• DiddyGuela
    2.6k
    Galesic bi prema svemu viđenom u Rijeci u OVOM trenutku za nas bio pojacanje. To dosta govori o nasoj trenutnoj pokrivenosti u obrani. Galesic je daleko od idealnog igraca za Dinamo ali je barem
    nekakva garancija kvalitete prema svemu viđenom u Rijeci i nasim međusobnim utakmicama.

Odstetu i postotke necu komentirat. Ja sam navijac. Sa brojkama, zbrajanjem,oduzimanjem...neka se bavi teta u racunovodstvu.
  • Kristijan992
    379
    Kako se štancaju placenicki tekstovi za Nou Mikića, kao Hajduk ga želi dovesti, a sve sa ciljem bolje pregovaračke pozicije...tu situaciju treba što prije riješiti i stati na kraj ovim piskaralima i menadzerima
  • Crni86
    6.9k
    samo jos jedan od dokaza nesposobnosti sd-a. Ta situacija je trebala biti rjesena prije 2,3 mjeseca a ne cekat zadnji dan. Ili cemo se dogovorit ili mali ide. I javno komunicirat ukoliko se nisu dogovorili i ciao.

Ovako sad povuci potegni. Naravno da je veci presing na nama jer mali moze potpisat sa kim god zeli za 3 dana
  • Dinaminjo
    1.1k
    otkuda ti znas dali mali vec 2 mjeseca nema ugovor na stolu koji ne zeli potpisati nego odugovlaci..

Ne kaze se bez veze..
    ..it takes two to tango
  • Krulek
    665
    Ja sam na stajalištu da Ristovskom ne treba produžiti ugovor, kao ni Moharamiju. Mikiću svakako treba potpisati ugovor, a sa RPG-om bi bila pokrivena desna bekovska strana. Ne bih dovodio ni Barišića ni Teklića koji se spominju u medijima, mislim da treba vratiti Jurišića i pogledati neke igrače u SB i Varaždinu.
  • Crni86
    6.9k
    pa onda ga ne zeli potpisat. Hvala dovidenja i idemo dalje. Upravo to sam i napiso. Izades sa tom info u javnost, nismo se dogovorili i ide mali na ljeto iz dinama i gotova prica.

A ne cekas zadnji dan. Mi imamo povijest cekanja zadnjeg dana. Nije to samo s mikicem. I prosle sezone se cekalo i ove sezone se ceka.
  • emreli21
    89
    najveci problem je sta je mali i na zimskim i na ljetnim pripremama bio medju nasim najboljim igracima, pa najbolji igrac Ramljaka, stalno mu se obecavale i neke minute, a na kraju nista od toga. A sad ispred sebe ima Ristovskog, Moharramija pa i Pierrea-Gabriela. Nije mu do novca, vec do prilike. Mislim da nece u Hajduk, ali niti ostati u Dinamu.
  • Dinaminjo
    1.1k

Zasto bi izasao sa time van dok jos moze potpisati?

Sto bi dobio da vices? Samo bi otudio ostale u sl situaciji i otvorio lov drugih klubova..
  • Crni86
    6.9k
    dobio bi to da nitko nece ucjenjivat klub. Mozda su odugovlacili upravo zato da ovako stvore pritisak kroz javnost i dobe sto zele?

Onda pokazes drugim menazderima modus operandi i eto. Svi ce cekat kraj ugovora i ucjenjivat klub kroz medijske pritiske.
  • Jos-Optimus
    3.5k
    mali odugovlači jer želi vidjeti neki plan, a ne da bude rezerva ljudima od kojih je bolji
  • austrijanac
    4.8k
    Menađereve igrice i nikaj više.

Baš imate nisko mišljenje o našim ljudima.
  • Smotanihaker
    788
    Sva sreća pa Ristovski i Mikić imaju istog menađera. Već vidim tko bi mogao imati problema sa disciplinom.
  • emreli21
    89
    domaci decko, dinamovac, najveci talent skole. Zasto bi itko dopustio da ti takav igrac uđe u zadnjih 6 mjeseci ugovora i moze pregovarati sa svima?
  • mrgud
    244
    Germanijak piše da bi Bjelica mogao dobiti otkaz
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions