• vlatkomarkovic
    268
    Sve utakmice koje je započeo ove sezone u Šahtjaru, odradio je kao lijevi stoper. To bi 4 utakmice bilo. Ostale 4 sto je ušao ne znam sto je igrao.

Uglavnom, kao lijevi stoper nam ne treba. Ali podrzavam povratak!
  • ElDorado
    1.5k
    Kaj on nije prije svega 6ca pa je silom prilika igrao lijevog beka?
  • OsamŠest
    4.3k
    Gvardiol dobrodošao!Noel

Čitaš mi misli :lol:
  • Nolifer
    9.2k
    Ljubo se vraća, odakle to?
  • Zagi
    9k
    Veto na čupavog. Nemojte me ...
  • Cif
    224
    pa nekad je i rog vrijedio puno pa ga sad baš i nejde
  • badjibadara
    4.4k
    Nesudjeno krilo, Ryan Kent, slobodan od listopada. I taj je neki propuh u glavi, ali kao igrac je odlican.

E sada iskopati LB tog ranga...
  • GOAT
    1.8k
    nadam se da sam u krivu al to su gluposti, Barca redovno ima istih problema sa registracijom igraca i financijama pa prodaju neke nepostojece dionice, prava na televiziju koja ne radi i na kraju sve funkcionira nenormalno po normalnome.
  • Maximo
    684

Pa logično,treba nam lijevi bek i vezni, s njim pokrijemo sve:lol:
  • Crni86
    7.3k
    U darmstadu je franjic igrao veznjaka. Ne bi volio da nam je on rjesenje za lijevog beka…
  • vjeko1701
    11.6k
    On kao pojačanje koje "rješava" lijevog beka il zadnjeg veznog - ne.

Kao neki all rounder koji može pokriti više pozicija, ok. Al trebamo pojačanja ne popune.
  • Paggini
    34.6k
    U kojoj je uopće formi Franjic, nisam ga ispratio zadnjih sezonu i po?
  • vjeko1701
    11.6k
    Kolko vidim, dosad je ove sezone odigrao 408 minuta za Shaktar od čega je svega tri puta bio u prvih 11 i to protiv ekipa iz donjeg doma njihove lige.
  • Facke
    4.8k

Forma nikakva. Igra nikakva. Kazastrofalen i izgubil je otkad je otisel u letu 22 , skoro tri godine razvoja.
    Za Wolfsburg odigral 5/6 tekmi ko sestica. Ostalo bil ozleden. Otisel na posudbu u Darmstadt. Odigral katastrofalnu sezonu i bil u lose momcadi jedan od najgorih. Cesto zapocel kao sestica pa ga se tijekom utakmica saltalo na vise pozicija (levuga beka i stopera). Odigral 20 utakmica za Darmstadt za zaborav.
    A u Sahtjoru odigral 5 ili 6 utakmica. 5 ko stoper i jednu ko levi wing back. To nije pojacanje. To je opet igrac za klupu koji bu imal doprinos ravno 0. Moje mislenje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions