• GeneralNapoleon
    160

Clanak zvuci kao da je Nicota citao instagram i zonu i sve istovario u jednu veliku hrpu govana. Tako da nekako sumnjam da je istina.

ALI ako kojim najnevjerojatnijim slucajem stvarno ima nesto u tome onda nam se stvarno crno pise. Jer mislim kakve budale bi trebale biti da par dana prije priprema smijene trenera. Ako ga se htijelo smijenit onda se to trebalo napravit odmah nakon Varazdina. A od imena koja se spominju kao nasljednik ti se pocne rigat.

Kako god stvarno mi je tesko povjerovat da ima ista u tome ali i stvarno se nadam da nema.
  • ElDorado
    1k
    slažem se s tobom no kakvog mali ima morona za mngra ne bi bilo cudno da on oteze
  • Orc123
    9.6k
    Zar stvarno mislite da itko u Dinamu ne bi zelio potpisati Nou Mikica koji je najveci talent, cak ispred Pavica i Sunte? To su zakulisne igre menađera koji zele izvuci sto vise za sebe....
  • Crni86
    6.9k
    ma ne kazem da je mali kriv. Ima 100 faktora. Mozda smo stvarno i mi krivi pa nemamo aposlutno nikakv plan za njegov razvoj…

Mi moramo pocet pokazivat zube. Ne moze svaka šuša doc i nas ucjenjivat. Samim time stvaras sranje i u svlacionici, mozda dobivas i igrace sumnjivog karaktera i sl. Jednostavno je potrebno preuzet narativ, a ne da narativ postavljaju manageri i drugi.
  • Mr Anderson
    9.2k
    Koliko je Torrente brz je najbolje pokazala utakmica s Lokomotivom gdje frajer ni pogledom nije uspio ispratiti Mudražiju.
    Dečko je i više nego ok za igranje bunkera u LP gdje se branimo iz 16erca, ali u hnlu niti preko njega možeš otvoriti napad niti igrati visoko postavljenu obranu.
    San Lorenzo

Zato kaj ljudi vade neke nebitne statistike o njegovoj maksimalnoj brzini koje nisu bitne u nogometu, pogotovo u fazi obrane. Ne pričamo o utrci na 100-200 metara. Torrente nije okretan, nema startnu brzinu, trom je. Kad ga igrač otrese u prvih 4-5 metara, gotovo je. Okretnost se može malo popraviti, a najbolje ju je kompenzirati postavljanjem u igri. To je zadaća trenera jer mi teško možemo kupiti stopera koji je i brz i dobar u skoku i da zna s loptom. Jedino ako ga sami stvorimo.
  • ruicosta
    194

Nije brz onaj koji brzo trči nego onaj koji brzo stigne.
  • Jurki
    13.8k
    Vezano na trenutnu situaciju i kaj se malog Noe tice i moguce smjene Bjelice.. ako to sve skupa nije istina kaj se pise.. mislim da bi bilo vrijeme da se klub javno izjasni kaj se planira po pitanju jednog od najtalentiranijih klinaca i trenera prve ekipe.
    Nisam inace za to da se svaka pizdarija komentira od strane kluba, al ak ovo sve nije istina.. klub bi trebal se ocitovati.
    Dosta je da novinari istresaju svaki drugi dan govna po klubu.
  • Crni86
    6.9k
    slazem se, ali klub je sam kriv. Sam se doveo u ovu situaciju. Pustio je narativ novinarima, mi sutimo i cekamo i gledamo dok oni pisu. I onda svaku 52. vijest ides demantirat. Nije poanta demantiranje nego sprijecavanje uopce da se prica o pizdarijama. Steta je napravljena cim ta vijest izade u javnost.

Umjesto da si ti taj koji dajes prave i istinite informacije o dogadanjima unutar kluba. Daj novinaru da o necem pise i nece pisat gluposti i lazi. Budi prijatelj s novinarima, pa kad i dobe ovakvu vijest provjerit ce s tobom prije nego ju plasiraju. Vrlo jednostavno.
  • Odani Zgd
    10
    Pozdrav svim Zonašima prije svega.Čitam vas dugo,al evo da se referiram i ja na ovu temu dolasci/odlasci.Dinamu prije svega trebaju pojačanja i to odmah,ne prinove nego pojačanja koja odmah uskaču u prvih jedanaest.Što se tiče Galešića,ok stoper po meni,ali 5 mil za stopera iz HNL-a po meni puno.Jasno mi je da je danas inflacija,al ne mogu vjerovati da naši ne mogu naći pojačanja izvana,tipa Lauritsen,Dilaver i sl kada su dolazili u Dinamo prije par godina.I vjerujem da bi takvi koštali manje nego Rijeci preplaćivali Galešića.Isto mi nije jasno,da ne mogu istovariti 5 mil za prvog napadača,tipa Kevina Carlosa,Pierrot-a iz Maccabi-a,jer od Petka nažalost ništa izgleda,lik je u zadnje dvije godine više ozlijeđen nego što igra,a Rijeci im nije problem preplatit igrača po meni.Lp
  • dinon7
    1.3k
    Ja se stvarno nadam da ove gluposti vezane uz Bjelicu nisu istina. Ako se ista htjelo napraviti, trebalo se odraditi prije 2 tjedna. Sada, 5 dana prije priprema i razmišljati o tako nečemu je totalna ludost.
    Nekako ipak vjerujem da su to sve samo gluposti i novinarske izmišljotine
  • Mr Anderson
    9.2k
    Kud bi klub došao kad bi se išao očitovati na svaki članak u medijima? Nemojte biti smiješni. Tovari žele dovesti Mikića iz Dinama. I mi želimo Robertsona iz Liverpoola.za lijebog beka.
  • Jurki
    13.8k
    sve ok kaj velis, ali ovog istresanja govana po klubu vise nije za ignorirati.
    Po tome ispada ko da sve ide u 3pm bez povratne karte.
  • Olmic
    3.8k
    Igrac koji bi otisao u Hajduk nek se tera u 3pm iz Dinama
  • sport
    3.8k
    Novinari moraju nešto pisati jer im je to posao,problem je što neki misle da bi se klub morao svakodnevno očitovati o tome.A još je veći problem što neki od navijača žele u realnom vremenu znati što se svake sekunde događa u klubu kako bi bili zadovoljni jer u suprotnom ništa ne valja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions