• i more je plavo
    1.2k
    Kojem sportskom direktoru u Turskoj bi palo na pamet dat milijun eura na TeklićaOmake

A po cemu Cordoba vrijedi duplo vise ??
  • i more je plavo
    1.2k
    Bjelica je pokazao u prvom mandatu da zna naci jeftine igrace koji puno znace ekipi.
    Dilaver, onaj Poljak kaj je dobro centriral, pa otisel u Španjolsku.....
  • sebenico
    1.2k

Ne razumijem tvoju poantu u navođenju ovih igrača i navoda da je potrošeno na njih 19 milijuna, a da su malo igrali. Od svih tih igrača, Bjelica je mogao sugerirati za Teklića za kojeg je plaćeno milijun, za Bakića je free transfer i dolazak i brzi odlazak.
  • Omake
    4.7k
    poenta je da ni Bjelica nema ništa bolji nos za igrače od Marića, a očito je da ima jasne želje od kojih ne odstupa.

Mladi reprezentativac od 21 godine. Puno atletičniji. Dio sezone bio u lovu za prvog strijelac lige. Jedan od najboljih u Ligi u par statističkih kategorija, iznad prosječan u većini kategorija relevantnih za krilo. Zašto Šotiček košta tri ako samo ima brzinu i završnicu, a progresija i kreacija gore nego u Jana Mersinaja?
  • Cif
    198
    bolje da igraju Ristovski Špikić Moharami Potrgani Perić Šitum i Topčagić.
  • Daliban
    3.8k
    Biranje između Bjelice i Marića je kao biranje između metka i otrova.
  • Str1nger Bell
    1.6k
    Da su se novci od otpremnina trenerima dali u transfere, bilo tko od nas sa zone bi bio prvak.
  • sebenico
    1.2k
    poenta je da ni Bjelica nema ništa bolji nos za igrače od Marića, a očito je da ima jasne želje od kojih ne odstupa.Omake

Prokomentirat ću samo ova dva mi poznata igrača jer sumnjam da je Bjelica tražio bilo koga od ovih Turčina ili što su već. Oršić je doveden ispod cijene jer je niti pola godina ranije otišao u Englesku za 6 milijuna, a Trabzon ga doveo za 2.5 milijuna. Da nam je netko rekao prije dvije godine da će Oršić, najbolji Dinamov strijelac nekoliko godina u nazad i koji je rušio europske velikane, završiti u Tranzonu za 2.5 milijuna ne bi vjerovali da je to moguće. Ali Bjelica je to uspio, ali dogodila se ozljeda i sada to izgleda kao loš potez, a zapravo je maestralan. Teklić je u trenutku potpisa bio jedan od boljih veznjaka HNL-a i milijun eura je sasvim pristojna cijena za to. Mi sada za stopera te kvalitete dajemo par milijuna eura.
  • Frka17
    15
    Kaze novinar Nacionala Karanka i to vec sutra
  • Omake
    4.7k
    slažem se
  • Captain America
    19.2k
    Kaze novinar Nacionala Karanka i to vec sutraFrka17

Koj novinar? Daj link ako imaš.
  • Crni86
    7k
    neka nam dragi bog pomogne….

Trener koji ima losji broj bodova po utakmici u svakom klubu gdje je bio nego sta bjelica ima u ovoj polusezonj….
  • GeneralNapoleon
    160

Barem nesto bolji od Cannavara iako i dalje totalna katastrofa.

Jel zna netko kakav stil nogometa gaji. Ako se ne varam pricalo se da je bunkeras. Sto mi ne bi imalo bas smisla mijenjat bunkerasa sa losijom verzijom bunkerasa.

Kako god mislim da ako Maric dobije ovaj dvoboj sa Bjelicom i dovedemo nekog od njegovih polutrenera da se mozemo lagano pozdravit sa naslovom.
  • hardek
    3.6k
    Iskreno lakše bi progutao Cannavara nego Karanku. Čovjek nema osvojen trofej u karijeri i apsolutno nigdje ništa nije postigao. Posvađao se sa upravom i igračima puno puta, i nema nikakav pedigre ofenzivnog trenera. Ovo je doslovno lošija verzija Bjelice.

Cannavaro je barem osvojio 2. i 1. Kinesku i po ovo malo informacija što sam našao barem gaji ofenzivni nogomet
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.