• sebenico
    1.2k

Možda je i nešto tipa milijun kroz rate, a ostalo kroz bonus ako osvojimo Ligu prvaka ove sezone. Možemo samo nagađati...

Ali Mišku i Raić-Sudaru treba odati priznanje, s limitiranim proračunom u odnosu na konkurente (2-4 puta manji) rade fantastičan posao. Sada će trećeg stopera uvaliti za 5 milja, pronaći nekog jeftinog napadača koji će se pokazati kao pogodak i lagano uzeti titulu.
  • jp23
    2.9k
    To se traži - treća špica, iskusan, golgeter. Povremeno će pirotehnikom mirnovec gađati juniore da ih drži uvijek na nogama, gdje da potpišemo
  • Omake
    5k
    teško će osvojiti titulu s jednim zdravim stoperom koji nema menisk u desnom koljenu.
  • Mihaljević
    11.2k
    Ma ne može bolje od Galešića, on je baš ono što nam treba, Theo će "odgojit" još jednog reprezentativca, makar je sad već top stoper, Galešić će uz defanzivnu klasu, donjeti i ofanzivno 5-6 golova kroz sezonu. Dugo ga zazivam na forumu, dobijamo igrača sličnog kao što je bio Šutalo (Josip naravno.) Nadam se da je istina, baš se nadam.
  • E46
    1.1k
    Uuuu znaci Niko Galesic
  • Daliban
    4.1k
    Galešić realno vrijedi uvrh glave 1,5, a razumio bih do okvirno 2 pa čak i 2,5 da platimo jer nam je obrana krš i s druge strane Mišković. Sve preko toga je suludo.
  • Jurki
    14.5k
    Ali Mišku i Raić-Sudaru treba odati priznanjesebenico

Za kaj? Da igraju konf ligu s takvim kadrom bi vjerojatno bili na tablici ispod Backe Topole i 6. u hnlu.
    Lako tak raditi kad ti ni ne treba vise od 20 igraca, nema velike potrosnje ni nist.
    Stavi jednog i drugog u klub sa vecim ocekivanjima - usrat ce se i jedan i drugi.
    Isto kak i igraci, tak su i oni funkcioneri za manje klubove.
    Nitko ih ne razvlaci po novinama, nema pritiska javnosti.. bas nist.
    U Dinamu ako cistacica ne pocisti wc vec se prica o najvecoj krizi u zadnjih 30 godina.
  • Captain America
    19.3k
    giphy.gif

Igračina, Hrvat i dovoljno mlad. Bit će to predivna priča, ako se ostvari.
  • keppi
    277
    Najviše treba dati za napadača jer je Petković u sve lošijem stanju. Lijevi bek po meni čak nije prioritet....jer imamo u najmanju ruku solidnog, a to je Pierre Gabrijel (iako on to samo nominalno nije). Ako doveden lijevoga beka, što ćemo s desnom stranom. Rile. Moha i mali Mikić plus Pierre Gabrijel. I ovako se Mikić ljuti.
  • GeneralNapoleon
    427
    Galesic moze ali kao sto Daliban kaze maksimalno 2,5m mozda 3m. Ako za 5m ne mozemo nac stopera koji je bolji od Galesica onda mozemo odmah motat kablove i gasit sve.
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    Evo ovako , pošto smatram da nemamo sd jer Marić me uvjerio da je klaun jednostavno,da nebi bio sd ni u Uljaniku a kamoli klubu veličine dinama, a uprava i prezidente sazivanju vanredne sastanke od 5 minuta i popuštaju se na sve i kažu da sd ima njihovu punu podršku od sad ga ignoriram . Imao je prilika podosta razuvjeriti me u suprotno. Iskreno bi dao desnu ruku da bi ga i @Omakei @marcio amorosoi @Krizybolje zamijenili. No to je moje subjektivno mišljenje. Nego da predjem na temu i na spominjanje našeg Franjića u kontekstu prelaska u Dinamo. Pa jeli moguće ta se nadju ljudi koji kažu da on nije pojačanje za nas. Bartol bi bio najveće pojačanje u klubu zadnjih 10 godina. Citiram pojačanje. Olmo je došao kao dijeti i niko od nas nije čuo za njega. Franjić je i bolji bek od ogivare. I bolji stoper od svih osim tea možda. A ruku dajem da je bolji od mišića kad igra šesticu. Ljudi moji daj bože da dodje .
  • Praskaton
    3.1k
    Lijevi bek po meni čak nije prioritet....jer imamo u najmanju ruku solidnog, a to je Pierre Gabrijel (iako on to samo nominalno nije). Ako doveden lijevoga beka, što ćemo s desnom stranom. Rile. Moha i mali Mikić plus Pierre Gabrijel. I ovako se Mikić ljuti.keppi

Bojim se da je sličnog razmisljanja i naš sportski sektor.
    Jer eto kako rijesit "problem" Ristovskog.Tako što potentno dobrog desnog beka forsiraš na lijevoj strani i buduću nadu iz svoje škole pustiš da ode.

I eto ga,ostao si na dva desna beka a rijesio problem lijevog i pri tome uštedio.
  • Zagreb1992
    1.9k
    Samo se nadam da ovo nije istina oko cifre..5 milijuna eura je previše za HNL igrača
  • keppi
    277
    Ako netko zna... onda je to Miro, ali čisto ne mogu vjerovati da se možemo s Miškovićem dogovoriti. Mislim da će nas iskoristiti sa svrhom klasičnog dizanja cijene.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions