• vjeko1701
    10.7k
    On kao pojačanje koje "rješava" lijevog beka il zadnjeg veznog - ne.

Kao neki all rounder koji može pokriti više pozicija, ok. Al trebamo pojačanja ne popune.
  • Paggini
    29.8k
    U kojoj je uopće formi Franjic, nisam ga ispratio zadnjih sezonu i po?
  • vjeko1701
    10.7k
    Kolko vidim, dosad je ove sezone odigrao 408 minuta za Shaktar od čega je svega tri puta bio u prvih 11 i to protiv ekipa iz donjeg doma njihove lige.
  • Facke
    4.5k

Forma nikakva. Igra nikakva. Kazastrofalen i izgubil je otkad je otisel u letu 22 , skoro tri godine razvoja.
    Za Wolfsburg odigral 5/6 tekmi ko sestica. Ostalo bil ozleden. Otisel na posudbu u Darmstadt. Odigral katastrofalnu sezonu i bil u lose momcadi jedan od najgorih. Cesto zapocel kao sestica pa ga se tijekom utakmica saltalo na vise pozicija (levuga beka i stopera). Odigral 20 utakmica za Darmstadt za zaborav.
    A u Sahtjoru odigral 5 ili 6 utakmica. 5 ko stoper i jednu ko levi wing back. To nije pojacanje. To je opet igrac za klupu koji bu imal doprinos ravno 0. Moje mislenje.
  • Nogo
    4.4k

Ako nam je Franjić "pojačanje" onda bolje Paviću dati minute i Perkoviću na lijevom beku.
  • Orc123
    9.4k
    Iskreno Boze me oslobodi Franjica! Nit je bek, nit je stoper, nit je 6ica..nedorecen i ne foemiran igrac....
  • austrijanac
    4.7k
    Franjic je pojačanje, al za Goricu :grin:
  • marcio amoroso
    38.5k
    Kao prvo su igranje Bundeslige i igranje HNL-a dva sporta. Franjić je kod nas bio top igrač, a sumnjam da je u Bundesligi i Shakhtaru postao lošiji.

Svi su vam smiješni, a kad kao Uremović dođu iz Herthe u Hajduk i pokažu se pojačanjima onda pljujete kako smo ih trebali dovesti.

Dinamo treba svakog svog igrača kojega je prodao za ozbiljan novac, a koji je iz nekoga razloga zapeo vani pokušati vratiti.
  • Hrc-Vg
    438
    to sa Uremovićem nikad ne bum zaboravio, 90% foruma ga popljuvalo ko zadnjeg klošara, a lik bi nam bio daleko najbolji stoper…Dosta ljudi ovdje misli da smo Real Madrid po tome za koje smo igrače “predobri klub”…Malo realnosti bi nam dobro došlo, mi igramo HNL.
  • marcio amoroso
    38.5k
    Argument je da Franjić nije standardan u Shakhtaru. Volio bih da mi znalci nabroje naše obrambene igrače koji bi tamo bili standardni.
  • NORTE
    12.9k
    Olmo...KristijanHR

Da on dođe na posudbu to bi marketinški bio rang Modrića, a nogometno rang Salaha.
  • CastAway1986
    2.1k
    nebi bili ni Torrente ni RPG standardni u Shaktaru a slove kao ponajbolji obrambeni igrači Dinama..Franjic kao zadnji vezni ima smisla ..
    To što bi ja kao i većina Selahija to je druga priča
  • marcio amoroso
    38.5k

Gle, pljuvati dovođenje Franjića, a istodobno drkati na dovođenje Bernauera i Mmaeea kojima je do sredine dvadesetih vrhunac bio Fradi i Paris FC mogu samo ljudi koji ili nemaju pojma o nogometu ili imaju fetiš na strance.

Franjić je igrač koji nikada nigdje nije radio probleme, igrač koji je polivalentan, ljevak je i došao bi sa iskustvom igranja Bundeslige. Ova polusezona u Shakhtaru mu također nije sigurno škodila.
  • austrijanac
    4.7k

Pa nebi ni jedan, no to ne znači da bi trebali bit zadovoljni igračima koji griju klupu u Shaktaru koji ipak nije tako moćan kao što je znao biti u prošlosti.

Da li je Franjić ok igrač, vjerojatno je, no ne vidim ga kao igrača koji će riješiti naše goruće probleme.

Jednostavno za mene prvog nije upgrade kakav sam očekivao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions