• Paggini
    32.5k
    Jel se zna koliku otpremninu bi Bjelkan mogao dobiti? Netko je bio spomenuo da u ugovoru imaju neke klauzule o iznosu, pa reko ako se zna.

Nekako sumnjam da su tri milje.
  • Krulek
    665

Kineska liga, stvarno CV za trenera ekipe u Ligi prvaka.
  • Frka17
    15

Koliko otpremnina cemo placati svaki mjesec, jesmo isplatiji vec kojeg od ovih zadnjih par trenera?
  • Mihaljević
    11.1k
    Par dana smo krenuli ozbiljno, Bardhi i Galešić znao sam da se neko sranje sprema
  • Omake
    4.7k
    Samo pokušavam shvatiti motiv i rezon. Ni ja ga ne bih dovodio. Lik je stvarno top ime. Nejasno su mu samo 2 kluba u Europi dala šansu, Benevento i Udinese, a svakakvi likovi dobiju probno razdoblje po italiji.
  • Kujtim Shalla
    3.6k
    svaka čast ,meni ko da je sjeo šamar. Šok ,jbt. Čekam potpis ,top imena se spominju, Matanović,Bardhi. Kad ono sranje. Daj bože da ovo izdaje na dobro. Ali gdje ima vatre ...
  • Olmic
    3.9k
    GalešićMihaljević

Ma upitan je vec i on ako je bio i blizu dogovora
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    i treći razlog,traži se netko ko će Marićeve pokemone stavljat u prvih 11.
    Očekujem obranu Oliveras RPG Mmaee i Torente,krila Mbuku i Cordoba i dovest će još par igračića iz Japana i Alžira.
    Naravno na golu će bit golmančina Filipović!
    Podrška Nenadu!!!
  • NBC
    40
    SD je krivac za sve. Nije doveo ni jednog igrača osim Pjace. Za mene čovjek ne zna posao i kraj.Mijenjati opet trenera nema smisla jer je problem u lošem kadru. Nemamo adekvatne zamjene i to se ove jeseni jako vidjelo.Mislim da je rješenje da Marić ode jer čovjek nije razina Dinama.
  • austrijanac
    4.9k
    Ako je puklo radi Barisica i Orsica, onda rasprave nema.

Bu vrijeme pokazalo.
  • don
    9.1k
    Ako je puklo radi Barisica i Orsicaaustrijanac

nije, kakvi Barišići, Oršići, Teklići..
  • i more je plavo
    1.2k
    Bjelica je bio trener godine, drzao predavanja, hvalili su ga prijatelji i neprijatelji, spominjan je kao nasljednik Dalića..........i sve je to bilo zbog onoga sto je radio sa Dinamom.

Sad......da se toliko unazadio u ovih par godina......nisam siguran.

Mi nemamo strpljenja ni dugorocne vizije.

Kopic se bori za naslov u Rumunjskoj sa momcadi koju je spasil od ispadanja prosle godine, navijaci se svade sa upravom sto mu ne omoguci pojacanja.
    A mi ga pljuvali da nije ni za Belupo.

Maric je problem Dinama, jer se ne slaze ni sa jednim od zadnja 3 trenera, i svima namece svoju viziju, a od kad on ima veci uticaj na slaganje momcadi, Dinamo svake godine sve više kašljuca i zapravo nazaduje.

Tako da ja imam povjerenja u Bjelicu, ali to njemu nista ne znaci ako ne osjeti povjerenje od ljudi u upravi.
  • Omake
    4.7k
    Igrač Cijena Odigranih Minuta
    Batista Mendy 4,4 4000
    Rayyan Baniya 2,1 1889
    Vertessen 5 1100
    Umut Gunes 2,3 1050
    Mislav Orsic 2,4 250
    Tonio Teklic 1 141
    Chris Bedia 2 139

Rezime igrača koji su pod Bjelicom došli u Trabzonspor i Union Berlin. 19,2 mil eura na 7 igrača, koji su prošle i ove sezone ukupno odigrali 8500 minuta, ili 13 utakmica po igraču. Ironija , radi popularnih uvreda i fraza na zoni, je da je pola minuta odigrao igrač doveden iz druge francuske lige. Bez njega, 6 igrača od 15 mil eura je odigralo u godinu i pol po 8 utakmica u prosjeku.
  • sebenico
    1.2k

Jel Bjelica bio sportski direktor ili trener Trabzona i Uniona?
  • Omake
    4.7k
    Kojem sportskom direktoru u Turskoj bi palo na pamet dat milijun eura na Teklića i dovesti Ognjena Bakića iz Osijeka? Vjerojatno je mix, suradnja Bjelice i ljudi u njihovom sportskom sektoru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.