• Maximo
    606

Sad će i objava iz kluba da se okrećemo unutarnjim rezervama i da su povratak perkovića i perića ta perverzna pojačanja
  • GeneralNapoleon
    22
    Znam da cu za ovo sad sigurno dobit hate, ali ovo je jednostavno moje najiskrenije misljenje i to stvarno samo na osnovi toga sto sam vidio na terenu.

A to je da meni Cordoba u nicemu ne iskace po kvaliteti. Ja stvarno ne vidim neki veliki talent u njemu. Meni on po nicemu nije bolji od Spikica osim po nogometnoj inteligenciji u zadnjoj trecini. Ali u tom segmentu stvarno nije tesko nadmasit Spikica.

Ja bi stavio nasa krila po kvaliteti u sljedeci redoslijed:
    1. Pjaca
    2. Mbuku
    3. Spikic
    4. Cordoba
    5. Hoxha

Tu treba napomenut da smatram, da Pjaca i Mbuku bas odskacu od ostale trojice dok su ova trojica u 10 deka.
  • CastAway1986
    2.2k
    evo po cemu to Mbuku odskace da mi je znati ?
  • Georg Koch
    5.1k
    @Miro Vugrinec ajde malo zasoli, taman da su te informacije koje vjerujem da imas, i na 30% od bilo kakve realizacije, daj nam malo materijala :cool:
  • Paggini
    30k
    Znam da cu za ovo sad sigurno dobit hate, ali ovo je jednostavno moje najiskrenije misljenje i to stvarno samo na osnovi toga sto sam vidio na terenu.GeneralNapoleon

Ma nema hejta, jer o Cordobi možemo pričati samo o mišljenjima s obzirom koliko malo je odigrao. Nije tvoje mišljenje trenutno niti malo manje validno od suprotnog mišljenja.

Kažem, osjećam da ima NEŠTO u njemu i volio bih da ga se pusti s lanca, ali opet, to je samo osjećaj zasad.
  • GeneralNapoleon
    22

Pa po meni ima, izuzev Pjace, najbolji dribling, tehniku, pas, kombinatoriku i sut. Optimalno za nas stil igre u HNLu gdje uglavnom napadamo niski blok.

Inace je meni Spikic po predispozicijama bolji i od Hoxhe i od Cordobe ali covjek nema grama nogometne inteligencije pa to sve pada u vodu...

Ja se nadam da si u pravu i da ce nakon priprema eksplodirat.
  • MAGDA7
    8
    Meni je ovako:
    1.Cordoba
    2. Pjaca
    3. Mbuku i Hoxha(tu su mi negdje)
    4. Špikić
  • Mandelinho
    471

Miro je ljut jer
    je zatvorena tema politika- Izbori u HrvatskojMiro Vugrinec
    :lol:
  • Dinamouberalles
    229
    daleko od toga da smo fantastični , i naravno da treba svježe krvi . Ja sam se referirao na odvratno vrijeđanje Marica , kao da je prodao Baturinu i Sucica , a doveo igrace iz kustosije . I kad se gleda cijelokupni njegov posao dosada, solidna trojka .

Šta se kreveljis ? Ima sigurno potencijala da bude udarno krilo Dinama .
  • San Lorenzo
    18k
    Meni Cordoba ima isti skillset kao Hoxha...imam osjećaj da se ekipa slagala kroz prizmu Lige prvaka, te da je u fokusu bila kontraška igra, što je bezvezno jer od naših 50ak utakmica po sezoni, nama će takav nogomet trebati u njih 5-6...tu i Torrente izgleda najbolje, dok u hnlu izgleda kao Dino Štiglec.
  • Miro Vugrinec
    6.3k
    Miro Vugrinec ajde malo zasoli, taman da su te informacije koje vjerujem da imas, i na 30% od bilo kakve realizacije, daj nam malo materijala :cool:Georg Koch

NG!
  • Crni86
    6.7k

Eto nemanje gudelja u dinamu :rofl:
  • Keyser Soze
    11.2k
    M.B. :smile:
  • Carrasco
    4.5k
    5 milijuna za Galesica? Jesu oni totalno skrenuli?
  • Crni86
    6.7k
    5 milijuna za Galesica?Carrasco

Kaze miskovicevo piskaralo… Sigurno govori istinu

Isto kao i o silnim ponudama za pasalica
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions