• Zagi
    8.7k
    Ne znan tko su malome tata i menadzer ali samo se nadam kako nemaju prste u tome da se stvara pritisak sa vise strana na sportsku struku u klubu.NitkoBitan

Alternativno teoriji urote, Ban i ja postupno dižemo galamu oko malog i Pavića već mjesecima ,a Ničota čita forum.

Dam se kladiti, prateći njegov rad, da Tomo nebi ni znao za malog da nema Zone.
  • Zvonkec
    91
    U pravu si neznam, ali ako je sve raspravljeno i sve se zna čemu onda izvanredne sjednice. Bacanje krafni u oči
  • hardek
    3.4k
    Problem je što to kod nas vrijedi samo u teoriji. Baturina i Sučić su najbolji igrači Dinama trenutno, a igraju za najmanje plaće.

Sad si ti perspektivni klinac kojem je prezentirana ideja, slušaj dobit ćeš malo para na početku, ali kada budeš bolji, dobit ćeš povećanje plaće. A on se okrene oko sebe i vidi da su najbolji igrači plaćeni kikiriki u odnosu na dobre stare senatore i šta misliš šta će odlučit?
  • Crni86
    6.6k
    Pa vjerujem da, kao i na svakom radnom mjestu, imaju svakodnevni kontakt, ne rade u izoliranim bubbleovima jedan od drugog.Paggini

Sumnjam da ljudi koji sjede u IO-u i imaju svoje druge svakodnvene poslove su svaki dan na liniji sa sportskim direktorom. Ili jos bolje da njima sportski direktor svaki dan predaje izvjestaj sto je odradio. I upravo zato postoje takvi radni sastanci kako bi se svi zajedno nasli i prodiskutirali sve skupa u situaciji gdje kasnis 7 bodova, gdje nemas filjalu, gdje mladi igraci nisu potpisali ugovore, gdje ne znamo s kim od seniora kojima isticu ugovori cemo potpisat produzenje i sl.

Pa sigurno vi ovdje prvi mrzite sastanke koji traju duže od potrebnog da se ispuni forma.Paggini

Nema veze sta netko voli u tom trenutku nego sta je potrebno za klub. Klub u ligi nije u dobrom stanju, sportska politika ne jasna (a prije ju nikad nisno ni imali) izvjestaj ti predaje sd i sve to zavrsi za 8 minuta. Zamisli imas cfo-a koji je odveo firmu na rub bankrota i on dode pred upravu i njegovo izlaganje i pitanja uprave zavrse za 8 minuta, da li bi to smatrao adekvatnim?

Sumnjam da se njih 15 (koji i dalje odraduju svoje svakodnvene poslove u kojima su bili i prije dinama) mogu svaki dan sastat u isto vrijeme sa sportskim direktorom da im on to svima isprezentira. Upravo zato je i postojala sjednica IO-a.
  • Paggini
    29.7k

Jel bila izvanredna ili redovna, nisam to upratio? Mislim, ako je bila redovna, onda je u rasporedu zapisano i to se poštuje, ali ako su raspravljali taj cijeli tjedan oko tema, sastanak je vjerojatno bio u stilu - "ok, jel ima netko nešto dodatno?" "Ok onda nastavljamo raditi na svemu zacrtanom" i tjt.

Sumnjam da se njih 15 (koji i dalje odraduju svoje svakodnvene poslove u kojima su bili i prije dinama) mogu svaki dan sastat u isto vrijeme sa sportskim direktorom da im on to svima isprezentira. Upravo zato je i postojala sjednica IO-a.Crni86

A svi ovdje baratamo sa mišljenjem - moje mišljenje je da je procjenjeno da nema potrebe da se sastanak razduži jer je sve već raspravljeno, tvoje mišljenje je drugačije, a nijedan od nas ne zna na dnevnoj bazi koliko se i šta se komunicira.
  • Daliban
    3.5k
    Mikić je najtalentiraniji desni bek u cijelom nacionalnom bazenu i mi tu nešto filozofiramo. To nije normalno i tome treba stati na kraj.
  • Crni86
    6.6k
    A svi ovdje baratamo sa mišljenjem - moje mišljenje je da je procjenjeno da nema potrebe da se sastanak razduži jer je sve već raspravljeno, tvoje mišljenje je drugačije, a nijedan od nas ne zna na dnevnoj bazi koliko se i šta se komunicira.Paggini

Ma sve jasno. Ali samo se zapitaj da li mozes ukordinirati svaki dan 15 ljudi koji imaju ostala svoja zaduzenja da se cuju/nadu na nekih pola sata/ sat vremena? Meni je to nerealno, pogotovo jer se radi o ljudima iz poslovnog svijeta kojima radno vrijeme svaki dan varira i rade od jutra do sutra. Na kraju znaju samo oni istinu, a mi se svi nadamo najboljim odlukama za sto bolji i jaci dinamo na svim razinama.
  • Daliban
    3.5k
    sportska politika ne jasna (a prije ju nikad nisno ni imali)Crni86

Imali smo mi itekako racionalnu sportsku politiku pod Čačićem (otpisao na vrijeme Ademija i Oršića, uveo Baturinu, pomaknuo Ivanušeca na krilo, doveo Perkovića). Čačke je bio Augustus za naš trenutni sportski sektor. Otkako je senatorska klika njemu spičila otkaz i počela gurati svoju volju ovaj klub samo tone prema dolje.
  • Zvonkec
    91
    Eto to i je sukus cijele priče u planovima i intervjuima na početku godine sd je pričao o mladima školi drugoj momčadi filijali i eventualnom dovođenju stranaca na mjesta koja nemamo u omladinskom pogonu. Nakon svega ulazimo u zadnjih 20 dana da potpišemo ugovor s navodnim najvećim talentom generacije.????? I nikom niš business as usual
  • Paggini
    29.7k

Imao je Čačić svojih zajeba, maknuo je Lauritsena zbog Perkovića (valjda) koji nije ni igrao u njegovom mandatu, Pjacu propustio plus još par dosta jakih igrača, kojih se sad ne mogu sjetiti iz glave ali sjećam se da ih je bilo.

Dobar je bio Cacke, ali raditi od njega Augusta je pretjerano
  • Daliban
    3.5k
    Imao je Čačić svojih zajeba, maknuo je Lauritsena zbog Perkovića (valjda) koji nije ni igrao u njegovom mandatu, Pjacu propustio plus još par dosta jakih igrača, kojih se sad ne mogu sjetiti iz glave ali sjećam se da ih je bilo.Paggini

Pa to su za mene dobre odluke. Daješ argumente za njega. Perković je došao tek pred kraj njegovog mandata, rekao je u Inkubatoru da mu nije jasno zašto Perković ne igra prošle sezone prije nego se ustalio na lijevom beku.
  • Smotanihaker
    780
    Malo si uranio sa panikom, otprilike jedno mjesec dana. Zanimljivo mi je kako si popljuvao sve desne bekove i svakom si našao manu.
    Sada možemo Mikići ponuditi stipendijski ugovor od 3 godine.
    27.1 mu možemo ponuditi profesionalni ugovor na 5 godina.
    Ili misliš da treba svakih mjesec dana potpisivati ugovore?!
  • Paggini
    29.7k

Pa ok, koga je to Cacic doveo ili skautirao da je August? Ok, Baturina - ali Baturina je bio projekt kluba, niie baš da ga je iskopao niotkuda. Ivanušec ok, to je trenerski potez, a ne sportski sektor potez. Perkovica kojeg je ekstremno smekam, ali ni nakon 2 godine nema nikakav impact na svojoj poziciji?
  • Zagi
    8.7k
    Što se ulaznih transfera tiče, Čačketovi su Mauro i ........... Drmić.
    To je , ako se dobro sjećam, to.
  • Crni86
    6.6k
    ljubo je doso isto pod cackeom, samo mislim da drmica i ljubu nije odradio cacic
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions