• Cif
    460
    uz dužno poštovanje Noa Mikić je već trebao imati bar 450 minuta seniorskog nogometa umjesto vjetrenjače na desnom boku.I umjesto Moharamija
  • don
    18.2k
    može argumentacija toga?

Davati prve ozbiljne minute klincima od 17 godina di ti je svaka utakmica biti ili ne biti i očekivat da se neće pogubit :halo:
  • ElDorado
    9.8k
    ja sam prenio pa mi jos nije jasno kaj sam ja to zlonamjerno prenio?! Prvo sam napisao da to treba uzet s rezervom kao i sve novinarske pizdarije. A drugo da Rileta ide novi ugovor. Nigdje nisam napisao da je potpisao. Čitaj s razumijevanjem a nemoj etiketirati.
  • Daliban
    4.1k
    Davati prve ozbiljne minute klincima od 17 godina di ti je svaka utakmica biti ili ne biti i očekivat da se neće pogubit :halo:don

Srećom, igramo ekipu 30+ pa se gubimo svaki vikend u kontinuitetu. Rješenje naših problema je da najvećim talentima kluba ne damo nove ugovore i minute na terenu nego da produžimo tu 30+ ekipu s kojom igramo najgoru sezonu od lige za bedaka.
  • mokoxax468
    1.5k
    Ja bih čak ostavio Ristovskog, ali samo kao jednog od stopera. Ima ok brzinu, tehniku, spojiti ga s jednim višim stoperom meni je čak ok. Samo mi nije više za beka
  • Cif
    460
    misliš da ne budu slučajno izgledali još bolje pogubljeni neg izgledaju naši prvotimci.
  • don
    18.2k
    i to je u jednu ruku istina, ali u drugu barem znaš da su oni u svojim karijerama pokazali da mogu i znaju, a mladi igrači i ne još.

Naravno da Pavić nije loš igrač, dapače. Ali vidimo svi kako reagira u svakoj utakmici u koju uđe, a to nije odraz njegove "nekvalitete" već rezultat ubacivanja klinaca u vatru sa prvim minutama seniorskog nogometa.
    A da ne spominjem onu najgoru soluciju di tako mladog igrača možeš izgubit na duže vrime kad ga tako forsiraš (ala Vušković)

i za ovo sve je kriv naš sportski sektor, da smo iskoristili raspad rivala, nikad mirnije lito i prijelazni rok danas bi u prvim postavama gledali Mikića, Pavića, Rimca i slične. I to je bija najrealniji scenariji ove sezone, koji smo naravno uspili sjebat.
  • Simpatizer
    641
    Kakvi nesposobnjakovići vode ovaj klub to je nešto nevjerojatno
  • vjeko1701
    22.3k
    Na momente mi djeluje zbunjeno i/ili indolentno.Daliban

Ja bi ostavio mogućnost i da je donekle do nezadovoljstva jer ga se stalno stavlja da krpa lijevu stranu umjesto da pokaže kaj zna desno. Sigurno njemu Dinamo u glavi nije zadnja stanica u karijeri a ovako ga baš i neće primjetiti neki bogatiji klub.
  • Kujtim Shalla
    8.4k
    Ne vjerujem da se ništa ne dešava u vezi Đikića ,u vezi pojačanja. Vjerujem i dalje da je sve pod kontrolom a ničotu ne podnosim organski. Ali ako bude istine u svemu tome . Da rile ostane i produži,da mali Mikić ode. A uprava dala punu podršku Mariću,onda ću reći da su nesposobni i lijeni jer im se Neda tražiti boljeg i raditi svoj posao. Do tada , strpljiv spašen
  • Droljo
    24.8k
    Kakvi nesposobnjakovići vode ovaj klub to je nešto nevjerojatnoSimpatizer

Kaj se tebi potrgalo?
  • cibona
    7.7k
    Znači u redu vam da je da oni koji se nazivaju "senatorima" tjednima, ako ne i mjesecima igraju na razini prosječnih veterana, ali sramotno je da juniori Dinama igraju na razini juniora.

Pojedinci ne bi htjeli više nikada uvoditi Pavića od prve u igru zato jer izgleda nesigurno i izgubljeno. U redu, eto vam Ademija, tamo nećete gledati nesigurnost, već vrlo dobro glumatanje, svađu sa sucima, izležavanje na terenu. Nemojte zaboraviti zamjenu u 50. minuti zbog ozljede!
  • Daliban
    4.1k
    Ja bi ostavio mogućnost i da je donekle do nezadovoljstva jer ga se stalno stavlja da krpa lijevu stranu umjesto da pokaže kaj zna desno. Sigurno njemu Dinamo u glavi nije zadnja stanica u karijeri a ovako ga baš i neće primjetiti neki bogatiji klub.vjeko1701

Moguće, ali vidio sam ga takvog i u momentima kada je igrao desno. Jednostavno naginjem mišljenju da je takav tip, vjerojatno su ga zato i otpisali u bivšem klubu. Jedan od igrača koji su najviše visili protiv Qarabaga, npr.
  • Ivanmtk
    1.7k
    Nadam se da će nam netko preoteti Ristovskog
  • Cif
    460
    u nadi je spas.Al vele da je nada k...a
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.