Jedan od tih je i Ristovski, koji je sve do početka užasnog niza bija zapravo sasvim dobar, ali nije stranac i nema 19 godina "pa se nije uklopio u sivilo." — don
Meni stvarno nije jasno zašto mi svaki ugovor potpisujemo 3+ mjeseca. Pisao sam već o tome ali Mikić je još nakon ljetnih priprema trebao potpisati ugovor, Baturina i Sučić čekaju povećanje plaće već 2 mjeseca.
Zašto se dovodimo u situacije da imamo lošu startnu pregovaračku poziciju jer se novi ugovori ne potpisuju na vrijeme? — hardek
Ako Mikic ode dzabe sd treba dobiti otkaz istog trena. Vec je sad to trebalo biti ozbiljno pitanje od strane IO-a prema sd-u na zadnjem sastanku zasto mali nema ugovor i sta se radi po tom pitanju — Crni86
Ako je sve već raspravljeno i unaprijed dogovoreno, nema poante sjedit i drvit po istome. — Paggini
S obzirom na to da nam je sd neiksusan, da je odradio ispod prosjecno prosli prijelazni rok, meni je sasvim normalno da se onda zanimas kako neke stvari teku, ne otvarati nove teme vec da se dobije update odradenog od proslog sastanka. — Crni86
jos gore ako se to vec sve raspravilo, pa je ovo bio reda radi sastanak kako bi se javnosti moglo prikazati da se nesto radi. — Crni86
već sve raspravljeno kak se niš ne događa po nijednoj stavci evo od svih pitanja kaj sam nabrojal izgleda da se jedino za polovanca za juniore odlučilo. — Zvonkec
Ne znan tko su malome tata i menadzer ali samo se nadam kako nemaju prste u tome da se stvara pritisak sa vise strana na sportsku struku u klubu. — NitkoBitan
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.