• mokoxax468
    827
    Ja bih čak ostavio Ristovskog, ali samo kao jednog od stopera. Ima ok brzinu, tehniku, spojiti ga s jednim višim stoperom meni je čak ok. Samo mi nije više za beka
  • Cif
    180
    misliš da ne budu slučajno izgledali još bolje pogubljeni neg izgledaju naši prvotimci.
  • don
    8.5k
    i to je u jednu ruku istina, ali u drugu barem znaš da su oni u svojim karijerama pokazali da mogu i znaju, a mladi igrači i ne još.

Naravno da Pavić nije loš igrač, dapače. Ali vidimo svi kako reagira u svakoj utakmici u koju uđe, a to nije odraz njegove "nekvalitete" već rezultat ubacivanja klinaca u vatru sa prvim minutama seniorskog nogometa.
    A da ne spominjem onu najgoru soluciju di tako mladog igrača možeš izgubit na duže vrime kad ga tako forsiraš (ala Vušković)

i za ovo sve je kriv naš sportski sektor, da smo iskoristili raspad rivala, nikad mirnije lito i prijelazni rok danas bi u prvim postavama gledali Mikića, Pavića, Rimca i slične. I to je bija najrealniji scenariji ove sezone, koji smo naravno uspili sjebat.
  • Simpatizer
    615
    Kakvi nesposobnjakovići vode ovaj klub to je nešto nevjerojatno
  • vjeko1701
    10.6k
    Na momente mi djeluje zbunjeno i/ili indolentno.Daliban

Ja bi ostavio mogućnost i da je donekle do nezadovoljstva jer ga se stalno stavlja da krpa lijevu stranu umjesto da pokaže kaj zna desno. Sigurno njemu Dinamo u glavi nije zadnja stanica u karijeri a ovako ga baš i neće primjetiti neki bogatiji klub.
  • Kujtim Shalla
    3.3k
    Ne vjerujem da se ništa ne dešava u vezi Đikića ,u vezi pojačanja. Vjerujem i dalje da je sve pod kontrolom a ničotu ne podnosim organski. Ali ako bude istine u svemu tome . Da rile ostane i produži,da mali Mikić ode. A uprava dala punu podršku Mariću,onda ću reći da su nesposobni i lijeni jer im se Neda tražiti boljeg i raditi svoj posao. Do tada , strpljiv spašen
  • Droljo
    10k
    Kakvi nesposobnjakovići vode ovaj klub to je nešto nevjerojatnoSimpatizer

Kaj se tebi potrgalo?
  • cibona
    3.9k
    Znači u redu vam da je da oni koji se nazivaju "senatorima" tjednima, ako ne i mjesecima igraju na razini prosječnih veterana, ali sramotno je da juniori Dinama igraju na razini juniora.

Pojedinci ne bi htjeli više nikada uvoditi Pavića od prve u igru zato jer izgleda nesigurno i izgubljeno. U redu, eto vam Ademija, tamo nećete gledati nesigurnost, već vrlo dobro glumatanje, svađu sa sucima, izležavanje na terenu. Nemojte zaboraviti zamjenu u 50. minuti zbog ozljede!
  • Daliban
    3.5k
    Ja bi ostavio mogućnost i da je donekle do nezadovoljstva jer ga se stalno stavlja da krpa lijevu stranu umjesto da pokaže kaj zna desno. Sigurno njemu Dinamo u glavi nije zadnja stanica u karijeri a ovako ga baš i neće primjetiti neki bogatiji klub.vjeko1701

Moguće, ali vidio sam ga takvog i u momentima kada je igrao desno. Jednostavno naginjem mišljenju da je takav tip, vjerojatno su ga zato i otpisali u bivšem klubu. Jedan od igrača koji su najviše visili protiv Qarabaga, npr.
  • Ivanmtk
    1.1k
    Nadam se da će nam netko preoteti Ristovskog
  • Cif
    180
    u nadi je spas.Al vele da je nada k...a
  • Daliban
    3.5k
    i to je u jednu ruku istina, ali u drugu barem znaš da su oni u svojim karijerama pokazali da mogu i znaju, a mladi igrači i ne još.don

Već dugo pokazuju da ne mogu. Godinama su u padu. Meni je situacija u kojoj se nalazimo nadrealna. Uopće ne shvaćam oko čega se tu ima debatirati.

Nije mi ni najmanje jasno o čemu u klubu razmišljaju kada se spominju ova produženja RIleta, kada se vraćalo Ademija. Znači, što se vrti po tim glavama? Nije mi jasno i ne razumijem. Totalno je jasno, doslovno očigledno, tko više nema kvalitetu za DInamo i kojim putem bismo trebali dalje, ali na neku foru ekipa u klubu kao da drži glave u pijesku i uopće ne razaznaju lijevo od desnog.

Nema tu nikakvih pitanja. Ademi i Rile više nisu kvaliteta DInama. Gotovo. Pavić i Mikić su najveći talenti kluba i to upravo na tim pozicijama. Gotovo.

Bam, bam, bam. Odluka. Gotovo.
  • Crni86
    6.6k
    Ako Mikic ode dzabe sd treba dobiti otkaz istog trena. Vec je sad to trebalo biti ozbiljno pitanje od strane IO-a prema sd-u na zadnjem sastanku zasto mali nema ugovor i sta se radi po tom pitanju.

To je upravo sve obrnuto od onoga sto je predstavljao na ljeto. Ne mora on sutra igrat u nasih prvih 11, al predstavi decku plan njegovog razvoja, pokazi nesto, da vjerujes u njega ili da sutra opet placamo milijune konkurentima i kmecimo kak nas misko ili madari vuku za nos.
  • Jurki
    13.6k
    Ako se stvarno razmislja produzetak Ristovskom i to od ljudi koji su u nogometu 24/7, 365 dana u godini.. koji su placeni za taj posao.. ne vide u kakvom je igrackom stanju Rile..
    a mi obicni navijaci vidimo kakav je.. u totalnom padu.
    Ne zelim ici u teorije zavjera, ali moguce produzenje ugovora Risti je u ovom trenu za mene sabotaza kluba i njegovih ambicija.
  • hardek
    3.4k
    Meni stvarno nije jasno zašto mi svaki ugovor potpisujemo 3+ mjeseca. Pisao sam već o tome ali Mikić je još nakon ljetnih priprema trebao potpisati ugovor, Baturina i Sučić čekaju povećanje plaće već 2 mjeseca.

Zašto se dovodimo u situacije da imamo lošu startnu pregovaračku poziciju jer se novi ugovori ne potpisuju na vrijeme?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions