• OsamŠest
    3.9k
    Bartol ima tek 24 godine. Prošao je sve uzraste Dinama, u svima bio i kapetan. Domaći i top karakter dečko. Kvalitetom pripada Dinamu, sjajna tehnika na 188cm, može i zadnjeg, može i lijevog stopera. Dobivamo s njim na mirnoći u otvaranju, a istodobno odlično osjeća teren i sjajno se pozicionira u defanzivi. Dovoljno obuzda agresiju, pa i ne skuplja kartone kao Jakić.

Sigurno bi bio pojačanje..

Palac gore za transfer.
  • Noel
    7.6k
    Dolazak Franjića sa 24 godine koji je još uvijek mlad igrač koji je Dinamovac do kosti sa iskustvom igranja u Bundesligi je apsolutni +. Tip igrača koji ne treba vrijeme za prilagodbu je trenutno nešto jako bitno u zimskom transfer roku.. O vrlinama neću govorit jer je pokazao i u HNLu i u Europi sa Dinamom da je ozbiljan igrač..

Edit: dečko je sa 20 godina sudjelovao u povijesnom rušenju Totenhama i to na poziciji lijevog beka.
  • Marc
    229
    Jel to sa Franjićem sigurno da bu došel ili sam ja nešt propustio na vijestima?
  • Mihaljević
    10.8k
    Franjić je prodan u Wolfsburg za 8-9 milja sa bonusima, kada takav transfer izvuku ovi naši prekaljeni stranci onda ćemo moći pričati. Kapetan juniora i fin tehnički igrač, koji je rušio Legiju u sred Warszawe sa 20 godina, u ne baš tako zavidnoj situaciji u kojoj je klub bio. Sigurno mu cijela sezona kao starter u Bundesligi nije loše došla. Franjić je univerzalac, sve će odraditi dobro. Bardhi kao kapitalac i evo sad Franjić, ako ima istine, dobro smo krenuli, ali poznavajući nas...
  • Zagi
    8.8k
    Potpis.
    Bilo mi je žao kao psu kada smo ga pustili, dok je cijeli forum slavio top prodaju.

Prototip igrača na kojem bi osobno gradio jak dinamo.

Nije Modrić ili Olmo ili Petković ali je kamen temeljac jake momčadi.

Apsolutni plus.
  • marcio amoroso
    38.5k

Gle, nemoj se ljutiti, ali kad sam pročitao da je po tebi Franjić pojačanje za Goricu ne vidim smisao sa tobom diskutirati o njemu.
  • Orc123
    9.4k
    Dajte mi molim vas recite na kojoj poziciji bi trebao igrat Franjic, igrac koji je starija kopija Maura Perkovica?
    Franjiceva najbolja pozicija je l. Stoper u 352 i tu ce dat najvise, mi to ne igramo nit ce se to prakticirati a i da igramo imamo Maura! Jel fakat netko misli da Bartol Franjic moze igrati 6 icu u Dinamu?? Decko nem tehniku, nema brzinu, nema smisla za kreaciju, nema brz okomit pas...nema apsolutno nista osim agresije i destrukcije u vezi! U vezi vise cak smisla ima Max od njega jer ima nogometnu inteligenciju i pas igru! Moram rec da ce povratak Franjica u bilo kojem obliku biti jedna od vecih gluposti jer zadnji vezni i bek nije sigurno, napadacki je limitirN isto ko i Mauro, cak i vise!,....postavlja se pitanje sto ce nam na stoperu?

Onaj Bradhi Makedonac je pak jako dobar igrac ali ni on nam ne treba barem ne sad dok imamo toliko deficitarnih pozicija....

Kaj opet bi se trebali krpati s nekim na l. Beku? Ili na 6ici?
    Kaj mi fakat smo toliko nesposobni da dovedemo klasicnog l. Beka i klasicnu 6icu? A ne stalno neke polivalentne nedefinirane igrace?
  • marcio amoroso
    38.5k
    Decko nem tehniku, nema brzinu, nema smisla za kreaciju, nema brz okomit pas...nema apsolutno nista osim agresije i destrukcije u vezi!Orc123

Šta misliš da u Wolfsburgu rade debili? Znaš koliko igrača trenutno u HNL-u može postići cijenu koju je postigao Bartol? Pomoći ću ti, dva. Baturina i Sučić.

Franjić je polivalentan igrač i igrač koji kvalitetno može pokriti lijevog beka, stopera i zadnjeg veznog.

Starija kopija Maura Perkovića? Daj ne blamiraj se. Za Maura je prošlo ljeto bačena udica i jedini koji se javio je prosječni nizozemski prvoligaš koji je ponudio milju eura.
  • Noel
    7.6k

Usporedio si dva igrača koji su nogometno apsolutno različiti jedan od drugoga. Karakterno također. Tu ti već pada priča o kopiji. Usporedio si Franjića koji se ostvario u Dinamu bio kapetan svih kategorija, rušio rekorde u Europi sa Dinamom prodao se u Bundesligu i Perkovića koji kod svakog trenera u Dinamu ima problem sa minutažom i nije odigrao 10 utakmica za redom ozbiljnih za Dinamo. I kažeš da je Franjić starija kopija Maura Perkovića?
    Daj razmisli i pročitaj kaj pišeš nekad.. glupost na glupost..
  • Nolifer
    8.8k
    Pozdravljam povratak Franjića ako se desi. Mislim da nam takav igrač treba i da bi se uklopio kod Bjelice. Skupio je nešto iskustva i ok Dinamo mu sigurno sad nije plafon i nije došao da se uči. Jer smatram da svojim znanjem i iskustvom može pridonjeti samo boljitku ekipe...
  • CastAway1986
    2.2k
    ja ako dođe na Franjica isključivo gledam kao zadnjeg veznog i upravo nam ta agresija i destrukcija i treba u veznoj liniji
  • Ivan0302
    630
    Upravo nam takav jedan i treba bez puno kreacije, samo osvajanje lopte, neka radilica, jer u sredini izgledamo kao mlohave kite u fazi obrane.
  • Orc123
    9.4k

Decki, pasivno ste agresivni....argumentirano pisemo...Franjic je meni pozicijski ne definiran igrac, sta nije jasno? Pokriva sve 3 pozicije, od beka, stopera do veznog a ni na jednoj nije trajno i konkretno rjesenje!
    Ne rade ni u Celticu debili pa su dali za Jozu Simunovica 8mil eura! Ne rade ni u Atletico Madridu debili pa su dali za Joao Felixa 120mil! Franjic je dosao na racun Kovaca, platili su mladost i polivalentnost, na kraju se nije nametnuo ni na jednoj od e pozicije.....igrao i Said Husejinovic za Werder pa sad igra negdje po pasnjacima Bosne.....
    Cinjenice su da Franjic od odlaska iz Dinama gdje god da je bio nije se nametnuo, to je cinjenica!
    Zasto bi svi morali misliti isto.....kao sto je on za vas pojacanje, ja mislim da nije i tjt.....
    Na kraju ce i tako oni koji odlucuju imati zavrsnu rijecni to treba postivati.....

Ti ga tamo vidis, ja ni malo ne i ok....postivam tvoje misljenje.....
    Nemremo svi mislit isto....
  • CastAway1986
    2.2k
    pa mislim da je pozicija šestice ono gdje on može najviše doprinijeti,lijevog beka je igrao samo za muku jer ga nemamo od davnina...
    Naravno da se ne moramo oko svega složiti i ne vidim tu ni najmanji problem
  • Orc123
    9.4k
    o tome i pricam....svatko ima svoj pogled na neke stvari, jedinke smo i to je ok....na kraju, mi i tako nismo nikakav filter ili faktor kod odlucivanja....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions