• Time
    954

Kadar nije los,ali Petkovic se ozljedi jedinog drugog špica imas Kulenovica,koji je super odradio svoje ali ne moze igrati 2 utakmice tjedno 3 mjeseca...a imao si relativno jeftinog, solidnog napadaca,brodica,i pustio ga da ode...to je samo jedan od primjera
  • Crle
    616
    -7 je veliki problem kada loše izgledaš protiv Varaždina i Belupa kojima isto fale igrači. Međusobne omjere protiv konkurenata Hajduka i Rijeke bolje da ni ne spominjemo.
  • Sven
    63
    Mislis da Pjaca nije dovoljno dobar i kvalitetan da igra spicu u HNLu? Ne mogu prihvatit narativ da je ostao Brodic da bi sada bilo sve bajno i krasno. Imamo xy krila, nismo im dali sansu i nismo probali nista promijeniti nego smo gurali i isli glavom kroz zid s necime za sto je svima bilo jasno da nece biti dobro
  • Time
    954

Mislim da nije dovoljno dobar,jer je pjaca krilo a ne špic,a mi nismo lokalni niželigas gdje svi igraju sve
  • NORTE
    13k
    A koliki postotak bodova u hnlu je prokockan? Zaostatak se povecao za ,,samo" -3 iskljucivo pukom srecom, odnosno slabom konkurencijomSven

A mjeri li itko zasluge ovog SD-a?
    Ili samo Hnl bodove?

Nitko drugi u klubu ništa nije kriv?
    Samo Bjelica koji je na račun kluba donio 5.6 milijuna eura!

Svi drugi u klubu su nedodirljivi. Svete krave.

Da, Bjelica je itekako kriv za povećanje hnl minusa s -4 na -7, ali ovo što se radi je unazađenje kluba u krucijalnim trenucima.
  • Jurki
    13.8k
    Ako se sutra ili za 6 mjeseci odluci da Bjelica odlazi. Ok nek ide.. jer nam treba bolji/jaci trener bez ikakve dileme.
    Ali klub onda placa 10 milja eura u 2 i pol sezone za trenere. Ko je tu lud????

Ako klub ima 10 milja za promasaje, onda klub mora naci milju da dovede sda koji je premazan sa svim mastima i koji zna kaj radi i ima iza sebe jebacke rezultate.
    Ako je usrani Osijek mogel dopeljati covjeka koji je radil u Benfici, Paoku itd.. onda Dinamo moze dopeljati "Bota na steroidima" tj jos boljeg sda nego kaj je Boto.
    Nismo jebeni city koji moze bacati milijune eura u wc skoljku.
  • rakurs
    494
    Ne znam kaj se događa, ali očito se u klub uvukao gubitnički mentalitet kojem je jako teško vidjeti kraj.

Svako malo neke drame, danas izađe informacija da Mikić možda pređe kod tovara, nakon toga i ovo s Bjelicom, pa jebote sve i da ispadne da su to bile novinarske gluposti, netko iz kluba to govori tim novinarima i doprinosi ovoj šizofrenoj situaciji.

Ako su iz kluba odlučili da Bjelici treba dati otkaz, onda neka to tako i iskomuniciraju prema javnosti, a ne da prvo izlaze informacije o maksimalnoj podršci Bjelici, a onda da opasno visi.

Već mjesecima se borim da ne napišem ovo, ali mi postajemo kao oni koje preziremo, a oni povlače poteze koje bi nekada povlačili mi.

Vjerujem da ćemo uskoro bit pametniji, no bojim se da će se ovakve stvari nastaviti događati..
  • Crle
    616
    Vašom logikom je Jakir donjeo 30 milijona.

I tih Bjeličinih 5 milijona koje je "on donjeo" na kraju komotno može biti medvjeđa usluga.
  • Jurki
    13.8k
    nama treba samo to da se Zajec prestane baviti sportskom politikom i da se dovede sportski direktor u klub koji zna kam goni.
  • Sven
    63
    Ja mislim da bi to funkcioniralo, ali sve su nagadanja jer se nije probalo a to je ono sto me smeta. Kada se nades u ovakvoj situaciji treba se pokusati prilagoditi, mi nismo ni pokusali. Uzmi primjer Rijeke, gdje im Fruk igra poluspicu i pristojno to funkcionira. S obzirom da se oko ovoga ne slazemo daljnja rasprava nema smisla

Naravno da ima odgovornost, ali treba pogledat siru sliku, a ja u njoj vidim dovoljno dobar kadar za HNL. Referirao sam se jer sam citao samo kritike Maricu, za mene nije pojacao ekipu koliko sam ocekivao, a to je da dodu kapitalci koji ce biti konkurenti u ligi prvaka. S druge strane smatram da kadar koji je osigurao mora biti dovoljan dobrom treneru za osvajanje prvenstva. Nitko ne smije biti nedodirljiv ali puno veci problem vidim u smjeni SDa za vrijeme prijelaznog roka nego u smjeni trenera koji ionako ne briljira.
    Osobno nisam za niciju smjenu do ljeta pa sto god se dogodilo ali potegnula se ova tema. Podrska, i to je sve sto mozemo napraviti i za mene je to jedini ispravni put. Pocetkom godine podrzali smo ove ljude i prerano je za bacati drvlje i kamenje na njih, skroz kontraproduktivno ideji koju smo zastupali
  • NKDZ86
    2.4k
    Stari moj, kaj se tu događa, prvo pročitam za Mikića, sad novi trener, kaj, ko?
  • Jurki
    13.8k
    Pocetkom godine podrzali smo ove ljude i prerano je za bacati drvlje i kamenje na njihSven

Naravno da su dobili podrsku i imaju je i dalje. Ali je cinjenica da kaj se samog programa koji se odnosi na sportski sektor nije napravilo skoro nista.. dapace mislim da se nazadovalo.
    Pisalo je u programu, dovodit ce se ljudi sa iskustvom, nece biti nepotizma kod zaposljavanja.
    Kakvo to iskustvo ima nas sportski direktor i zar nije on zaposlil ljude prek poznanstva tj svoje prijatelje od kojih je jedan pocetnik, a drugi ima milijardu godina kojem je valjda problem sjest u auto i otici pogledati nekog igraca.
    Jebiga..
  • NitkoBitan
    21.2k
    Vracaju se Petko i Misic, a takoder dolazi Galesic koji ce stabilizirat obranu. Nevistic se oporavio...

Zabijat cemo kao do sad, a primat manje golova. Prvaci cemo bit taman da i Toplak zasjedne na klupu.

Odjava.
  • NORTE
    13k
    Vašom logikom je Jakir donjeo 30 milijona.Crle

Ma vidi ti njega.
    Sad bi ti uspoređivao jednog protivnika iz Azerbajdžana koji nas je u Maksimiru dominirao kao City...

Nemoj da te podsjećam na ostale Jakirove europske rezultate, ali hoću.

Bayern 9:2, Sparta 4:1, Ballkani 2:0, Plzen 2x 1:0, Paok 5:1!
  • bbb medimurje
    3.5k
    Ja za ovakve cirkuse u klubu nisam glasal, molim da se odredeni ljudi iz liste a da su dio ovog foruma ocituju o ovome!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.