• Nogo
    4.8k

Ako nam je Franjić "pojačanje" onda bolje Paviću dati minute i Perkoviću na lijevom beku.
  • Orc123
    10k
    Iskreno Boze me oslobodi Franjica! Nit je bek, nit je stoper, nit je 6ica..nedorecen i ne foemiran igrac....
  • austrijanac
    5.2k
    Franjic je pojačanje, al za Goricu :grin:
  • marcio amoroso
    39k
    Kao prvo su igranje Bundeslige i igranje HNL-a dva sporta. Franjić je kod nas bio top igrač, a sumnjam da je u Bundesligi i Shakhtaru postao lošiji.

Svi su vam smiješni, a kad kao Uremović dođu iz Herthe u Hajduk i pokažu se pojačanjima onda pljujete kako smo ih trebali dovesti.

Dinamo treba svakog svog igrača kojega je prodao za ozbiljan novac, a koji je iz nekoga razloga zapeo vani pokušati vratiti.
  • Hrc-Vg
    470
    to sa Uremovićem nikad ne bum zaboravio, 90% foruma ga popljuvalo ko zadnjeg klošara, a lik bi nam bio daleko najbolji stoper…Dosta ljudi ovdje misli da smo Real Madrid po tome za koje smo igrače “predobri klub”…Malo realnosti bi nam dobro došlo, mi igramo HNL.
  • marcio amoroso
    39k
    Argument je da Franjić nije standardan u Shakhtaru. Volio bih da mi znalci nabroje naše obrambene igrače koji bi tamo bili standardni.
  • NORTE
    13.3k
    Olmo...KristijanHR

Da on dođe na posudbu to bi marketinški bio rang Modrića, a nogometno rang Salaha.
  • CastAway1986
    2.4k
    nebi bili ni Torrente ni RPG standardni u Shaktaru a slove kao ponajbolji obrambeni igrači Dinama..Franjic kao zadnji vezni ima smisla ..
    To što bi ja kao i većina Selahija to je druga priča
  • marcio amoroso
    39k

Gle, pljuvati dovođenje Franjića, a istodobno drkati na dovođenje Bernauera i Mmaeea kojima je do sredine dvadesetih vrhunac bio Fradi i Paris FC mogu samo ljudi koji ili nemaju pojma o nogometu ili imaju fetiš na strance.

Franjić je igrač koji nikada nigdje nije radio probleme, igrač koji je polivalentan, ljevak je i došao bi sa iskustvom igranja Bundeslige. Ova polusezona u Shakhtaru mu također nije sigurno škodila.
  • austrijanac
    5.2k

Pa nebi ni jedan, no to ne znači da bi trebali bit zadovoljni igračima koji griju klupu u Shaktaru koji ipak nije tako moćan kao što je znao biti u prošlosti.

Da li je Franjić ok igrač, vjerojatno je, no ne vidim ga kao igrača koji će riješiti naše goruće probleme.

Jednostavno za mene prvog nije upgrade kakav sam očekivao.
  • OsamŠest
    4.3k
    Bartol ima tek 24 godine. Prošao je sve uzraste Dinama, u svima bio i kapetan. Domaći i top karakter dečko. Kvalitetom pripada Dinamu, sjajna tehnika na 188cm, može i zadnjeg, može i lijevog stopera. Dobivamo s njim na mirnoći u otvaranju, a istodobno odlično osjeća teren i sjajno se pozicionira u defanzivi. Dovoljno obuzda agresiju, pa i ne skuplja kartone kao Jakić.

Sigurno bi bio pojačanje..

Palac gore za transfer.
  • Noel
    8.2k
    Dolazak Franjića sa 24 godine koji je još uvijek mlad igrač koji je Dinamovac do kosti sa iskustvom igranja u Bundesligi je apsolutni +. Tip igrača koji ne treba vrijeme za prilagodbu je trenutno nešto jako bitno u zimskom transfer roku.. O vrlinama neću govorit jer je pokazao i u HNLu i u Europi sa Dinamom da je ozbiljan igrač..

Edit: dečko je sa 20 godina sudjelovao u povijesnom rušenju Totenhama i to na poziciji lijevog beka.
  • Marc
    265
    Jel to sa Franjićem sigurno da bu došel ili sam ja nešt propustio na vijestima?
  • Mihaljević
    11.2k
    Franjić je prodan u Wolfsburg za 8-9 milja sa bonusima, kada takav transfer izvuku ovi naši prekaljeni stranci onda ćemo moći pričati. Kapetan juniora i fin tehnički igrač, koji je rušio Legiju u sred Warszawe sa 20 godina, u ne baš tako zavidnoj situaciji u kojoj je klub bio. Sigurno mu cijela sezona kao starter u Bundesligi nije loše došla. Franjić je univerzalac, sve će odraditi dobro. Bardhi kao kapitalac i evo sad Franjić, ako ima istine, dobro smo krenuli, ali poznavajući nas...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions