• Paggini
    52k
    Sad bi ti uspoređivao jednog protivnika iz Azerbajdžana koji nas je u Maksimiru dominirao kao City...NORTE

Toliko nas izdominirao da su zabili ravno nula golova u dvije utakmice. Tom logikom smo i mi izdominirali osijek na maksimiru, Loksu na Kranjci? Pa sta se onda žalimo da nismo dobri, dominiramo ko City.

Jakir ima svoje zasluge za ulazak u LP, kao što ih ima i Marić. Bjelica ima svoje zasluge za 8 bodova u LP, kao što ih ima i Marić, a isto vrijedi i za sramotnu HNL polusezonu.
  • The Octopus
    336
    Sve stoji, slazem se. Opravdana kritika, ali pljuvanje trenera koji jos nije dosao i ostale destruktivne pizdarije koje se ovdje mogu procitat ne idu u istu recenicu s ovime i nece nam puno toga dobroga donijeti. Mozda je floskula, ali treba malo vise vremena za donijeti sud.
  • mosad
    1.4k
    Zašto sam se probudio
  • OsamŠest
    5.4k
    Zašto sam se probudiomosad

:lol:
  • Crle
    1k
    Ja sam odavno vidio da od njega ni igre nema ništa i trebao je letit prije. No ovom logikom je donjeo 30 mil. pošto je i naslov osvojio bez kojeg ne bi bilo LP.

Poanta je da tih 5,6,7... mil na kraju može ispasti i minus ako se uzmu druge stvari u obzir i sve pogleda kao cijelinu.
  • NORTE
    16.2k
    Toliko nas izdominirao da su zabili ravno nula golova u dvije utakmice. Tom logikom smo i mi izdominirali osijek na maksimiru, Loksu na Kranjci?Paggini

Ovo ne zaslužuje ni odgovor, ali odgovorit ću.

Prvo, pisao sam samo o prvoj utakmici, Qarabag je bio strašno opasan i samo sretno smo tu prošli s 3:0.

Ne, nismo izdominirali Osijek, primili smo 4 gola i bili smo nemoćni, kao i protiv Lokse.
  • FrenchMontana
    1.3k
    Ja za ovakve cirkuse u klubu nisam glasal, molim da se odredeni ljudi iz liste a da su dio ovog foruma ocituju o ovome!bbb medimurje

Potpis. To kaj nismo za Glavu i podržavamo demokraciju, ne znači da sad zelimo biti ko oni jazavci iz Splita.

Svaka tri dana Kolaps… ovo miriše na one otkaze Kosu, Dambrauskasu i slične pizdarije koje su izvodili dok smo im se mi rugali.
  • Paggini
    52k
    Zašto sam se probudiomosad

Došao doma u šest ujutro, probudi me janjetina za ručak, suknem dvije litre mineralne, otvorim mob - "Mikić ide u Hajduk, Bjelici se sprema otkaz" i doslovno sam ovo pomislio...

Jel možemo imati barem jedan lijep dan u klubu....
  • Navijač Dinama
    10k
    Do prije koji tjedan se uzdizalo Bjelicu i njegovih 7 bodova u LP, udaralo po ljudima koji su govorili kakve smo protivnike imali i kako bi nam HNL zbog kojeg igramo tu LP treba biti imperativ. Istog Bjelicu za kojeg se ne tako davno, govorilo da nam ženi mame, da cemo udavat kcerke i sestre za njega, a sada se drvi i po njemu, pa po tome ljudi koji su bili ta neka manjinska kontra mišljenja, tipa kolege Maksim, Captain, Sjevernastrana itd itd i tko je već tada pisao, su sada u pravu? Aha.

Ja nisam protiv Bjelice, slažem se da ima loše rezultate, međutim kaos koji je nastao(ozljede) i nekvalitetni roster nije nešto na što je mogao utjecat, kriv je prije svega Marko Marić i sportski sektor koji odlučuje tko će doć, otić, koga će se prodat.

a što je kriv, jest svakako za uhljebljivanje sina, dolazak u Dinamu bez svog stožera iz prvog mandata, međutim uhljebništvo, ništa novo kad je Hrvatska i Dinamo u pitanu, ne od danas i jučer, nego od pamti vijeka, mali hrvatski čovjek za interes bi i mater i ćaću poslao pod vlak, za rad svog ega i lažnog ponosa i nekakvog morala.

Bojim se samo ako se ne dadne dovoljno povjerenje tome Bjelici, ako ga se izšikanira brzinski, da nam onda tek slijede i neznalice na klupi tipa Sopić ili evo Cannavaro(svaka mu čast na igračkoj karijeri i karanju Monike) međutim jako loš trenerski CV, dosta je trenerskog učenja i vođenja na Dinamu, nije to Dinamo Obrež ili neki nasumični, nego zagrebački, najveći i najbolji klub države, a i u ovom djelu europe.

Zeki svaka čast, nek ide po domjencima, slika se, nek nastavi biti gospodin, presjednik u tome smislu, međutim mislim da bi se nužno sportske politike i davanja svog blagoslova ovom egomanijaku Mariću trebao okanit, i njemu i ovim koji sa Marićem odlučuju(sportski sektor)da ne vrijeđam sad te likove, nisu ni uvrede dostojni, crvi.
  • Sibirski plavac
    5.5k

"Fabio Cannavaro realna je opcija za novog trenera ako Dinamo smjeni Bjelicu. Međutim, nije jedina opcija. Kao potencijalni kandidati spominju se nekadašnji Mourinhov pomoćnik, ali i bivši hrvatski izbornik"

Nemam cijeli tekst ali pretpostavljam da je bivši Mourinhov pomoćnik koji se spominje Rui Faria (spominjao se lani kao mogući novi trener Osijeka), a bivši hrvatski izbornik može biti bilo tko od družine Štimac, Bilić, Čačke, Kovač. :rofl:
  • Jurki
    17.4k
    mene ne zanima kak se koji trener zove.. zaboli me za to i tko ga je dopelal.

Samo me zanimaju reference.
    Koga, gdje i s kakvim je uspjehom taj xy trener treniral? Te kakve je uspjehe napravil u Europi.
    Da se spominje da bu Maric dopeljal npr Mircea Lucescu.. rekel bi jebeno - svaka cast Maricu.. ovak bum rekel - kurcina.

Isto vrijedi Upravu kaj se tice sportskog direktora.

Kaj smo stvarno tolko nesposobni da moramo uvek dopeljati ljude za koje moramo guglati de su radili prije?
    I nakon istrazivanja se pitamo koji k? Jel to nas neko zajebava?
  • Paggini
    52k
    Ovo ne zaslužuje ni odgovor, ali odgovorit ću.

Prvo, pisao sam samo o prvoj utakmici, Qarabag je bio strašno opasan i samo sretno smo tu prošli s 3:0.

Ne, nismo izdominirali Osijek, primili smo 4 gola i bili smo nemoćni, kao i protiv Lokse.
    NORTE

Znam da si pisao o prvoj utakmici, ali što sam htio postići analogijom jest da prevladava to misljenje da je nas Qarabag razorio na Maksimiru, a kad mi isto napravimo Osijeku, s punkurac više prilika, onda ispada da je nas osijek uništio?

Nije logično. :)
  • gio
    227
    Ovo sve ne može biti slučajno u istom tjednu
    Intervju s Brodicem
    Kampanja Mikic ugovor
    Cannavaro
    Barisic,Teklic itd.
  • Olmic
    4.7k
    Mourinhov pomoćnikSibirski plavac

Karanka
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.