• dbut
    74
    Germanijak pise da je sazvan IO za danas u 18:30... Možda stvarno se kuha otkaz bjelici
  • don
    8.8k
    jebiga, dva uspješna mandata. Bilo bi previše savršeno da bi bilo istinito.
  • Marquis Manners
    93
    Samo neka ode i to što prije.
    Klub rapidno ide gore u ovo sam 100% uvjeren, da Krzanr dođe bio bi dva koplja bolji.
    Naravno da nisma za Krznara, i naravno da su mi sumnjiva ova dva imena koja se spominju, ali opet ogroman pomak od Hnl trnera, a odlazak sadašnjeg trenera je pomicanhe planine u kontekstu dobrobiti kluba.

Želio sam smjenu Jakira isto koliko i Bjeličinu, ali Bjelica je dosta gori od Jakira. Pogledajte samo Hnl do Bjelice, a pogledajte kad je on došao.
  • Dinaminjo
    1.1k

Pogledaj listu ozlijedenih
  • Blueshadow86
    2.2k
    Pogledaj listu ozlijedenihDinaminjo

Lakše mu je prebrojati listu zdravih.
  • dzggzd
    190
    19.53 Hoće li Nenad Bjelica doista biti smijenjen? Pitanje smo potražili u krugovima bliskim treneru Modrih, a odgovor je prilično sugestivan.

- Nemamo ništa za reći, sve ćete uskoro doznati od strane kluba - rekao nam je izvor blizak Bjelici.

SN
  • Odani Zgd
    10
    Žao će mi bit ako mu daju otkaz,Bjelica je moj izbor također bio kada se tražio novi trener,vjerujem da bi on to uspio posložiti na proljeće uz par pravih pojačanja,ne prinova.Baš sam razočaran iskreno u što nam se klub pretvorio.....
  • Plavi-9
    738
    Zbogom generale...
  • Captain America
    19.1k
    Generale, hvala na svemu. Drugi put ti je vodstvo pokazalo vrata nakon što si ostvario povijesni broj bodova u LP i uprihodio u klupsku blagajnu ozbiljne novce. Jedina "razlika" je da drugi ljudi stoje iza otkaza, ali karakterom jednake hijene i kondori kao i oni prije.
  • Dzgšb
    1.2k
    Zbogom generale :cry:
  • dinamo vitez
    493
    Grobari Dinama! Uspjeli ste pretvorit klub u Partizan u kratko vrijeme. Bit će novih pojačanja iz Burundija za 10K mjesečno uskoro.

Čestitke Hajduku na naslovu prvaka nakon 20 godina. I uživajte u 2 utakmice Lige prvaka, nećemo je još dugo gledat.
  • don
    8.8k
    hvala na svemu šefe.
  • Kruno
    542
    Nenade sretno ti upropastila te vrla uprava.
  • The Undertaker
    6.4k
    I po drugi put nezaslužen otkaz odnosno bez pružene prave prilike. Jebi ga, tko sa djecom (amaterima) liježe, popišan ustaje.
  • Maxova dijagonala
    2.4k
    Jedva čekam intervju Nene kod npr Breke i da tamo iznese sav prljavi veš.
    Ajmo Breko zovi ga već danas!
    Ne sumnjam da će reć sve što ima na duši...jednostavno je takav tip.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.