• Dino
    3k
    :fear:
  • Tongo Doumbia
    5.1k
    Nakon Sergeja i svega gadljivog što se dalo iščitati tih dana je došao on, pa me nekako to bar tješilo, naravno uz dozu straha da će slično završiti. Jebi ga, obistinilo se.

Hvala još jedanput za onaj prvi mandat, kad smo svi zajedno osjetili da vrijedimo i na europskoj karti. Ali i za par pobjeda u ovom drugom. To ostaje vječno. Ovo drugo, znate sve, vjerojatno…

Sretno dalje, Neno!
  • Revan
    72
    Hvala ti i oprosti
  • Bosna86
    11.9k
    Ne sumnjam da će reć sve što ima na duši...jednostavno je takav tip.Maxova dijagonala

Prava poštenjačina… Takvih je malo :smile:

Zbogom i nikad vise se klubu ne približio
  • sebenico
    1.2k
    Neno, nisam bio za tebe kad si dolazio, ali ovo nisi zaslužio. Istina je da rezultati u hnl-u nisu bili kako smo svi očekivali, ali bilo je tu mnogo okolnosti koje su na to utjecale, a koje nisu bile pod tvojim utjecajem. Nadam se da ova tvoja žrtva neće biti uzaludna i da će sve većem broju navijača i ljudi koji žive za ovaj klub otvoriti oči kako bi uvidjeli koji šarlatani vode sportsku politiku kluba. Hvala na svemu i u prvom i drugom mandatu i sretno dalje. Neno iz prvog mandata će ostati moj najdraži trener ikad.
  • Dragon1Warrior123
    3.5k
    Ovo mi zvuči da je nešto žešće puklo u odnosima,
  • Fanboy
    2.9k
    Čovjek je opet osvojio rekordan broj bodova u LP, zaradio više novaca nego bilo koji trener Dinama na Europskom tlu i to dok mu je pola momčadi bilo ozlijeđeno...
    Drugima su se pod drugačijim okolnostima tolerirali porazi sa kompletnom momčadi i bez Europe, a sada se ovako mučki iza leđa izmanipuliralo i podmazalo u stilu Zdravka Mamića...

Zašto se Bjelici nisu dale pripreme da složi momčad po svom ukusu sa oporavljenom momčadi ?
  • jp23
    2.8k
    Nadao sam se da će nas vratiti nazad u normalu, no nažalost fortuna nije bila na našoj strani. Vjerovao sam u njega, no neke njegove odluke su bile kontra očekivanih. Sretno dalje
  • Nino Bule
    15k
    Ovo mi zvuči da je nešto žešće puklo u odnosima,Dragon1Warrior123

Prica se svasta, tko ce znat sta je istina al valjda je svima jasno da je veca sansa da je dobio otkaz zbog međuljudskih odnosa jer je na sjednici nakon poraza protiv lokomotive dobio podrsku,dakle u međuvremenu se nesto dogodilo
  • ElDorado
    1.2k
    ok sad je gotovo. Danas sam za Bjelicu cuo sljedecu recenicu: ‘lik je psihopata’
  • sebenico
    1.2k
    Sada će krenuti fabricirane priče da je Bjelica ovakav ili onakav. Tako se i Jakira bacilo pod bus na članskom danu. A sve to konstruirano od onoga koji je od večeras trebao biti bivši.
  • Maksim Maksimirski
    6.9k
    Bilo je jasno da je bivši kada je uprava prije 20 dana rekla da čvrsto stoji iza trenera.

Još jedna trenerska žrtva Marka Marića i uprave koja svako malo svojim šokantnim odlukama destabilizira klub. Jedva čekam medijski istup Nene da kaže sve što ima i da ih ne štedi, među dinamovim pukom će sigurno imati ogromnu podršku.
  • Dadox
    71
    Koje karmine za trenerom koji je pljunuo u tanjur iz kojeg je jeo i smjestio vam klub u korporaciju koju ste vi zdušno bodrili.Nakon tih riječi nije se nikad ni smio vratiti u Dinamo.
    Usput, ocjenjujući samo prvi mandat za mene je najbolji trener Dinama u modernoj povijesti.
  • Ivdzo11
    4.8k
    Prema nekim informacijama sad već bivši trener ima u ugovoru klauzulu po kojoj mu klub u slučaju otkaza mora isplati 12 plaća. S obzirom da je mjesečno bio plaćen 100 tisuća eura, ispada da bi za ova tri mjeseca u Maksimiru mogao zaraditi ukupno 1,5 milijuna eura (tri plaće plus otpremnina). Uz njega, pet ljudi u stožeru 'dijelilo' je 50 tisuća eura mjesečno, ako za njih vrijedi isti princip otpremnine, onda će oni Dinamo stajati 750 tisuća eura ukupno za 15 mjeseci (tri plaće plus otpremnina). Ukupno bi to, dakle, moglo biti preko dva milijuna eura, odnosno 2,25 milijuna. Ako su sve cifre točne, ako nema nekih dodatnih klauzula i ako ne dođe do nagodbe.
  • Fanboy
    2.9k
    Bilo je jasno da je bivši kada je uprava prije 20 dana rekla da čvrsto stoji iza trenera.Maksim Maksimirski

Ovo me podsjeća na one mafijaške filmove kao Dobri momci, kome god su rekli da stoje uz njega završio je sa metkom u čelu..
    Izgleda da je svaka paralela sa eliminacijom u funkciji slučajna, no obrazac ponašanja je očigledno isti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.