• Krulek
    674
    Ja sam na stajalištu da Ristovskom ne treba produžiti ugovor, kao ni Moharamiju. Mikiću svakako treba potpisati ugovor, a sa RPG-om bi bila pokrivena desna bekovska strana. Ne bih dovodio ni Barišića ni Teklića koji se spominju u medijima, mislim da treba vratiti Jurišića i pogledati neke igrače u SB i Varaždinu.
  • Crni86
    7.3k
    pa onda ga ne zeli potpisat. Hvala dovidenja i idemo dalje. Upravo to sam i napiso. Izades sa tom info u javnost, nismo se dogovorili i ide mali na ljeto iz dinama i gotova prica.

A ne cekas zadnji dan. Mi imamo povijest cekanja zadnjeg dana. Nije to samo s mikicem. I prosle sezone se cekalo i ove sezone se ceka.
  • emreli21
    173
    najveci problem je sta je mali i na zimskim i na ljetnim pripremama bio medju nasim najboljim igracima, pa najbolji igrac Ramljaka, stalno mu se obecavale i neke minute, a na kraju nista od toga. A sad ispred sebe ima Ristovskog, Moharramija pa i Pierrea-Gabriela. Nije mu do novca, vec do prilike. Mislim da nece u Hajduk, ali niti ostati u Dinamu.
  • Dinaminjo
    1.2k

Zasto bi izasao sa time van dok jos moze potpisati?

Sto bi dobio da vices? Samo bi otudio ostale u sl situaciji i otvorio lov drugih klubova..
  • Crni86
    7.3k
    dobio bi to da nitko nece ucjenjivat klub. Mozda su odugovlacili upravo zato da ovako stvore pritisak kroz javnost i dobe sto zele?

Onda pokazes drugim menazderima modus operandi i eto. Svi ce cekat kraj ugovora i ucjenjivat klub kroz medijske pritiske.
  • Jos-Optimus
    4k
    mali odugovlači jer želi vidjeti neki plan, a ne da bude rezerva ljudima od kojih je bolji
  • austrijanac
    5.2k
    Menađereve igrice i nikaj više.

Baš imate nisko mišljenje o našim ljudima.
  • Smotanihaker
    796
    Sva sreća pa Ristovski i Mikić imaju istog menađera. Već vidim tko bi mogao imati problema sa disciplinom.
  • emreli21
    173
    domaci decko, dinamovac, najveci talent skole. Zasto bi itko dopustio da ti takav igrac uđe u zadnjih 6 mjeseci ugovora i moze pregovarati sa svima?
  • mrgud
    248
    Germanijak piše da bi Bjelica mogao dobiti otkaz
  • GeneralNapoleon
    427

Clanak zvuci kao da je Nicota citao instagram i zonu i sve istovario u jednu veliku hrpu govana. Tako da nekako sumnjam da je istina.

ALI ako kojim najnevjerojatnijim slucajem stvarno ima nesto u tome onda nam se stvarno crno pise. Jer mislim kakve budale bi trebale biti da par dana prije priprema smijene trenera. Ako ga se htijelo smijenit onda se to trebalo napravit odmah nakon Varazdina. A od imena koja se spominju kao nasljednik ti se pocne rigat.

Kako god stvarno mi je tesko povjerovat da ima ista u tome ali i stvarno se nadam da nema.
  • ElDorado
    1.5k
    slažem se s tobom no kakvog mali ima morona za mngra ne bi bilo cudno da on oteze
  • Orc123
    10k
    Zar stvarno mislite da itko u Dinamu ne bi zelio potpisati Nou Mikica koji je najveci talent, cak ispred Pavica i Sunte? To su zakulisne igre menađera koji zele izvuci sto vise za sebe....
  • Crni86
    7.3k
    ma ne kazem da je mali kriv. Ima 100 faktora. Mozda smo stvarno i mi krivi pa nemamo aposlutno nikakv plan za njegov razvoj…

Mi moramo pocet pokazivat zube. Ne moze svaka šuša doc i nas ucjenjivat. Samim time stvaras sranje i u svlacionici, mozda dobivas i igrace sumnjivog karaktera i sl. Jednostavno je potrebno preuzet narativ, a ne da narativ postavljaju manageri i drugi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions