nadam se da ce imati vecu karijeru, volio bih to, ali to ne znaci da ce ga zbog toga netko sad platit 30 milijuna eura. Nece ♂️. Ivanusec je zabio 11-12 u polusezoni, sam rijesio Spartu u prvoj utakmici, pa jedva otisao za 7,5 milja (sto je sramotno). A bio samo dve god stariji. Baturina je klasa, ali ako on u HNL-u ne moze sam rijesiti jednu utakmicu u polusezoni, nece dobit tu cijenu. Usporedbe s Modricem ne stoje, Luka se poigravao s Hajdukom, Rijekom, kamoli na malim utakmicama. I kao igrac Dinama dominirao u repki. — emreli21
je, ali je Ristovski imao dvije asistencije, Kule i Petko zabili, Sucic bio dosta bolje ocijenjen... ako igras jednosmjerno, samo fazu napada, onda moras gledati statistiku. Njegov problem je i sto je desetka, to moderni nogomet vise ne trpi, pogotovo ne one bez statistike. Ja ga obozavam, ali ne napreduje u stvarima u kojima bi trebao (golovi, faza obrane, sut iz daljine bez obzira na gol monacu)... — emreli21
Više bi nam se isplatilo forsirati Perkovića, a ovako sigurno neće igrati zajedno zbog manjka visine. — Daliban
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.