• don
    8.5k
    zanimljivo kako za neke igrače stojii teza "uklopili se u sivilo loših predstava svih" a za nekoga "užasan je"

Jedan od tih je i Ristovski, koji je sve do početka užasnog niza bija zapravo sasvim dobar, ali nije stranac i nema 19 godina "pa se nije uklopio u sivilo."

Da se razumimo, ja Ristovskom ne bi produživa ugovor zbog godina, a ako produžimo mora mu bit naznačeno da će dobijati puno manje prilika i da kad je dobije da to bude na stoperu, a ne na beku.

A za Ademija nema šanse, na lito oproštaj i to je to.
  • Dinaminjo
    1.1k
    Nepopularno misljenje:

U situaciji gdje lovimo -7 Pavic i Mikic trebaju posudbe..
    Na zalost nemamo luksuz da im dajemo minute i odgajamo ih bez obzira na greske i golove..
  • Daliban
    3.5k
    Jedan od tih je i Ristovski, koji je sve do početka užasnog niza bija zapravo sasvim dobar, ali nije stranac i nema 19 godina "pa se nije uklopio u sivilo."don

Imao je nekoliko dobrih utakmica početkom sezone, ali osobno već godinama držim da je u padu. Meni bi on bio otpisan (i unovčen) prije par sezona, ali mene se ne pita. Rile za mene još od Čačketa nije na razini prvog desnog beka europskog Dinama. Razumijem da sam tu iznimka.
  • GeneralNapoleon
    19
    Meni stvarno nije jasno zašto mi svaki ugovor potpisujemo 3+ mjeseca. Pisao sam već o tome ali Mikić je još nakon ljetnih priprema trebao potpisati ugovor, Baturina i Sučić čekaju povećanje plaće već 2 mjeseca.

Zašto se dovodimo u situacije da imamo lošu startnu pregovaračku poziciju jer se novi ugovori ne potpisuju na vrijeme?
    hardek

Ovo postaje doslovce sve gore. U svemu smo toliko spori kao da nas vodi neki monstruozni birokratski aparat koji za najjednostavnije odluke treba godine.

Jasno je da se ne moze sve sa jednog dana na drugi. Ali mi gotovo za sve trebamo vjecnost. Cak i za one odluke gdje bi svima trebalo bit jasno da ima samo jedan tocan odgovor.
  • Paggini
    29.8k

Kako smo dosli do -7? Imajući luksuz davanja prilika svima osim mladim igračima. :)

Iz kola u kolo ista priča - ne možemo mijenjat sastav jer nemamo luksuz, a onda taj sastav koji ne smijemo mijenjati iz kola u kolo kiksa.

Pa gdje je logika?
  • austrijanac
    4.7k

Izrazito nepopularno kad je Rile po svim faktorima među najlošijim bekovima lige.

Poslije toga zazivamo Mohu koji je još veća truba obrambena.

Nije to uzorak od dvije tri tekme.

Govorimo o polusezoni gdje su nam bekovi za smijat ili plakat.

Pa me onda živo zanima kako mladi potencijal ne može dobit priliku ni poluvrijeme.
  • GeneralNapoleon
    19

Pa od senatora se ocekuje da povuku kad svim ostalima ne ide, a ne da budu najgori na terenu. Tako da je logicno reci za njih da su losi, dok su se drugi uklopili u sivilo ekipe.
  • Zvonkec
    93
    Ako Mikic ode dzabe sd treba dobiti otkaz istog trena. Vec je sad to trebalo biti ozbiljno pitanje od strane IO-a prema sd-u na zadnjem sastanku zasto mali nema ugovor i sta se radi po tom pitanjuCrni86

Imali su sastanak koji je trajao 8 minuta. Znači nije se postavilo niti jedno suvislo pitanje. Marić je vjerojatno nabrojal pozicije koje će tražit u prijelaznom roku i reko neku floskulu tipa vjerujem da ćemo napravili dobar prijelazni rok i bit prvaci živjeli sretan Božić I to je to di je rasprava o drugoj momčadi/filijali, odlasku banovića, novom treneru juniora, sportskoj politici, pojedinim slučajevima (Mikić, Sučić, Baturina, senatori) 8 minuta za ovu polusezonu nadrealno kak daliban veli
  • Paggini
    29.8k

Pa vjerujem da su sve teme već raspravili na svakoj sjednici koju su imali. Nije da su imali tu jednu sjednicu u polusezoni. Zapeli ste za tih pet minuta, a ne spominjete nijednu ostalu sjednicu koliko je trajala.

Ako je sve već raspravljeno i unaprijed dogovoreno, nema poante sjedit i drvit po istome.
  • Crni86
    6.6k
    Ako je sve već raspravljeno i unaprijed dogovoreno, nema poante sjedit i drvit po istome.Paggini

S obzirom na to da nam je sd neiksusan, da je odradio ispod prosjecno prosli prijelazni rok, meni je sasvim normalno da se onda zanimas kako neke stvari teku, ne otvarati nove teme vec da se dobije update odradenog od proslog sastanka. Samim time i mozes procijeniti kako netko radi svoj posao, da pratis proces, a ne samo rezultat koji postigne. Imali su svakako tema koje su jako bitne za klub kao sto je filjala, mladi igraci,trener juniora i sl. Ukoliko su oni to sve uspjeli proci u 8 minuta onda im svaka cast.

A jos gore ako se to vec sve raspravilo, pa je ovo bio reda radi sastanak kako bi se javnosti moglo prikazati da se nesto radi.
  • Zvonkec
    93
    Nemoj me krivo shvatiti ne zazivam glave niti prošla vremena samo velim da se nije raspravljalo doslovno o ničemu ako je to već sve raspravljeno kak se niš ne događa po nijednoj stavci evo od svih pitanja kaj sam nabrojal izgleda da se jedino za polovanca za juniore odlučilo. Samo razgovor o drugoj momčadi i dali se razgovaralo s Vitallijem i Botom (ok on je bivši) koji su komunicirali da žele povratak druge bi potrajao duže
  • ElDorado
    882
    Toplo i iskreno se nadam da je ova pizdarija oko Cordobe, naseg najpotentnijeg desnog krila, samo pizdarija jer ak nije onda je fakat preapsurdno da svoje najskuplje ljetno pojačanje šalješ na posudbu u posljednji klub hnla.
    Iskreno vjerujem u ljude u klubu, najvise me zapravo strah Bjelice koji ima malo povijerenja u dovedene igrače i vjeruje starima (ne nuzno godinama) tipa Moha ili Bočkaj koji ne mogu igrati ozbiljan nogomet, prije svega mislim defenzivno. Nadam se da sam u zabludi.
  • NitkoBitan
    20.9k
    Ne znam... Na vise strana vidim "kampanju" kako se Mikicu treba dat novi ugovor. Znao sam osobno u tim godinama neke igrace Dinama (tadasnje juniore) koji su jedva cekali potpis profesionalnog ugovora sa klubom a nisu ga dobili, a bili su kakti talenti... i danas ih nema skoro nigdje.

Ne znam tko su malome tata i menadzer ali samo se nadam kako nemaju prste u tome da se stvara pritisak sa vise strana na sportsku struku u klubu.

"Manji" ugovor, posudba i da vidimo od cega je satkan. Ako se pokaze i dokaze nece bit nikakav problem podebljat isti.
  • Paggini
    29.8k
    S obzirom na to da nam je sd neiksusan, da je odradio ispod prosjecno prosli prijelazni rok, meni je sasvim normalno da se onda zanimas kako neke stvari teku, ne otvarati nove teme vec da se dobije update odradenog od proslog sastanka.Crni86

Pa vjerujem da, kao i na svakom radnom mjestu, imaju svakodnevni kontakt, ne rade u izoliranim bubbleovima jedan od drugog. Ne znam zašto se sad drami oko tih 5 minuta, nije da nam neiskusni klauni sjede u upravi - ako su oni procijenili, koji su odradili tisuće bitnih sastanaka da nije potrebno više od pet minuta, vjerujem njima.

jos gore ako se to vec sve raspravilo, pa je ovo bio reda radi sastanak kako bi se javnosti moglo prikazati da se nesto radi.Crni86

Pa da su htjeli reda radi prikazat kao da se nesto radi, pricali bi bezveze dva sata, ne 5 minuta i dali svima amuniciju za "NISTA SE NE RADI" arsenal. Ako imaju u rasporedu sjednicu, a sve su već raspravili, što s obzirom na krizu koja se događa vjerujem raspravljaju na dnevnoj bazi - čemu drkanje od dva sata? Pa sigurno vi ovdje prvi mrzite sastanke koji traju duže od potrebnog da se ispuni forma.

već sve raspravljeno kak se niš ne događa po nijednoj stavci evo od svih pitanja kaj sam nabrojal izgleda da se jedino za polovanca za juniore odlučilo.Zvonkec

Pa opet - kako ti znaš da se nije ništa raspravljalo mimo te sjednice? Kao, da su raspravljali dva sata sad bi imali i filijalu, pojačanja i sve ostalo? Kačite se na najnebitnije stvari, trajanje sjednice IO....
  • Zagi
    8.8k
    Ne znan tko su malome tata i menadzer ali samo se nadam kako nemaju prste u tome da se stvara pritisak sa vise strana na sportsku struku u klubu.NitkoBitan

Alternativno teoriji urote, Ban i ja postupno dižemo galamu oko malog i Pavića već mjesecima ,a Ničota čita forum.

Dam se kladiti, prateći njegov rad, da Tomo nebi ni znao za malog da nema Zone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions