• Kujtim Shalla
    3.4k
    ako si čitao kako treba vidio bi da je vrijedio 20, da sad vrijedi pola nebi bio nikad spomenut u kontekstu dinama
  • San Lorenzo
    17.9k
    Nama treba lijevi bek, desni obrambeni, napadač i šestica. Tupimo ovdje opetovano već mjesecima, tupe i svi na društvenim mrežama, tupe svi na tribini, tupe i novinariPaggini

Treba nama i lijevi obrambeni, kako je nezamislivo da u Benfici, Ajaxu ili Cityju igraju igrači koji neznaju igrati nogomet, isto treba biti primjenjivo i na nas...ne kužim potrebu da se u ljeto 2024. u klub u čijem je genetskom kodu igranje lijepog nogometa i proizvodnja tehnički superionih igrača dovede Torrente, a još se za rezervnu golmansku opciju dovede i Filipović koji je klon Lovre Kalinića.
  • Zagi
    8.8k
    Rekao bih da ekipa računa na Maura pa zato ne lijevi stoper.
  • Paggini
    29.8k
    Treba nama i lijevi obrambeniSan Lorenzo

Dobro bi nam došao, ali Perković i Torrente u paru su solidne opcije, dovoljno različiti da pašu različitim blokovima
  • Keyser Soze
    11.2k
    "Senatorski klan" itekako postoji, malo je grubo reći, ali je istina. Bardhija sam gledao dok je igrao za Levante i bio im je najbolji igrač, ne znam kakav je sad, al nama bi bio pojačanje. Iako sumnjam da će se dogodit.
  • Nogo
    4.4k
    Bardhi ne želi napustiti Trabzonspor do kraja ugovora tj.ljeta . Ne znam koliko je ovo realno ili turske sapunice kao do sada.
  • NitkoBitan
    20.9k
    Po cemu je Torrente losiji stoper od recimo Perica pod kojim smo srusili rekord po clean sheetovima za redom, ili kako recimo znamo da je Filipovic gori golman od Zagorca koji je los da boli glava?

Nekima su dolasci na tapeti i iskaljuju preko njih frustracije prema klupskom vodstvu, a sadasnjim igracima (upitne kvalitete) se glancaju jajca i proziva ih se legendama.
  • Jos-Optimus
    3.3k
    nemoj se ljutiti, ali Perić o kojem ti pričaš je dvije razine iznad Torrentea: brži, tehnički jači, jednostavno bolji igrač
  • NitkoBitan
    20.9k
    ali Perić o kojem ti pričaš je dvije razine iznad Torrentea: brži, tehnički jači, jednostavno bolji igračJos-Optimus

Torrente ima 23 godine i poprilican broj utakmica u La ligi, gdje je Peric bio sa 23 godine? Previse olako dajemo nekome epitet boljeg igraca zato sto je eto domaci ili simpaticniji.

Inace sumnjam da je Peric tehnicki bolji igrac od ikoga, a ne od Torrentea. Rang Hoxhe. Peric nije znao igrat slabijom (desnom?) nogom, mene je glava boljela dok ga gledam kako se namjesta na jacu.
  • Zagi
    8.8k
    Zdravi Perić je mnogo bolji, mirniji, inteligentniji igrač, skloniji kalkuliranom riziku itd.
    Samo ... Taj "zdravi" dio je malo problematičan :rofl:
  • Jos-Optimus
    3.3k
    ne, nego zato jer sam gledao Perića koji je došao do reprezentacije i zato jer je činjenično bolji tehničar, agilniji i brži. Torrente je ok lik, ali s ogromnim limitima, nema to veze s državljanstvom. Da nam je Perić danas zdrav, Torrente bi bio zamjena
  • Paggini
    29.8k
    Perić, u trenutnom stanju, ne može igrati više nogomet na razini kluba kao što je Dinamo, žao mi je što ga ozlijede toliko unakazile jer prije njih je bio stravično dobar.

Uspoređivati ga s Torrenteom je besmisleno.
  • Zagi
    8.8k
    Uspoređivati ga s Torrenteom je besmisleno.Paggini
    U trenutnom stanju da, osobno ga računam kao davno umirovljenog.

Ali kao usporedna referenca, nema sličnijeg igrača.

Torrente je "samo" po svakoj igračkoj kvaliteti, nešto slabiji.
  • OsamŠest
    3.9k
    Perković je i od Perića i od Torrentea dvije klase bolji igrač. Nadam se da će bit prva opcija na lijevom stoperu na proljeće.
  • Jos-Optimus
    3.3k
    Pricali smo o nekom potencijalu i razini na kojoj je Perić bio. Perić je bio brutalan
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions