo je prvak s ovim rosterom. 100%
    Možda čak dobijemo Milan i idemo prođemo prvu fazu lige prvaka.
  • GeneralNapoleon
    160

"Ako ode Jakir do zime smo na plus 15 sa ovim rosterom". Mozda je i do rostera nesto.
  • chago13
    57
    Ti se razumiješ u nogomet ko Marica u krasni k...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.