• Niko1986
    519
    Bit će Karanka
  • Olmic
    3.9k
    razilazenje u vezi igraca izmedu Marica i Bjelicr
  • Captain America
    19.2k
    Bit će KarankaNiko1986

Opet neka insajderska ili pretpostavljaš?

https://www.transfermarkt.com/karanka-aitor/profil/trainer/7616

I ovo je trener za Dinamo?! :monkey:

Vidio sam Krkija preksinoć. Za ovog klauna je institucija.
  • Paggini
    32.6k
    Samo se nadam da će Bjelica ostati trener. Ne znam šta se u klubu događa i imaju li natpisi uopće ikakvog rezona i kakav se konflikt dogodio, ali sad mijenjati trenera, par dana prije priprema je cirkus.

I jos ako je to Cannavaro... Pa majku mu, uzmite nekog progresivnog mladog spanjolca ala Riera, kakav Cannavaro?
  • vlatkomarkovic
    238
    razilazenje u vezi igraca izmedu Marica i BjelicrOlmic

Znači klub je stao na stranu tzv. sportskog direktora?
  • Niko1986
    519
    Opet neka insajderska ili pretpostavljaš?Captain America

Za Karanku pretpostavljam, Neno je, barem koliko ja znam, i više nego na izlaznim vratima.
  • Kaktus Car
    817

Stao na stranu? Pa sportskom direktoru je u opisu posla kadroviranje, ne treneru. Trener može i mora biti konzultiran, ali njegova ne može biti zadnja.

Ili imaš sportskog direktora i onda ta osoba obavlja poslove sportskog direkora ili jednostavno nema potrebe za sportskim direktorom.
  • Paggini
    32.6k

Recimo, hipotetski, poznavajući Bjelicin track record po pitanju pojačanja koje je dovodio u bivšim klubovima da je isto htio i ovdje. I da se te igrače dovelo i da su svi panjevi i da sjebemo prvenstvo zbog groznog prijelaznog roka?

Čiji bi onda zajeb bio? Bio bi Marićev jer je njegova odgovornost. I ako Marić odluči da nama ne trebaju ti vrlo vjerojatno bezvezni Bjelicini igrači, ovaj napravi konflikt i na čiju stranu bi tu klub trebao stati?

Ovo je hipotetska situacija, ali vodim se primjerima iz prošlih klubova.
  • ElDorado
    1.2k
    njušim da Bjelica hoće Barišića. Trabzon se već dve godine rijesava njegovih igraca
  • vlatkomarkovic
    238

Da nas sportski direktor ima iskustvo ili kako veliš track rekord dobrih pojačanja, potez bi bio razumljiv. U ovom sukobu gdje nema nevinih, višestruko više vjerujem Bjelici nego Dubravki Šuici na mjestu direktora.
    Ali možda smo mi ovdje fulali ceo fudbal, a Marić postane Dinamov Monchi!
  • Crni86
    7k
    pa maric je na clanskom danu bacio pod bus jakira za ljetni prijelazni rok

Sd je potpisao i imenovanje novog trenera. Pa onda ako ne moze radit sa njim nek i sam ode. Kak cemo znat da ce sad napokon odabrat nekog po svojem gustu? Ode jakir, ode neno. Tko je slijedeci? Mozda nije problem u trenerima nego u neiskusnom sd-u koji misli ocito da se sve samo njega pita. A istina je da je potrebna jako dobra suradnja izmedu trenera i sd-a, makar je sd nadredeni treneru.
  • Imamo Dinamo
    3.8k

Ukratko, posvadali su se oko imena novih igraca.
    Razmislja se o Cannavaru, Karanki, Sopicu, a kaze da je i netko iz Maksimira nazvao i Kovaca, ne pise o njemu puno vise osim toga da se nije puno promienilo od proslog puta pa nema razloga da se Kovacev odgovor promjeni
  • Krulek
    665
    Čak da i smijene Bjelicu, ali koji, ljudi moji , Canavaro wtf. Jel ima normalnih razmišljanja u ovoj " upravi ", ili taj SD radi sve naopačke odnosno odokativno. AKO je sve to istina onda gasi svjetlo i motaj kablove.
  • Krulek
    665

"Mozda nije problem u trenerima nego u neiskusnom sd-u koji misli ocito da se sve samo njega pita."

U sridu.
  • Omake
    4.7k
    Ako je Cannavaro, vjerojatno su dva razloga. Prvo, Mariću se svidio dok su obojica bili u Kini. Cannavaro je osvojio drugu pa prvu ligu, igrao ugl 4231 i 433. Drugi razlog koji mi pada na pamet je ego u svlačionici, pa se traži ime kojem nitko ne može pisnuti..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.