• Daliban
    4.1k
    Galešić realno vrijedi uvrh glave 1,5, a razumio bih do okvirno 2 pa čak i 2,5 da platimo jer nam je obrana krš i s druge strane Mišković. Sve preko toga je suludo.
  • Jurki
    27.9k
    Ali Mišku i Raić-Sudaru treba odati priznanje — sebenico

Za kaj? Da igraju konf ligu s takvim kadrom bi vjerojatno bili na tablici ispod Backe Topole i 6. u hnlu.
    Lako tak raditi kad ti ni ne treba vise od 20 igraca, nema velike potrosnje ni nist.
    Stavi jednog i drugog u klub sa vecim ocekivanjima - usrat ce se i jedan i drugi.
    Isto kak i igraci, tak su i oni funkcioneri za manje klubove.
    Nitko ih ne razvlaci po novinama, nema pritiska javnosti.. bas nist.
    U Dinamu ako cistacica ne pocisti wc vec se prica o najvecoj krizi u zadnjih 30 godina.
  • Captain America
    20.4k
    giphy.gif

Igračina, Hrvat i dovoljno mlad. Bit će to predivna priča, ako se ostvari.
  • keppi
    623
    Najviše treba dati za napadača jer je Petković u sve lošijem stanju. Lijevi bek po meni čak nije prioritet....jer imamo u najmanju ruku solidnog, a to je Pierre Gabrijel (iako on to samo nominalno nije). Ako doveden lijevoga beka, što ćemo s desnom stranom. Rile. Moha i mali Mikić plus Pierre Gabrijel. I ovako se Mikić ljuti.
  • GeneralNapoleon
    2.9k
    Galesic moze ali kao sto Daliban kaze maksimalno 2,5m mozda 3m. Ako za 5m ne mozemo nac stopera koji je bolji od Galesica onda mozemo odmah motat kablove i gasit sve.
  • Kujtim Shalla
    12k
    Evo ovako , pošto smatram da nemamo sd jer Marić me uvjerio da je klaun jednostavno,da nebi bio sd ni u Uljaniku a kamoli klubu veličine dinama, a uprava i prezidente sazivanju vanredne sastanke od 5 minuta i popuštaju se na sve i kažu da sd ima njihovu punu podršku od sad ga ignoriram . Imao je prilika podosta razuvjeriti me u suprotno. Iskreno bi dao desnu ruku da bi ga i @Omakei @marcio amorosoi @Krizybolje zamijenili. No to je moje subjektivno mišljenje. Nego da predjem na temu i na spominjanje našeg Franjića u kontekstu prelaska u Dinamo. Pa jeli moguće ta se nadju ljudi koji kažu da on nije pojačanje za nas. Bartol bi bio najveće pojačanje u klubu zadnjih 10 godina. Citiram pojačanje. Olmo je došao kao dijeti i niko od nas nije čuo za njega. Franjić je i bolji bek od ogivare. I bolji stoper od svih osim tea možda. A ruku dajem da je bolji od mišića kad igra šesticu. Ljudi moji daj bože da dodje .
  • Praskaton
    6.3k
    Lijevi bek po meni čak nije prioritet....jer imamo u najmanju ruku solidnog, a to je Pierre Gabrijel (iako on to samo nominalno nije). Ako doveden lijevoga beka, što ćemo s desnom stranom. Rile. Moha i mali Mikić plus Pierre Gabrijel. I ovako se Mikić ljuti. — keppi

Bojim se da je sličnog razmisljanja i naš sportski sektor.
    Jer eto kako rijesit "problem" Ristovskog.Tako što potentno dobrog desnog beka forsiraš na lijevoj strani i buduću nadu iz svoje škole pustiš da ode.

I eto ga,ostao si na dva desna beka a rijesio problem lijevog i pri tome uštedio.
  • Zagreb1992
    3.8k
    Samo se nadam da ovo nije istina oko cifre..5 milijuna eura je previše za HNL igrača
  • keppi
    623
    Ako netko zna... onda je to Miro, ali čisto ne mogu vjerovati da se možemo s Miškovićem dogovoriti. Mislim da će nas iskoristiti sa svrhom klasičnog dizanja cijene.
  • sebenico
    1.2k

Za tvoju informaciju, Rijeka je ove polusezone odigrala 1 (!) službenu tekmu manje od Dinama tako da te priče da igraju ovo ili ono nemaju smisla. Ljudi su prvi na ljestvici, primili su u 18 tekmi 17 golova manje od nas. Proračun kluba im je četvrtina ili čak petina našeg. Zasigurno je to uspjeh kao rezultat inteligentnog upravljanja klubom.

Btw. Što se tiče stopera u hnl-u, meni Morisson iz Šibenika izgleda kao najpotentniji. Na kraju će se dofurati Galešić, Rjeka pokupiti Morissona i još jača ući u nastavak prvenstva.
  • Omake
    21.6k
    Ako je M. B. najbolji lijevi bek druge brazilske lige Matheus Bahia za ravno milijun, može proći.
  • Jurki
    27.9k
    moras racunati potrosnju igraca. Dinamo je odigral 1 sluzbenu utakmicu vise od Rijeke to je tocno.
    Tocno je da imaju najbolju obranu lige i tocno je da su prvi na tablici.
    Ali isto tak treba uzeti u obzir da smo mi igrali cijelu jesen ritam srijeda-subota.
    Dam ruku u vatru da bi Rijeka takvim ritmom u konf ligi sa tim istim sastavom bila sedma u hnlu.
    Tada bi se pisalo o katastrofalnoj politici Miskovica i Raic-Sudara a ne o odlicnom upravljanju.
  • NitkoBitan
    39.5k
    Rijeka je ove polusezone odigrala 1 (!) službenu tekmu manje od Dinama tako da te priče da igraju ovo ili ono nemaju smisla. — sebenico

Smijesan si. Dinamo igra protiv Monaca, Salzburga, Celtica... Protiv koga to Rijeka igra? Nekih amatera u kupu kojima bi najboljih 11 sa Zone pariralo.

Osim prvenstva realno nisu za sad imali ozbiljnijih obaveza. Kup je u fazi do sada bio lagan. Kada su se trebali pokazat u europskim kvalama nije ih bilo nigdje. Mucili su se i protiv rumunjskog drugoligasa.
  • ElDorado
    15.2k
    Prasičko je u podcastu rekao da je razgovarao s Jakirom da su ljetos njegove želje bili: Fruk, Šotiček, Galešić i Pašalić. Boli me kua za Marića ali imalo sposoban SD bi to odradio. Barem polovično. Naravno ak Prasičko ne laže.
  • CastAway1986
    6.7k
    Marcelo Brozović ili Miki Badelj ?
    Smatram da je Galešić pojačanje za obranu Dinama a i vjerujem da nećemo toliko platiti .
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.