• Zagi
    10.7k
    Veto na čupavog. Nemojte me ...
  • Cif
    435
    pa nekad je i rog vrijedio puno pa ga sad baš i nejde
  • badjibadara
    6.6k
    Nesudjeno krilo, Ryan Kent, slobodan od listopada. I taj je neki propuh u glavi, ali kao igrac je odlican.

E sada iskopati LB tog ranga...
  • GOAT
    3.6k
    nadam se da sam u krivu al to su gluposti, Barca redovno ima istih problema sa registracijom igraca i financijama pa prodaju neke nepostojece dionice, prava na televiziju koja ne radi i na kraju sve funkcionira nenormalno po normalnome.
  • Maximo
    799

Pa logično,treba nam lijevi bek i vezni, s njim pokrijemo sve:lol:
  • Crni86
    12.7k
    U darmstadu je franjic igrao veznjaka. Ne bi volio da nam je on rjesenje za lijevog beka…
  • vjeko1701
    16.6k
    On kao pojačanje koje "rješava" lijevog beka il zadnjeg veznog - ne.

Kao neki all rounder koji može pokriti više pozicija, ok. Al trebamo pojačanja ne popune.
  • Paggini
    59.6k
    U kojoj je uopće formi Franjic, nisam ga ispratio zadnjih sezonu i po?
  • vjeko1701
    16.6k
    Kolko vidim, dosad je ove sezone odigrao 408 minuta za Shaktar od čega je svega tri puta bio u prvih 11 i to protiv ekipa iz donjeg doma njihove lige.
  • Facke
    6.3k

Forma nikakva. Igra nikakva. Kazastrofalen i izgubil je otkad je otisel u letu 22 , skoro tri godine razvoja.
    Za Wolfsburg odigral 5/6 tekmi ko sestica. Ostalo bil ozleden. Otisel na posudbu u Darmstadt. Odigral katastrofalnu sezonu i bil u lose momcadi jedan od najgorih. Cesto zapocel kao sestica pa ga se tijekom utakmica saltalo na vise pozicija (levuga beka i stopera). Odigral 20 utakmica za Darmstadt za zaborav.
    A u Sahtjoru odigral 5 ili 6 utakmica. 5 ko stoper i jednu ko levi wing back. To nije pojacanje. To je opet igrac za klupu koji bu imal doprinos ravno 0. Moje mislenje.
  • Nogo
    8.4k

Ako nam je Franjić "pojačanje" onda bolje Paviću dati minute i Perkoviću na lijevom beku.
  • Orc123
    12.6k
    Iskreno Boze me oslobodi Franjica! Nit je bek, nit je stoper, nit je 6ica..nedorecen i ne foemiran igrac....
  • austrijanac
    7.5k
    Franjic je pojačanje, al za Goricu :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.