• Cif
    180
    bolji je jer ne maše ručicama od nemoči
  • Zg123
    707
    Izgleda da pola vas nije procitalo Nicotin teskt a onaj koji ga je tu na Zonu prenio je zlonamjerno potpuno krivo interpretirao clanak:

Dakle, prvi je Stefan Ristovski, jedan od Dinamovih kapetana, senatora, čovjek koji je i kod Nenada Bjelice među najstandardnijim igračima. Ristovskom ugovor istječe 30. lipnja, a u Maksimiru neslužbeno stalno ponavljaju kako se o novom ugovoru razgovara, da bi uskoro sve trebalo biti riješeno. Međutim, još uvijek novi ugovor nije potpisao!
  • don
    8.5k
    gdje ti gledaš tog mikića da možeš tvrditi kako je već sad bolji od rileta i mohe? I još kao činjenicu govoriš da bude vredil 20mil nečega. Jebiga frende zvuči glupo, a 80% je šansa da neće nikada riletovu razinu doseći (sudeći po primjerima sličnih talenata). Koliko toga se mora pogoditi u životu takvog mladca da uspije kako ti opisuješ.Droljo

@Daliban može odgovor?
  • Daliban
    3.5k
    A di bi ga gledao, gledam ga kroz mlađe uzraste. Što naše, što reprezentativne. Godinama.
  • blue heart 72
    1.9k
    da budemo jasni. Tu se više nema kaj pregovarati. Na lijepi mu način objasniti, da je njegovo vrijeme prošlo i da više nije prvi izbor, kao i da mu se neće produljiti ugovor. Ako je spreman prihvatiti takvo stanje, super i hvala na svemu Rile. Ako nije, neka si nađe novi klub bilo od zime ili od nove sezone
  • Cif
    180
    ako prođe to produljenje ugovora Ristovski onda bi se dalo razgovarati o namjernom slabljenju kluba.
  • BBB Sibenik
    5k
    Ja nisam protiv tog da se Riletu da jos jedan ugovor, naravno u rangu njegovih godina i izvedbi. Nekakva zahvala nekih godinu dana. Al mora mu se reci jasno i glasno da se ne racuna da je prva opcija na toj poziciji.
  • don
    8.5k
    uz dužno postovanje njemu, ali Noa Mikić ima 6 (riječima šest) minuta seniorskog nogometa. I tvrditi da će "takav" igrač bit zvijezda Dinama i igrač od 20m eura je najblaže rečeno neozbiljno. Ma koliko god on dobar u juniorima bija, siguran san da ni približno tako ne razmišlja ni njegov agent.
    Razumin one koji oće Mikića samo da se rješe Ristovskog, ali tebe baš i ne jer si ga gore čak stavija i ispred RPGa nekad?
    Nije li nam Pavić dobar primjer? Svi smo ga ovdje zazivali uključujući i mene, ja obožavan mlade igrače i volija bi da bar u svakoj trećini terena imamo po jednog klinca, ali ja Pavića ove sezone ne bi više stavlja da igra osim kod pozitivnog rezultata od 2 i više golova. Izgleda mi previše izgubljeno i mislin da Dinamo ne može trpit ničije mušice u ovakvoj situaciji.
    Juniorski i seniorski nogomet je druga dimenzija, drugi sport.
  • Zg123
    707
    Nece to biti nikakvo namjerno slabljenje kluba vec nedostak vizije i znanja naseg sportskog sektora.

Sad sam procitao intervju s Boromisom, covjek ima budzet od 5 milki eura, uvjerljivo prvi u slo ligi i na 14 mjestu KL.

“Dosta dugo sam u ovom poslu i svi mi imamo relacije koje koristimo. Čujemo da postoji zanimljiv igrač i onda ga uz nekoliko aplikacija “skeniramo” od glave do pete. Pratimo ga, a da i ne zna da nam je u fokusu. Od igračkih navika pa do nekih stvari koje se čine potpuno irelevantne za igru, a koje su nama jako bitne po procjeni karaktera. Recimo, kako se ponašaju na zagrijavanju, kakvi su van terena. Siguran sam da je i Maric ovako skenirao Mmae, ali malo sutra…
  • Daliban
    3.5k
    Razumin one koji oće Mikića samo da se rješe Ristovskog, ali tebe baš i ne jer si ga gore čak stavija i ispred RPGa nekad?don

Na momente mi djeluje zbunjeno i/ili indolentno. Mislim da smo ga precijenili na osnovu prvog koraka i fizičke siline koju posjeduje. Dobar bek, ali nikakav svemirski brod kako se u početku pričalo..
  • Cif
    180
    uz dužno poštovanje Noa Mikić je već trebao imati bar 450 minuta seniorskog nogometa umjesto vjetrenjače na desnom boku.I umjesto Moharamija
  • don
    8.5k
    može argumentacija toga?

Davati prve ozbiljne minute klincima od 17 godina di ti je svaka utakmica biti ili ne biti i očekivat da se neće pogubit :halo:
  • ElDorado
    878
    ja sam prenio pa mi jos nije jasno kaj sam ja to zlonamjerno prenio?! Prvo sam napisao da to treba uzet s rezervom kao i sve novinarske pizdarije. A drugo da Rileta ide novi ugovor. Nigdje nisam napisao da je potpisao. Čitaj s razumijevanjem a nemoj etiketirati.
  • Daliban
    3.5k
    Davati prve ozbiljne minute klincima od 17 godina di ti je svaka utakmica biti ili ne biti i očekivat da se neće pogubit :halo:don

Srećom, igramo ekipu 30+ pa se gubimo svaki vikend u kontinuitetu. Rješenje naših problema je da najvećim talentima kluba ne damo nove ugovore i minute na terenu nego da produžimo tu 30+ ekipu s kojom igramo najgoru sezonu od lige za bedaka.
  • mokoxax468
    827
    Ja bih čak ostavio Ristovskog, ali samo kao jednog od stopera. Ima ok brzinu, tehniku, spojiti ga s jednim višim stoperom meni je čak ok. Samo mi nije više za beka
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions