• Daliban
    3.5k
    Sada možemo Mikići ponuditi stipendijski ugovor od 3 godine.
    27.1 mu možemo ponuditi profesionalni ugovor na 5 godina.
    Ili misliš da treba svakih mjesec dana potpisivati ugovore?!
    Smotanihaker

Pavić je napunio 18 pa je i dalje na stipendijskom. Potpiši što možeš na vrijeme da budeš siguran, lako se potpiše novi ugovor kad napuni 18, nećeš ti problema. U boljoj si poziciji da mali potpiše dugogodišnji profesionalni kada imaš još par godina lufta nego kad padneš na zadnjih 6 mjeseci. Sada ti može otići besplatno, a ako ostane može potraživati mnogo ozbiljniji ugovor. Slobodne su mu ruke.

Pa ok, koga je to Cacic doveo ili skautirao da je August? Ok, Baturina - ali Baturina je bio projekt kluba, niie baš da ga je iskopao niotkuda. Ivanušec ok, to je trenerski potez, a ne sportski sektor potez. Perkovica kojeg je ekstremno smekam, ali ni nakon 2 godine nema nikakav impact na svojoj poziciji?Paggini

Pa pravovremene prodaje renomiranih igrača na zalasku kako bi se oslobodila mjesta za druge igrače su primjer politike. Odbijanje određenih starijih igrača s plaćama koje nisu u skladu s njihovim oslabljenim igračkim kvalitetama su primjer politike, pogotovo kada pričamo o odbijanju renomiranih igrača s ipak nekakvim statusom. Čačke nije imao problema donositi odluke i donosio ih je generalno prilično dobro, barem koliko ja kao vanjski promatrač mogu vidjeti, a to ne mogu reći za aktualni sportski sektor.
  • Zvonkec
    91
    Evo nije tema ali gledam city everton da su u tamnijim dresovima slobodno bi ih mogao zamjenit za nas još kad dodaš da su pustili palmera a zadržali de bruina ajmo učit na tuđim a ne na svojim greškama
  • Paggini
    29.7k
    Pa pravovremene prodaje renomiranih igrača na zalasku kako bi se oslobodila mjesta za druge igrače su primjer politikeDaliban

A ne znam koliko je on imao utjecaja na odlazak Oršića - dosta dobro je dokumentirano kako i zašto je otišao. Ademi također ne znam da je otišao zbog Cacketa, koliko zbog samog sebe. A micanje Lauritsena je po meni jedna od većih grešaka unazad 5 godina, pogotovo kad zamjena još uvijek nije došla. Nije da mislim da je Rasmus neki all star igrac, ali za Dinamo je bio zvijer.

Maura je dobro skautirao i drago mi je da je inzistirao na njemu, ali kažem - to se tek treba isplatiti.

Malo premalo da ga se zove Augustom, tom logikom je Bjelica u prvom mandatu sto točno?
  • Nogo
    4.4k
    Ovog 24-godišnjaka žele tri kluba iz Engleske, a to su Millwall, Stoke City i Blackburn Rovers, dok interes pokazuje i Venezia iz Serie A. Selahi ima ugovor do kraja ove sezone.

U vezi Selahija.
  • Jos-Optimus
    3.3k
    moram priznati da je ovo istina, a u tom trenutku je Čačić izgledao izgubljeno...a na kraju frajer radio najispravnije moguće
  • Daliban
    3.5k
    Malo premalo da ga se zove Augustom, tom logikom je Bjelica u prvom mandatu sto točno?Paggini

U redu, prije je Cezar. Ubili ga senatori jer je uspostavio red u klubu, a nakon toga su isti ti senatori klub odvukli u blato. Prošla sezona je bila omen, ova je apokalipsa. Sada nam stvarno treba August.
  • Paggini
    29.7k
    U redu, prije je Cezar. Ubili ga senatori jer je uspostavio red u klubu, a nakon toga su isti ti senatori klub odvukli u blato.Daliban

Hahahaha, kako si sam sebi namjestio ovaj savršeni volej. :lol:

Ubili su ga senatori, ali nije ni on baš bio spreman naći ikakav kompromis s njima, što mi je stvarno žao jer otad ne izgledamo kurčevito i moćno u utakmicama...
  • Daliban
    3.5k
    Ubili su ga senatori, ali nije ni on baš bio spreman naći ikakav kompromis s njima, što mi je stvarno žao jer otad ne izgledamo kurčevito i moćno u utakmicama...Paggini

Moj je dojam da je zato i srušen. Jer je pokušao prerezati taj čvor, čiji smo sada taoci, na vrijeme i provesti rebuild. Bivša garnitura je linijom manjeg otpora stala na stranu senatora, ova nastavila.
  • Jurki
    13.6k
    Moj je dojam da je zato i srušen. Jer je pokušao prerezati taj čvor, čiji smo sada taoci, na vrijeme i provesti rebuildDaliban

Zato imamo sad priliku taj klan razmontirati. I ako se sad to propusti napraviti, nebu dobro.
    Nemam nist protiv Rileta, Ademija.. znamo svi kaj su oni napravili za klub.
    Ali nemrem shvatiti samo jednu stvar.. koji k je tim nogometasima u glavi, da ne vide da vise nije to to?
    Opcenito ima jako malo sportasa u Hrvatskoj, koji se maknu na vrijeme.
  • Omake
    4.1k
    i drugdje je to tako. Carmelo Anthony npr, ili Patrick Ewing, Hakeem, pa ni Jordanu nisu trebale one godine u Washingtonu. Teško se pomiriti s starenjem.
  • Daliban
    3.5k
    Zato imamo sad priliku taj klan razmontirati. I ako se sad to propusti napraviti, nebu dobro.Jurki

Sumnjam, mislim da ekipa u klubu diše sasvim drugačije. Pa nedavno se onaj Skender na kapetana Ademija pozivao maltene kao da je nekakav mesija. Kao povest će nas kapetan. Susramlje me uhvatilo.

Ali nemrem shvatiti samo jednu stvar.. koji k je tim nogometasima u glavi, da ne vide da vise nije to to?
    Jurki

Uz dužno poštovanje svima, nije mi namjera vrijeđati igrače Dinama ili bilo kojeg kluba, ali narcisoidni su i kroz svoje se karijere općenito ponašaju kao sponzoruše. Mislim da je menadžiranje nogometaša kao gonjenje mačaka.
  • Crni86
    6.6k
    Jurki

A gledaj to sa strane obicnog posla. Koliko ljudi posalju svoj cv za posao za koji mozda i nemaju mozda najbolje reference? Vjerujem da veliki broji ljudi to radi, istva stvar je i tu. Nisu krivi oni, nego ljudi koju su im dali ili im daju ugovore.
  • Jurki
    13.6k
    Pa nedavno se onaj Skender na kapetana Ademija pozivao maltene kao da je nekakav mesijaDaliban

Ah da, ovaj dio sam zaboravil... ok, znaci ide produzetak ugovora Riletu.. kak sam rekel prije.. mozda bi trebalo dati "sobi united" klub u ruke pa nek oni vode klub.
    Koji ce nam k onda skupstina, uprava, IO, NO kad je kapetan kluba veci od kluba?
    Ademi je kapetan, ali isto tak samo zaposlenik kluba tj na privremenom radu u klubu. I kad se visoki funkcioner kluba poziva na kapetana.. onda je jasno da nema nitko muda lupit sakom po stolu i taj klan razmontirati.
  • vjeko1701
    10.6k
    Čačić je previše skratio kadar za proljeće i to ga je pokopalo. U jednom trenu smo imali možda 13 igrača i par juniora da popune zapisnik. K tome onda nije ni davao šansu nekim mlađima već je sve svalio na leđa tih 13-14 igrača, potpuno nepotrebno.

Jednostavno se sam doveo do situacije gdje je bilo ugroženo prvenstvo koje je praktički već bilo osvojeno nakon zimske polusezone (ako ne onda, definitivno nakon onog potopa osakaćenog Hajduka na Maksimiru.)
  • emilperska
    7.3k
    Čač mač je otišao s +7 i s 2-1-0 u sudarima s jogurtom..
    Nepojmljivo za sadašnje i buduće trenere. Tako nešto se više neće ponoviti nilada osim ako netko ne ode dobrovoljno tipa Soldo, Vaha, Bjelica u prvom mandatu..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions