• Paggini
    29.8k
    Priče o senatorima itekako nisu pretjerane, to mogu reći i iz prve ruke. Dosta je nezadovoljnih u klubu, što odnosom koji klub ima prema njima, što odnosom koji klub ima prema senatorima.

Nitko ne spori da su oni zaslužni za velike Dinamove uspjehe u novijoj povijesti, ali pouzdavanje u njih vodi klub u žešći glib, što se vidi i po stravičnim igrama u HNLu. Lišeni su svake odgovornosti, pogotovo nakon prošlog proljeća kad su oni iznijeli taj proljetni dio prvenstva, pa je ideja da će ponoviti isto i ovo proljeće.

Možda hoće, možda neće, ali činjenica jest da je pouzdavanje u njih dovelo do manjka pojačanja na njihovim pozicijama jer "ući će u formu", nezadovoljnih igrača koji tu jesu (RPG, Mikić, Stojković, Nevistić...) i stvaranja atmosfere sektaštva i kulta.

To itekako nije zdravo za klub. Vođe moraju postojati, ali ne na način da stvaraju kastinski sustav unutar kluba i da ih se tretira a priori kao glavne igrače. Sportski sektor tu MORA presjeći, u kombinaciji sa trenerom.
  • ZrnTSCHeZ
    571
    Ja se ne bi libil okrenuti Danijev broj u ovoj situaciji...čisto opreza radi da si kasnije ne predbacujemo...nemamo kaj izgubiti ak priupitamo dal nas može imati u vidu za proljeće u slučaju da Katalonci izvise
  • don
    8.5k
    u redu, ali onda nemojte (ne kažen za tebe) pljuvat svako potencijalno pojačanje koje je "u godinama" (iako 29 su odlične godine, a i vjerovatno nije istina za ovog Makedonca) zbog 2 senatora u klubu.

prozivao dio momčadicibona

mislin da su se takve izjave davale i prije, no nebitno. Off topic

niti je ilada davao populističke izjavecibona

to stoji, manje priče a više rada na terenu.
  • vjeko1701
    10.7k
    Ne vidim. To su kondicionalne izjave. Kažem, nadam se da nije istina. Ako pak jest, onda je ovo.Daliban

I dogovor je da ćemo takvu formu rasprave na ovoj temi suzbijati ovaj rok jer generalno ne vodi ničemu.

Kad dođe ovakva upitna informacija iz dokazano nepouzdanog izvora još i ima smisla raspravljati o samom izvoru ili samom igraču ali to širiti dalje na teorije oko trenera ili SD-a ili samog kluba nema. Ne kad su u pitanju infomacije sa tako niskom vjerojatnošću istinitosti.

Dokazano samo dovodi bezveznih svađa, podizanja tenzija i neminovno upozorenja i banova. Za ništa.
  • DiddyGuela
    2.5k

Ova zima je reality check za sve u klubu. Od uprave,igraca,trenera... pogotovo se to odnosi na trenera. Nadam se da i on nije jedan od "senatora". Potrebna nam je svjeza krv, nadam se da svi u klubu imaju snage za neke bolne rastanke.
  • Zagreb1992
    1.9k
    Bardhi je u turskoj igrao dosta puta krilne pozicije ..Za našu ligu je čovjek top potpis ...Njegov dolazak bi značio prodaju nekih krilnih igrača
  • Cif
    181
    u al su nas ove godine senatori izvlačili svaka im čast i slava.
  • ElDorado
    885
    Očito da ti tzv senatori više nisu vođe nego sami sebi svrha, ako je istina šta se piše. Mene šokirala ona Skenderova patetična papazjanija o Adrmiju. Mislio sam da smo s novim vodstvom završili s tim patetičnim preseravanjima. Pored toga Bjelica ih svugdje vucara okolo. Ako će stvarno biti nosioci na proljeće ne piše nam se baš dobro, ostali igrači su očito u latentnim sukobima s njima. Prvo RPG i Ademi a onda ona Riletova glupa rečenica o igračima sa strane.
    Sve ovisi o Bjelici.
  • ElDorado
    885
    definitivno je prednost imati vlastitog trenera i koncepciju igre u nasem nizem rangu natjecanja. Toplak je rekao da nema velike razlike danas između druge i treće lige tak da se vrlo brzo moze krenuti s Dinamom II
  • Eduardo
    21.9k
    Ja se ne bi libil okrenuti Danijev broj u ovoj situaciji...čisto opreza radi da si kasnije ne predbacujemo...nemamo kaj izgubiti ak priupitamo dal nas može imati u vidu za proljeće u slučaju da Katalonci izviseZrnTSCHeZ

U ovom trenutku ovo nema apsolutno nikakvu realnu podlogu i nema si kasnije tko što predbacivati. Dani doslovno može birati gotovo pa bilo koji klub iz kruga onih najjačih i najbogatijih. Uopće nema smisla tipkati o tome.
  • Mihaljević
    10.8k
    Ne da treba kupiti Bardhija nego treba i Alioskog, baš me briga za godine, situacija je takva da se moraju dovesti igrači pa makar oni bili i do kraja sezone, sad neka se pokaže "seniorski klan" i preporuči klubu dobre igrače. Ja sam za produženje ugovora Ristovskom, Petku, Ademiju itd, ali za funkciju koju sada ima Zagorac, da uskoče i bude najbolji kada zatreba. Bardhi i Alioski su tu igrači iz glave koji će odma igrati u prvih 11 i donijeti kvalitetu, onda će biti mjesta i za ono najbitnije razvijanje Pavića, Belinha, Mikića itd.
  • Kujtim Shalla
    3.4k
    Smiješno mi je čitati kad neko kaže Bardhi star i mžnije za dinamo. Čovjek je 29 godina star i u najboljim godinama. Ako iko prati tursku ligu i la ligu zna o čemu pričam. Igračina, osim naših nekoliko igrača koji su se prodali za 15 plus mi nikad nismo i ali igrača koji je vrijedio 20 mil eura ,nikad. Bardhi je ogroman upgrade na sve što imamo . Ne valjaju nam igrači druge francuske ,ne valjaju nam ovo ,sad nam ne valjaju ni igrači koji imaju brdo tekmi u la lizi ,turskoj ligi,reprezentativci. Pa ljudi moji,ko će vama ugodit
  • Cif
    181
    ne vrijedi 20 milijuna vrijedi 4 i nešto.
  • Paggini
    29.8k

Nama treba lijevi bek, desni obrambeni, napadač i šestica. Tupimo ovdje opetovano već mjesecima, tupe i svi na društvenim mrežama, tupe svi na tribini, tupe i novinari.

Te četiri pozicije nam trebaju nasušno, sve ostalo neka dođe kao bonus NAKON što se dovedu ove četiri pozicije jer neozbiljno mi je da smo mi POTENCIJALNO u pregovorima sa Bardhijem koji igra na poziciji Baturine, Stojkovića i Vrbančića a nama gore ove četiri pozicije.

I ako i jesmo u pregovorima, žešće miriši na Bjelicu koji će gurati tog svog Bardhija kojeg šmeka, a Baturinu koristiti manje, a Stojkovića zakucati za klupu.

Ako se to događa, TREBA SREZAT BJELICU ODMAH sa takvim glupostima, da se zajebavamo sa 10kama koje se njemu sviđaju.

Kad bude imao 2.8 bodova u HNLu po utakmici, dat ću mu pravo neka si bira jednog do dva igrača koji nisu u strategiji prijelaznog roka, ali kad ima najgori skor u povijesti Dinamovih trenera, nema šta dodatno tražiti.
  • Kujtim Shalla
    3.4k
    ma ne vjerujem da ima išta od toga ili bilo kakvog kontakta samo kažem ,mi uvijek nadjemo manu i nikad ništa nam ne valja. Slažem se za te 4 pozicije ,ali eto Marić kralj kaže imamo šesticu,da nam ne treba. Mi smo nedavno pa nemamo pojma. A šestica je po meni baš kritična i na kraju će nam selahi proći .
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions